שיעור פרטי ...<בלשון>

שיעור פרטי ...<בלשון>

"....... אז אם אתה הופך משתנה מקדמי על ידי השורש הריבועי של הבסיס, תוכל למצוא את השטח מתחת לפרבולה, על כל שאלה!?!"

"אני יכולה להבטיח כי הנוסחה הזו תהיה במבחן הבא"

"יש לך עוד טיפים בשבילי?" חייכתי,....

היא הושיטה יד, אל עבר התיק שלה ,הוציאה ממחטה , " אני יכולה ללמד אותך עוד הרבה דברים " השיבה...

"כמו מה? למשל?..."...

"עדיף שתתרכז לקראת הבחינה" היה קשה אבל , עברתי תרגיל .....

פתאום הרגשתי מגע זר של ידיה מלטפות את הירך במעלה הג'ינס שלי ... רעדתי מעט ולא התייחסתי .הוא עלה עד לקצה המפשעה שלי .

לא היה צריך מעבר לזה לגרום לו לרצות לפרוץ משם, אפשר לדמיין את כל האסירים מקבלים חנינה .

כאן כבר הריכוז פסק לא שהוא היה במיטבו עד עתה,

היא החלה מעסה לי את הזין בתנועות עדינות מעל המכנס,... מתבוננת לתוכי .

היה לה ניחוח של וניל , שהתעורר לנחירי.גופה היה מכוסה ברפרוף קל .

הורדתי את ידי מלטף את רגליה החטובות והארוכות בשטף של זרימה נינוחה.

היא נעמדה , ושלחה יד לסגור את הספר בתנועה חדה.

עיניה היו בהירות,

היא פסעה לכיווני שמתניה מתנדנדות מצד לצד , היא נצמדה לגופי ושלחתי יד מתחת לחולצתה להתיר את החזייה.

מה שחשף שדיים עגולים ובוהקים שנעמדו בחלקם התחתון ונצמדו לחזה.עם פטמות ארוכות שהתכוננו ישירות אל הפה שלי ,מבצבצים ומתגרים מחולצתה .הם התרטבו במהרה.

שלחתי את היד שלי ובתנועה זריזה פתחתי את הריץ רץ האחורי שלה....

השמלה התגלצ'ה במורד גופה העגלגל מחליקה על ישבנה, ואז לירכיה ונעצרה על הרצפה.

האצבע שלה מכסה את שפתיה לומר לי לשתוק, בעוד עיניה מתקבעות על הבליטה המתרגשת שבמכנסיי.

חיוך של שביעות רצון מזגג על עיניה ,כאשר אצבעותיה נשלחות להקל על החולצה שלי , בעוד שלי מתירות את הכפתורים שלה...

שפתיה הרכות כגשם מרטיבות בנשיקות קטנטנות את הפנים והצוואר,

לאחר הסרת החולצה ,היא מעבירה את אצבעותיה לעבר החזה , הם חגים סביב הפטמות שלי , מה שגורם להם להתרומם בעקבות המגע הרך. אני נעמד מולה ועושה אותו דבר ,פטמותיה מתקשות ומזדקרות .

בעוד פיה מתנגש עם פי שלי , וצורך נשיקה מזדמנת , לשונותינו נפגשים,בלהיטות יתר , קצות אצבעותיה נשלחות במהירות להתיר את החגורה שלי .

בעודה נאבקת לשחרר את אבר ההתקשות שלי ולהעבירו מחוץ לתחתוני,שפתיה יונקות וזועמות על פטמותיי.

סימן של שקט משתחרר מראותיי ברגע שהזין שלי מקפץ מהשבי שלו ,

אני חש בידיה מקיפות את אבר הגבריות שלי ועוברות בעדינות לכל אורכו , טיפות מוקדמות של חשק משתחררות מהחריץ שבו , בזמן שהיא מענגת ומשפשפת אותו קליל .

עיני מתבוננות בידיה הקטנות לשות את הזין שלי לתוך זקפה מתנשאת .

לאחר חיוך מפתה שחוצה את שפתיה היא משתחווה להעניק מחווה לזין הנוקשה,שהיה עמוק ופועם בין ידיה.

שערה הרך התגלגל במורד החזה שלי מתגרה בכל סיב לאורך הדרך , בחלקו הארוך מתנדנד בין רגלי , מלטף את שק האשכים שלי .

היא מרכזת את גופה בין רגליי , ומתבוננות עמוק לתוך עיני , חיוך שטני נסוך על פניה .

קולות שאיפה נשמעות מהראות שלי , עייני מבחינות בחלק מהשפתיים שלה נפתח וקצה לשונה הורדרד חומק החוצה כנחש .

הרגליים בתנועות לא רצוניות מתחילות לרטוט ולרעוד כאשר היא מחליקה את לשונה על ראשו של גבריותי .

