שיעמום

עמוס4

New member
שיעמום

מדי פעם יוצא לי לגלוש באתר, אך במקום למצוא אינפורמציה חשובה ומעניינת על חוגים שונים , אני נאלץ לקרוא שוב ושוב את אותם משתתפים שפרט לאגו מנופח ותיאורים משעממים על הרקדות בהם ביקרו, לימדו וכד' אין שום חידוש כל הזמן אותם אנשים, אין שום אינפורמציה עח חוגים חדשים,מרתונים, בקיצור : ש י ע מ ו ם !!!

דודי ק1

New member
הרי לך חידוש.

ביום שני ה-170303 (ערב פורים) יערך "מרתון" לכב' פורים במרכז קהילתי "נחלת יצחק" דח' נחלת יצחק 35 ת"א. המרתון יכלול: תחרות תחפושות,תחרות ריקודים מכל הזמנים,הגרלות,כמובן ריקודים, כיבוד ושתיה כדת וכדין(רצוי להביא משהו קטן בתחום הגסטרונומי).במו כן הופעה של הבדרן , סטנדאפיסט דני רכס, וכן יוצרים אורחים. כל זה במחיר 30 ש"ח בלבד. הציבוד מוזמן לשמוח איתנו עד אור הבוקר או כלות הנשימה.

מה נאוו

New member
עמוס

אתה לא מרחף אי שם בחלל? לאור המרחק הרב הייתי מציינת שראייתך טובה.

שיעמום כפול ומכופל

אתה יודע שזה ריטואל קבוע? מדי פעם נכנס מישהו לפורום וקובל על כך שיש פה ריטואל קבוע של שעמום וקבילה על כך שהריטואל קבוע... וחוזר חלילה... והנה לך איך אפשר להרבות מהומה על לא מאומה.

יא מורי הראפ התימני - אנת מן חגנה

מזל שכתבת משהו על הרקדה ומרתון, המשתעמם שסיים מכתבו - "משעמם" יפסיק לפהק. מה שהוא כתב היה מאוד - "מענין". אתה קורא לזה "ריטואל" תוסיף : הדה מוש מן חגנה. - בלשון תימן. שיצא לטייל באחו - למה בפורום שלנו?

לעמוס המשועמם !

אני מבין שהפורום הזה משעמם אותך. אני שותף לדעתך...באמת לפעמים הפורום משעמם. אך מה לעשות עמוס ידידי שהפורום יהפוך מעניין ולא משעמם ? בשביל זה צריך בכל פורום "קבוצת" כותבים מוכשרים, חרוצים, בעלי ידע ומעוף, עם רצון טוב ובעלי יוזמה. ואותה ה"קבוצה", מפעם לפעם יוזמת ומעלה נושא, כדי שאנו הקוראים נוכל לפתח דיון, ויכוח, הסכמה, אי הסכמה וכו'. לעיתים אותם החברים טורחים ומספרים כאן בפורום על הרקדות בהם היו, או על ריקודים אותם לימדו או למדו, כדי לעניין אותנו הקוראים חברי הפורום. אני, לעומתך, מאד מכבד ומעריך את החברים האלה. אני מבין שאתה פשוט לא "סובל" את החברים האלה, כתיבתם לצנינים בעיניך. הנה ציטוט ממאמרך : "אני נאלץ לקרוא שוב ושוב את אותם משתתפים שפרט לאגו מנופח ותיאורים משעממים על הרקדות בהם ביקרו, לימדו וכד' אין שום חידוש כל הזמן אותם אנשים" עברתי לאחור וחיפשתי נושאים שאתה עמוס פתחת בפורום. לא מצאתי שום נושא רציני השווה דיון שפתחת בפורום, פרט לזה שהלכת לאיזה מרתון, ומה לעשות...נבך...הגן היה סגור. אז בבקשה עמוס, אם משעמם לך, אינך חייב לקרוא, מצא לך עיסוק מעניין אחר. אך אם יש לך נושא מעניין להעלות כאן בפורום, אשמח לשתף איתך פעולה ולהפוך את הנושא לדיון פורום מעניין. בכל אופן, אל לך לעלוב בחברים שבכל זאת משתדלים לרתק מידי פעם את חברי הפורום...תן להם את הקרדיט. בידידות. דבל'ה.

דבל'ה, מסכימה איתך

אולם לצערי ישנם כאלה שכאשר הם מגיבים, כמו עמוס ועליזה,( שאולי הגיבו פעמיים ולא יותר), וזה כנראה מקנה להם את הזכות להעביר ביקורת על אחרים, מבלי לתת מעצמם לחוסר "השיעמום בפורום". ידידיי, להעביר ביקורת זה קל ומאוד לא מחייב, מה דעתכם לתרום מידיעותיכם וניסיונכם?

הדרך הקלה והלא נכונה

אמר מישהו חכם פעם: "צדיקים אינם קובלים על הרשע, אלא מוסיפים צדק" קל מאוד ליילל ולבכות את דלות החומר, הרבה יותר קשה להפיח בנעשה רוח חיים.

ברוך בואך עליזה לפורומינו...../images/Emo24.gif

מרוב "שעמום" איש לא שם לב שאת איתנו כאן כרגע חדשה..

למעלה