שמע,
נראה לי קצת לא פייר לבוא עם בומבה כזו של אלבום שלם של להקה מפורסמת ואיכותית כמו RHCP... (שעשתה מהפכה עם האלבום הזה לא פחות)
ולהנחית הכל על כשרונו של פרושיאנטה (וכמובן לבטל בדרך את מאייר), יש שם עוד כמה כוכבים בלהקה, לפחות את פלי
חייבים להזכיר, שאם זכרוני אינו מטעה אותי, נשמע בבירור באלבום הנ"ל (לא שמעתי אותו שנים!, אני גם לא מחובבי RHCP בכל מקרה) ובכלל, אלמנטים שלא קשורים כל כך למוסיקה פרופר.
לגבי ג'ון מאייר.. לדעתי הוא אחד הכוכבים היום, למרות שהאלבומים האחרונים שלו ירדו ממלכת הגיטרה ועברו קצת לעבר
ה POP, אבל אין מה לעשות; בחור צעיר שהצליח מהר להתפרסם ונראה טוב על פי קהל הבחורות שפשוט מתעלפות סביבו.
יש לו חוש הומור, הוא חכם ויודע בדיוק מה הוא עושה.
סה"כ למד 2 סימסטרים בברקלי לדעתי, אבל כפי שאמרת, הוא יודע מה הוא עושה עם הגיטרה, הוא משכיל ומנגן נקי ונכון.
לדעתי הוא בלוזיסט מדהים, הקטעים שלו עם ביבי קינג - מדהימים, הוא מנגן הנדריקס נפלא ועוד כאלה..
אבל כן, אין לו חספוס, אני דווקא אוהב את זה (למרות שמעריך את הנדריקס ו SRV, אני מעדיף לשמוע את EJ..)
ג'ון מאייר כיום נתפס יותר כ SONG WRITER מאשר גיטריסט, אבל אם הייתי צריך לבחור אצל מי ללמוד היום לכייף ולצאת
עם אחלה סאונד לבלוז באצבעות, אני ללא ספק הייתי הולך לכמה שיעורים עם ה"ילד" הזה.
ד"א, מי שלא ראה, יש סדרת קליפים של מאייר מקליניק שהוא עשה בברקלי, מאד מאד יפה! ומעשיר.