ליקוקים רכים עוקבים ביניקות מתמשכות ועוד רוך שניתז מפיה המתענג על אברי .

היא גונחת קלות כמו טועמת שמנת גברית המחליקה לעברה.

לאחר שקצה הזין שלי מתרטב.היא מאפשרת לו להחליק במורד הרפידות הרכות של שפתיה .

שפתיה נפערות לרווחה בעוד הזין פולש לאט סנטימטר אחר סנטימטר לתוך החם הלח של פיה, עד אורכו מדגדג מול גרונה.

תנועות הראש שלה הופכות לרגועות בעוד שהיא מאפשרת למסה של אברי לפעום בקצב אחיד על לוחות לשונה.

לאט עיניה נעצמות , ככל שהתנודות של פעימות הזין דופקות ושל הלב גוברות ו ממהרים לאזור חלציה,גורמים לרוגע שמתעורר כרטיבות בין רגליה.

אנחה רכה מכה בגרונה ,כאשר הצוואר שלה מבליח את ראשה בעדינות לקדימה ולאחור.

מה שמקל על שפתיה לעבור בקלות על המשטח של הזין שלי לאורכו .

גניחות נפלטות מהראות שלי ומרחפות באוויר , כמו חם העולה מקצות האצבעות הכרוכות סביב האשכים שלי .

הירכיים נמשכים כלפי מטה בעודם מנסים להתפתל, כמו תחושות חדות כתער המנסות להפציץ את אזור חלציי .

העיניים כבר לא יכולות להבחין בה ומנסות לאתר אותה, , כאשר ראשה מוקשת ו מורכן ושערה הארוך גולש ומסתיר ומכסה את זיו פניה .

חם נפלט מכפות ידיה כשהיא מניחה אותם על גבי הירכיים שלי .

שפתיה מתענגות ומחליקות לרוחב הציר שלי , זרם בלתי פוסק של תחושות חשמליות גורם לעיני להיעצם ,ראשי מוטה לאחור, והראות שלי בשקט גונחות.

היא נוטלת חצי אורך שלי לחום פיה ראשה עולה ויורד בתנועה קצובה ואיטית .ומכילה אותו .

שפתיה יורדות מקצה אברי , ולשונה מנקרת בלהיטות את רכס ראשי , מה שגורם לגופי להתפתל.

הרעב בעיניה גובר כשהיא צופה בגופי מגיב לתנועות הלשון שלה ,קודם לאט ולאחר מכן ביתר שאת .

האצבעות שלי נשזרות בתוך שערה , האחיזה שלי שומרת על ראשה במצב יציב.,כאשר הירכיים שלי מתנדנדות לקדימה ולאחור..מחליקות על הפה החם שלה כאילו זה היה הנרתיק שלה.

כל דחיפה נעשית דחופה יותר ככל שהאורגזמה שלי נבנית על מנת להישפך .

לאחר דחיפה אחת עמוקה לתוך גרונה , הירכיים שלי מתחילות לרטוט בפראות על פיה .

אני נכנס לנשימות וריכוז עמוק לקראת האורגזמה שבדרך לאחר אנחה ארוכה ידי מטלטלות בעדינות את ראשה קדימה ולאחור , תוך כדי ויתור שליטה על תנועות ראשה.

הידיים נופלות לצד גופי ...

הרגליים שלי רועדות קלות וירכי מלוטפות בידיה ...

הראש שלה עובר למצב איטי, ארוך ארוג וקליל בעוד ששפתיה אוחזות במתיחות על הקיפו של הזין שלי .

הראות נאנקות כמו שחרור מתקרב .

תנועות איטיות ועמוקות קצובות של ראשה הקשות , מגלגלת את שפתיה על אברי שוב ושוב ...

השחרור משתהה בקצה של נשיפותיי ,

היא מחדירה את אצבעותיה לבין ירכיי ,בעוד שהיא מכילה את כל אברי לתוכה ..

ירכיי נדחפות קדימה כנגדה, הישבן קופץ חזק.

החזה מתרומם כדי לשאוף מעט אויר , רגעים לפני שהאורגזמה משחררת זרע חם אל מעמקי גרונה.הגוף רועד רעידות בלתי נשלטות ,כאשר שפתיה הרכות מוצצות ויונקות בתאווה את הטיפה האחרונה שנפלטת מאזור חלצי ,

יד ימין שלי נשלחת לראשה, בניסיון להרפות מעט ולשחרר את המגע, , כי הזין נהיה רגיש מדי למגע השפתיים שלה .

אני מנסה לראות את פניה אך מתקשה להבחין ,יכולתי להרגיש את המבט שלה , שעיני כרעו ..

ורצו להודות לה...

החלקים האחרים של הסיפור ,...בפעם הבאה...

שבוע טוב לכולם.

למעלה