שיעור ראשון - סקר

• פותח הנושא az77
  • פורסם בתאריך

תות15

New member
היה טראומתי..

הקורדינציה שלי היתה פשוט נוראייית.. לא הצלחתי לתמרן בין הקלאץ'-הגה-להסתכל על הכביש- להעביר הילוכים.. לאט לאט אחר כך התחלתי להסתדר עם זה..

Metal † Heart

New member
היה נחמד..

אני זוכרת שהוא שעה חפר על כללל הכפתורים, וההגה, ועל סוג ההגה, ועל כל המחוגים, ואני חצי מהדברים בכלל לא הקשבתי רק רציתי להתחיל לנסוע.. ואז הוא אמר "עכשיו תלחצי בעדינות על דוושת הגז" ואני בשיא ההתלהבות לחצתי הכי חזק שאני יכולה על הדוושה..
חח בפעם הראשונה שהוא בלם או לחץ על הקלאץ' לא הבנתי למה האוטו לא נוסע אז הדבקתי את הדוושה לרצפה ואמרתי לו: "אני חושבת שהאוטו שלך מקולקל.." היה כיף

ChilD SouL

New member
היה טוב. ../images/Emo99.gif

איך שנכנסו לאוטו שאלתי אותו אם אני עושה תאונה אני אצטרך לשלם לו ביטוח\פיצויים וכו' - אחרי שהוא אמר לא, החלטתי להכנס בקיר [
] אבל הוא בלם. אחרי כמה דקות של הסברים ונסיעה בחניון ריק, יצאנו לקרוע ת'עיר. כיף גדול. אני מתגעגעת.

ChilD SouL

New member
בטח שאני מתגעגעת ../images/Emo10.gif

היה לי מורה תותח. היה לי כיף בשיעורים. הייתי עכשיו לוקחת ככה סתם שיעורים לזכר אותם ימים, בחינם כמובן. [או במחמיר מוזל
]

Gal isr

New member
גם אני מתגעגע ../images/Emo10.gif

ממש בא לי להתקשר למורה שלי ולבקש לקבוע שיעור. הרי יש לו ביטוח נהג צעיר נראה לי...אז מה הבעיה?

danihashamen

New member
היה פנאן,

מתגעגע לזה ת'אמת.. חבל שאחרי שמוציאים רשיון אי אפשר להמשיך בשיעורי נהיגה בשביל הכיף

kfktj

New member
לא משהו מיוחד...

20 דקות של הסברים, 20 דקות של "נהיגה" שזה בעצם רק לתת גז ולהרגיש ת'הגה קצת. לא כזה כיף האמת וגם לא נוסטלגיה. הייתי קורה לזה חוויה לא נעימה אך הכרחית...נו טוב העיקר שזה מאחורי.

Gal isr

New member
היה ממש כיף

שעה ראשונה ישבנו בצד ולמדתי באיורים על הקלאצ' ומה הוא עושה וכו' וכו'...אחרי שעה התחלתי לנהוג (ישר, הכל כולל הכל)..עד הילוך שלישי סך הכל (מספיק בתור התחלה לא?). הרגשתי...אמממ...נחמד. אבל אני לא נחשב..כולם אמרו לי שיש לי Over בטחון עצמי (מי אומר לפני טסט ראשון שאפשר להכין את השלט של הנהג חדש על האוטו? רק אני נראה לי).

lirry

New member
לפי מה שזכור לי....

השיעור הראשון שלי היה ממש סבבה...אני זוכרת שכבר אז נסעתי בכביש ראשי והעברתי להילוך שלישי..זה היה הישג!!! =)

E G the men

New member
שיעור ראשון....

אמממ לי ת'אמת בכל שלב הנהיגה לא היה ממש קשה כי לאבא שלי יש טנדר וכל הזמן כשהיינו מסתובבים באזורים חוליים שאין משטרות הוא היה נותן לי לנהוג, אז ככה שמגיל 12-13 בערך אני נוהג פה ושם וכשהגעתי לשיעור הראשון ידעתי פיקס איך לתפעל את האוטו, לקח לי משהו כמו 10 דקות להתרגל בערך לסקודה דיזל שהייתה קצת שונה מה L200 של אבא
בכל מקרה שיעור ראשון כבר יצאתי לנהיגה על הכביש והתפעול של האוטו לא היווה בעיה רצינית עבורי.

למעלה