שיער-אורגינל...

starshine

New member
שיער-אורגינל...

היי!!!!!! מחר-יום שבת.... ב 16:55 בערוץ mgm ---> HAIR כולם-להקליט!!!!לשנן!!!! ואי אפשר להימנע מלהיתאהב בטירט וויליאמס...

diri

New member
אממ...שיער...הסרט....

כן..תודה! אולי באמת רצוי שאני אקליט, כי הקלטת שיש לי כבר במצב כל כך ירוד מרוב השנים והצפיות... סו- אני אעשה זאת! ודרך אגב מיכלולה... זוכרת אותי?!?! יום טוף, דירי

starshine

New member
:))) importanta!!!

הדרונה....בטח שאני זוכרת אותך...!!!!!!אני כ"כ כועסת על עצמי..:0!!! יש לי עוד 2 בגרויות ו2 הופעות ענקיות...אז אני כל הזמן בין לימודים לחזרות...אבל עוד עשרה ימים הכל נגמר...!!!!! דרך אגב...מישהו פה מכיר את המחזמר הטרי שאנדרו לוייד וובר מפיק[לא מלחין] "חלומות בומביי"? משהו הודי...בסגנון בוליווד..?!?!?!נשמע נורא מוזר...אבל מי אני שאתווכח עם אנדרו...:)

YARONֹR

New member
מדהים!!!

יצירת מופת - "שיער" הוא אחד היצירות הכי טובות שקיימות על פני הכדור, לא שחידשתי לכם משהו, אבל בכל זאת..... מחזמר פשוט ומהמם, איזה משחק, איזו מוסיקה.... אההההההההההההה....

בומביי דרימס... שמעתי על זה...

יש לי כתבה גדולה על זה באנגלית, בעיתון של תיאטרון שקיבלתי יחד עם התוכנייה של לה מיז בלונדון... זה נשמע מעניין, איזה אהבה גדולה על רקע הודו האקזוטית, משהו כזה. אם אני לא טועה סטארלייט אקספרס ירד גם בשביל לפנות מקום למחזמר זה. בהצלחה, זה כל מה שאני יכולה להגיד...

למעלה