שיעמם לי אז...

BabyDoll18

New member
שיעמם לי אז...

החלטתי להיות הודית למשך 2 דקות להצטלם ו.... אין איפור כבד בכלל רק שפתון חום עם תוחם עדינים צללית שחורה בתור פס דק מתחת לעין... וזהו...והנקודה (מעניין אמממ איך קוראים לה לעזאזל?) בת אלולה... איך? נחמד יש עוד כמה הרבה והרבה... אנשים חושבים שלא מדובר באותה בחורה... רואים...הצלחתי לשטות אותם עם ההבעות והאיפור השונה... :) http://photos.walla.co.il/babydoll17 האתר שלי

BabyDoll18

New member
אה וכמובן

הדגשת הגבות... אין מייק אפ ולא סומק... הפנים שלי במצב רע... מכירים שקורה שקמים בבוקר והאיפור לא מסתדר והפנים נראות ומרגישות מלוכלכות...יש הצעות לאיזו מסכה שתגרום לפנים להיות נקיות יותר חלקות בהירות לא יודעת...משהו מרעננן שמעתי שלימון זה חומצי מבהיר...מנקה ושמעתי שדבש טוב יש הצעות לאיזו מסיכה מחומרים שבמטבח? רק לפני שבוע וחצי חזרתי מהקוסמטקאית אבל זה לא שינה דבר הפנים חלקות ונקיות משחורים ושטויות אבל הן נראות ממש מלוכלכות כאילו הנקבוביות נסגרו עם ליכלוף בפנים....איייקקק מה עושים?

RutyTuti

New member
דווקא ממש יפה לך..

את נראית מקסימה בתמונה הזאת , והפנים שלך נראות במצב מאוד טוב , אני מתפלאת שאין מייק אפ

RutyTuti

New member
דרך אגב, את מאפרת את העינים מזה טוב

מה שמת בדיוק? ובאילה מוצרים , כאילו של מי? של מי הצללית השחורה הזאת , איזה חברה , כי היא ממש יפה!!

BabyDoll18

New member
אמממ אז ככה

אני לא ממש איפרתי את העיינים אמרתי כבר...בעיקרון יש את העין ומסביבה לה לקחתי מפרשת בצורת שפיץ כזה ולקחתי צללית שחורה של גי'ד זה בא בקופסא כזו של 3 קבוצות צבעים יש גווני חום ירוק וסגול כשבסגול הבסיס זה שחור לבן סגול ורוד סגול כהה וסגול נצנצים ככה זה כל צבע חום...חום ככה חום מט חום בהיר חום נצנצים... בקיצור של ג'יד יש להם דברים טובים ממש מתחת לעין לא בתוכה...מתחת מרחתי פס דק דק כמו מראה מעושן ובגלל העין העגולה זה נותן מראה עגול ופתוח וגדול יותר...

little bony

New member
זה וויכוח ממש מפגר..

יכול להיות שיש לזה שני שמות.. אני באופן אישי שמעתי עוד אחד שאני לא זוכרת..

RReuTT

New member
יש לציין שאת מאפרת את עצמך נורא יפה

באלבום תמונות שעשית לעצמך, האמת שכמעט הכל נראה אותו דבר, לפחות הרוב... והשוני שראיתי הוא בשיער... את נורא יפה, ואיפור נורא מתאים לך, בעיקר הרבה שחור בעיניים.

Queen Y

New member
רעיון חמוד

רק שהאודם אמור להיות אדום בוהק. ובצידי העיניים שפיצים יותר בולטים.

KerenWelling

New member
קוראים לנקודה הזאת טיקה והיא אמורה

להיות ממוקמת על העין השלישית שהיא יותר למעלה במצח...אבל לא נורא...

למעלה