שיער,או שמא-אלוהים?

YARONֹR

New member
סליחה?../images/Emo101.gif

מה בדיוק זה אמור היה להביע???? (דרך אגב, הבעה זה אחד משני המקצועות היחידים שאני מקבל בהם 100, ולא הבנתי "למה התכוון המשורר" בהודעה הקודמת הזו...) ירון

תיארתי לעצמי שמישהו יתהה-הנה חלק ב

אתמול ראיתי שיער,שוב,שוב,שוב. אקדים ואומר,שכל מה שאומר על הסרט הוא בחזקת דברים מסוייגים שכן חסרה לי האינטראקציה הקיימת בתיאטרון וכ"כ קוסמת לי. על כל פנים,בעשרה לחמש כבר הייתי ערוך מול הטלוויזיה,מצויד בחברה,נישנושים,בקבוק קולה,בירה,ואז זה התחיל,את הצמרמורת הראשונה קיבלתי כבר בפתיחה,שאגת האריה,שכן דעתי הוסחה לרגע מן המסך,והאריה הקפיץ אותי מייד בחזרה.הסרט התחיל. רואים את קלוד נוסע נו מילא הלאה המנהרה,שם הם גוזרים את הצווים ושורפים אותם ואז טה טה טה טה טה טה טה טם whan the moon is in the... השיר שאני כ"כ אוהב,מושר על ידי אפריקנית כבדת גוף ובעלת קול מדהייםםםםם,והנה החגיגה הפרטית שלי מתחילה,אני כבר מזמר,עוד שניה מרקד,איזה אושררררר. ואז,סאדומי,איזה חמוד הווף הזה,ווף אחלה דמות. אם עסקינן בדמויות,מישהו יכולל להסבייררר ליי לממהה ג´יני כזו מכוערת!? סורי אבל היא צריכה לשחק את גריזבלה בקאטס טוב אני יכול לקשקש עוד שעתיים אז אני אחתוך לתנו לשמש. הקטע של תנו לשמש,החל ביציאה מהמבנה של החיילים,שברגר מנסה לברוח ולא לזרוק את התיק למשאית,ועד העלייה שלהם למטוס,היה ויהיה הקטע הכי מצמרר שאני מכיר.אני יכול לראות ולשמוע את הקטע הזה אלפי פעמים,ותמיד שרואים את ברגר צועד אני ארגיש כל אינץ´ בגופי נדרך,שערותיי סומרות,אני מרגיש גל צמרמורת שמקורו בכפות הרגליים,והוא מתפוצץ איפשהוא במוח,בום מלכותי,ואחריו,אני נשען אחורה על הכרית,מנגב טיפת זיעה(קרה) מהמצח,עוצם עיניים,ושואל- שיער-או שמא,אלוהים?

אממ חברים החלטתי לצרף את עבודת

הגמר שלי,בנושא "קולנוע מוזיקלי" תקראו ותגיבו

איזה כבוד, אני הראשונה שמגיבה...../images/Emo13.gif

ובכן - אל תשמיץ את ג´יני!!!!!!!!!!!! היא הבחורה הכי מתוקה עלי אדמות!!!!!!!! היא לא עד כדי כך מכוערת, לפי דעתי היא ממש מתוקה... אקווריוס מדהים מדהים מדהים מדהים דמהים מדהים והייתי יכולה להמשיך ככה שעות................ מדהים כבר אמרתי? ותנו לשמש, הו.. תנו לשמש.... ובכן, מסכימה אותך. הקטע הזה מצמרר אותי כל פעם מחדש, שמעתי אותו בעברית ובאנגלית 20 אלף פעם וראיתי אותו על הבמה חמש פעמים ובסרט לפחות 30 פעם, ואני בכל זאת בוכה כל פעם מחדש!!!!! הקטע הזה כל-כך מרגש שזה פשוט קורע לי את הלב!!!!!! לפני זמן מה בדרך לביצפר קראתי גרפיטי על אחד מהקירות: "כל-כך צעיר וכבר במדים אין לו מה לעשות בחיים?" והמשפט הזה כל-כך נכון וכל-כך מתקשר לי גם אם המצב שלנו במדינה וגם עם שיער, וכל-כך חבל על כל החיילים האלה... די, עוד שנייה אני אתחיל לבכות, אז אני אסיים בנימה יותר אופטימית - Make love, not war. אוהבת אתכם!

H M G

New member
אה... סתיו....

עם כל הכבוד למהימנותך בנושאים מרובים (מלהראות סקסית ועד ספרות יפה) ג´יני די מכוערת . חוץ מזה זו דמות עם תפקיד קטן (אם אני לא טועה היא שרה רק ב- good morning starshine ) ואופי בהתאמה. נ.ב. ראיתי אותך בטלוויזיה בסרט על דתיים שלשום. איזה מותק את שם!!! כמעט לא מזהים את הסתיו שאני מכיר שם!

הד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

ברוך הבא לפורום!!!!!!!!!!!! איזה כיף לראות אותך כאן!!!!!!!!!! אתה צריך פעם להביא את הכינור שלך ונלך שנינו יחדיו לירקון לשיר שירי שיער.... בכל מקרה: לדעתי היא לא מכוערת... לדעתי היא ממש מתוקה, ועל טעם וריח אין מה להתווכח. והיא כן אחת מהדמויות הראשיות. אין לה הרבה שירה, זה נכון, אבל יש לה הרבה טקסטים והרבה זמן מסך, והיא גם חלק מהחבורה שעליה בעצם מספר הסרט והמחזמר. ואני שמחה שאהבת את הסרט... (כן, אני מתארת לי מה אתה חושב... "סתיו? דתייה? כיצד זה יכול להיות?!"
) איזה כיף לראות אותך פה איתנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scarlet moon

New member
תפקיד ראשי

אני יודעת שזו שאלה מוזרה, אבל תהיתי- את מי הייתם מגדירים בתור התפקיד הראשי בסרט- ברגר או קלוד?

הצלחתי!

סוף סוף הצלחתי לסדר את המחשב ה****** שלי ועכשיו אני יכולה לרשום הודעות! וואו, כמה שהתגעגתי... גם אני ראיתי את שיער! בפעם הראשונה! איזו טפשה אני, למה לא ראיתי את זה עד עכשיו?!?! זה גאוני!!! אבל פספסתי את כל ההתחלה... לא ראיתי את אקווריוס
בקשר לג´יני- אני ממש מסכימה איתך! מיכל ברנד (נראה לי שזה השם שלה) ,לדעתי, הרבה יותר מתאימה לתפקיד... בקשר לתנו לשמש.. אני לא יודעת, אבל איתי טיראן הרבה יותר ריגש אותי. מאווד אהבתי את הקטע עם האקסית של האד, יש לה קול מדהים וזה השיר שהכי ריגש אותי. Make love not war ! נגה

YARONֹR

New member
טוב..... עכשיו זה כבר אחרת

מר נחמיאס. ככה אתה צריך להיות, מובן, מנומק וצודק כמו תמיד...... תשתדל לא למתוח אותנו בפעם הבאה, הא? ליילה טוב.....

למעלה