שיעמוםם \: הכייייייי משעמםם פפה בעולםםםםםםםםם ייבבבבבבשיייייים (;
פ פרה של שוקולד New member 7/12/08 #3 מ... יש בזה משו.אני לא יכולה תמיד להכנס מהפון.אחזור אחרי הפסיכומטרי.מבטיחה!
ל לייפזXD New member 7/12/08 #5 שחר חיה...!!!!../images/Emo15.gif וואו נעלמת לנו :] ח.. רק ראית שכתבו ששחר לא נמצאת הראת שאת פה...>>
פ פרה של שוקולד New member 8/12/08 #6 חח כשאני מחוץ לבית אני מתחברת מהפון כשיש זמן.נגיד בהפסקה בבית ספר.בהמתנה לאוטובוס חח..התגעגעתי אליכם
ל לייפזXD New member 7/12/08 #4 צודקת.. אבל הבעיה היא שאין על מה לדבר..>../images/Emo15.gif כאילו אין משהוא חדש על רוני או צ'יקו או אסף או משו כזה.. זה לא פורום על סדרה או משהוא שכל פעם מתחדש.. :] נחכה לדיסק הבא.. בנתיים תראו נוכחות
צודקת.. אבל הבעיה היא שאין על מה לדבר..>../images/Emo15.gif כאילו אין משהוא חדש על רוני או צ'יקו או אסף או משו כזה.. זה לא פורום על סדרה או משהוא שכל פעם מתחדש.. :] נחכה לדיסק הבא.. בנתיים תראו נוכחות
ה הפוך9 New member 8/12/08 #8 מה איתכם ח`ברה? ביממה וחצי שלא הייתי פה זזו כמה דברים פה.. נחמד.. אני הספקתי לפתוח ת`ראש ולנפח את היד ולחטוף מכה ברגל וגם בומבה בצלעות.. חחחח ראיתי הרבה דם.. אבל העיקר חי=] ערב טוב לכם!
מה איתכם ח`ברה? ביממה וחצי שלא הייתי פה זזו כמה דברים פה.. נחמד.. אני הספקתי לפתוח ת`ראש ולנפח את היד ולחטוף מכה ברגל וגם בומבה בצלעות.. חחחח ראיתי הרבה דם.. אבל העיקר חי=] ערב טוב לכם!