שיעמום זה שם המשחק

צודקת...אבל אולי יש דרך להחיות?

ואני כאן לבד לילה..כולם ישנים.. אז מה חדש? כלום אני כאן בפרק שני ואין לי בכלל פרק שני..סתם גרושה..אמא, אשה עובדת. ואין לי אנרגיה לכלום. אבדה לי כל האנרגיה. אין מוטיבציה לכלום לא רוצה לפגוש לא רוצה לצאת יושבת בבית החיים חולפים על פני ואני לא עושה כלום לשנות את זה. ברור לי שמשהו כאן לא בסדר. לא יודעת איך לשנות או לגרום לזה שארצה. אין לי תשובה לעצמי. השבלול..אני בתוך שבלול..

סנדרה ב

New member
היי מיכל

את לא לבד. גם אני פה. והחיים של כולנו חולפים במהירות.. רק כשאת בת 20 , הם לא זזים... ולמרות שאני אף פעם לא הייתי לבד (בלי גבר לצידי), גם אני מרגישה לפעמים משובללת וחסרת כוח ואנרגיה להניע את החיים הלאה... פרק א' או ב', ובטח יש עוד אותיות באלף-בית, הכי חשוב להאמין בעצמך ולא להפסיק לקוות... אני איתך.

משערת שצריכה להכין תוכנית

להצתרף לחוג או למכון כושר או לעשות משהו..אחרת..אני משתגעת כבר..מהשבלוליות...וחוסר מוטיבציה..

סנדרה ב

New member
מיכל, ספורט זה

רעיון מצוין. אני אומרת לך מנסיון. אני רצה כבר שנים, וזו דרך בדוקה לנקות את הגוף והראש מרעלים! וזה אתגר, ואם את נרשמת לחדר כושר, אז זו גם (קצת) פעילות חברתית.. ועוד לא דברנו על מה/מי שמסתובב שם....במועדונים האלה...

עשיתי את זה.שנה שעברה

הפסקתי לשנה.. לא לא..עשה לי כלום.. אולי השנה זה יהיה אחרת..אתן לזה צ'אנס נוסף..אני חברה במועדון..

סנדרה ב

New member
אם זה לא עשה לך כלום

אז בחרת בספורט הלא מתאים (לך).לפני כמה שרשורים דובר פה על אנדורפינים ועוד כימיקלים משוחררים. זה היה בהקשר של התאהבות, אבל אותם החומרים משתחררים לנו בגוף אחרי מאמץ פיזי , ואפשר להשוות את ההרגשה אחרי ספורט לזו שמרגישים אחרי אורגזמה. בדוק! גם יציאה לשופינג עם החברה הכי טובה + קפה טוב ושיחה מלב אל לב, עושים (לי) טוב בנשמה...

../images/Emo3.gifתגידי לי ותאמרי לי

אם ספורט היה מרגיש לי כמו אורגזמה..הייתי בבית עכשיו?

רו נה

New member
מיכלי - ספינינג מומלץ

מרגיש קרוב - כמו אחרי ה"דבר האמיתי"... "אחרי" עדיף על "בכלל לא", מה דעתך?

מתבלבלת

לא רוצה התעמלות? לא צריך.
(מה את הכי אוהבת לעשות כשיש לך מוטיבציה?) אבל עכשיו לכי לקפה בשמש של בוקר שישי ותסתכלי על האנשים מסביב כאילו את ביום חופש בספארי תחייכי, אם משהו יצחיק אותך. (מקסימום - יחייכו בחזרה.) תתחילי בקטן, ככה (בטעות) ייווצר ענין חדש מעגל היכרות חדש המוכר והקיים יישבר בדרך... אפשר טאי-צ'י בירקון, או לבדוק את הבשמים בחנות של סופרפארם (תתבשמי - זה חינם) (ויאפרו אותך חינם) ללכת ברחוב מוכר ולהביט סביב בעיניים של תיירת או לבנות את העץ המשפחתי שלך (תצטרפי לעמותה לחקר שורשי משפחה, זה חינם) טוב, יש לי רעיונות אחרים אבל מה את יודעת שאוהבת? סרטים? אנשים? ים? מוסיקה? מה זה לא בא לך לצאת מהבית? את יוצאת כל פעם שאת נכנסת לפורום הזה.

אוהבת את כל מה שציינת

חושבת שדיכאון מתחיל להשתלט עלי אלו סימנים ממש מובהקים. חוסר רצון.. לצאת מזה? חוץ לעבוד..ואחר כך לשבת כאן או להכנס למיטה..לא עושה כלום וכרגע לא יודעת איך לשבור את המעגל.. החלטתי יום שבת ללכת חזרה למכון כושר..ניראה מה יהיה..אם אגיע לדלת המכון..זו התחלה..תודה רבה על העיצות והעידוד

היום יום חמישי

תעשי לנו טובה. לכי רגע החוצה תעשי דקה אחת של מקלחת שמש ותגידי לשמיים הכחולים האלה "הנה אני! אני פה!" בדרך חזרה תסתכלי בהשתקפות שלך בזכוכית של הדלת ותגידי "הנה אני!" אל תחכי עם זה לשבת. עכשיו! נו - לכי כבר.

סנדרה ב

New member
אאאחחחחח, שמש..

כמה אני מתגעגעת לשמים כחולים ומקלחת שמש.
מיכל...אם יש לך בחוץ מה שתלתלים אמרה, אני מצטרפת (לעיצה בנתיים). ובאמת אל תחכי לשבת..לכי היום! נשבעת שזו אותה הרגשה - ספורט וסקס..רק צריך להתאמץ, זה לא בא לבד.

אפשר מאמן פרטי?

בולוק - את מרעידה את שק ההורמונים שלי. הייתי רצה עכשיו להרשם לחדר כושר ומחפשת את המאמן הכי-הכי ונותנת לו להתאמץ......כי זה לא בא לבד. סת---ם. הומור מטורף. כולם אומרים לי שאני קצת טמבל...(יופי של שיר) פעם בחו"ל רציתי ללמד את הגויים משהו משפת הקודש, אז לימדתי אותם: טאטא ת-תא ו - תרמתי דם. הם לא האמינו לי שזה עברית.

סנדרה ב

New member
וזה הולנדית?

achtduizend achthonderd achtentachtig...... אל תרוצי, תלתלים. א נ י יכולה לאמן אותך (מדופלמת). תגלי לי באיזה חו"ל היית?

המשימה

ביולי את מראה לי איך נלחמים בגרביטציה. בענין חו"לים - אני בכרך השלישי של האוטוביוגרפיה שלי. koffiekan gereed, toch? h ככה אומרים? חה-חה-חה (שכחתי את כל מה שידעתי וגם זה היה כלום)

לגבי שמש..

אני דווקא בורחת מהשמש..היא כל הזמן זורחת כאן כל הזמן חם ..עכשיו חמים.. אין חילופי עונות דרסטיים..הכל טמפרטורה.. מדינת הצעירים כאן.. אז יוצאת בערב לפאב אירי..עם כמה חברות..ניראה לכם?

סנדרה ב

New member
כן,ככה אומרים

בערך. אם את מכינה לי קנקן קפה... יפה !! התרשמתי. עכשיו מה עם העוגיה? (אחת, בבקשה, ומחזירים את קופסת העוגיות לארון).

למעלה