שיעמום :O

שיעמום :O

משעמם לי קצת ואין לי מה לעשות >< טחח אני עוד מתרגשת מזה שאני ב*פנאי פלוס החדש* כולם לקנות :p יש איזה משחק שיעביר את השיעמום?

RTur

New member
אה כן, משהו שלא הסברנו לך

לא פותחים הודעות חדשות על נושאים שלא קשורים ללירז. כדי שיהיה מסודר ולא מבולגן, ישנם שרשורים מיוחדים לכל נושא. אם את רוצה לפתוח פעילות כלשהי (לא בהכרח על לירז, כמו למשל הפעילות של "מה אתם שומעים עכשיו?") אז אין בעיה שתפתחי הודעה חדשה על זה ואנשים יגיבו לזה בהתאם. אם את רוצה לעדכן על משהו קטן שקשור ללירז אבל לא משהו רציני שלא נראה שדורש הודעה חדשה (למשל - התמונה של לירז הופיעה בתשבץ ב"ישראל היום". זה לא באמת הודעה מספיק חשובה..) - הודעות כאלה, יש לפרסם בתור תגובה לשרשור קיים ובהתחלה להוסיף את האייקון
. דוגמה:
לירז בתשבץ ב"ישראל היום" אוקיי? ו... אם את רוצה לכתוב סתם משהו שקשור אליך, לספר לנו משהו, לפרוק מתחים, לצחוק על משהו, לפרסם משהו שעשית/שמעת/ראית, להודיע לנו שמשעמם לך - הודעות כאלה שלא קשורות בכלל ללירז, יש לפרסם בשרשור שנקרא "אוף טופיק" (מחוץ לנושא). איך מוצאים שרשור כזה? יש בהתחלה את האייקון
. נניח ואת רוצה לפרסם הודעה כמו זו שפרסמת עכשיו ואת רואה שאין שרשור
קיים בפורום שפעיל מהימים האחרונים, את מוזמנת בהחלט לפתוח אחד בעצמך, פשוט שימי את האייקון בתחילת ההודעה.

RTur

New member
כן

בנושא, כמו ששמת עכשיו. אין צורך לשים בתוך ההודעה עצמה שוב.

../images/Emo8.gif

הצטלמתי להפקת אופנה של מוי כיף אם אתן רוצות אתן יכולות לראות בפייסבוק שלי :) liel vugman

למעלה