שיעור נהיגה 1

Zאר

New member
שיעור נהיגה 1

"עוד תלמידה חדשה" אני חושב לעצמי. נקווה שנסתדר עם הנהיגה. בוקר טוב היא אומרת ומכניסה רגל אחרי רגל לרכב. למרות השמלה הארוכה שלה, עיני הצליחה לקלוט חלק מירכיה הלבנות. אך מייד מחקתי מחשבה זו כיוון שראיתי את כולה יושבת לידי: הסטריאוטיפ המדויק לבת עקיבא, חולצה ארוכה, שיער אסוף ומשקפי ראיה, יחד עם זאת לא יכולתי להתעלם מהישיבה הזקופה שלה ליד ההגה והחזה העומד והבתולי שלה המציץ מבעד לכפתורי חולצתה הלבנה, היא הייתה כבת 25 ונראית טוב. "נזוז" היא העירה אותי, קדימה אמרתי, בואי נראה מה את יודעת. אני יודעת הרבה, אמרה והניעה את הרכב. תוך כדי נהיגתה האיטית, שמלתה החלה לעלות אך משום מה נראה שהדבר לא מטריד אותה, וברכיה החלו לצוץ החוצה. חם היום אמרה ופרמה את שיערה. כן, חם, עניתי והנמכתי את המזגן. ברמזור הראשון הרגשתי את ידה המחזיקה את ידית ההילוכים מתחכחת ברגלי, ומשום מה לא נראה שהיא נרתעת. ימינה ברמזור אמרתי לה, כשראיתי שהיא מאותתת לשמאל, אך היא המשיכה בשלה ופנתה שמאלה והחלה מתרחקת מהעיר, לאן את נוסעת? שאלתי. למה אתה מפחד, ענתה מתגרה ונכנסה לשביל עפר בכיוון הפרדס הסמוך.

Zאר

New member
שיעור נהיגה 2

אחרי שתי דקות עצרה, הורידה את המשקפיים ופנתה אליי, אני במהלך הדקות האלה כבר הרגשתי איך כל הפנטזיות שלי מתגשמות, והזין שלי הגיב בהתאם. ה "תלמידה החדשה" הבחינה בטפיחה במכנסיי והחלה פורמת את הכפתורים ולהפשיל את המכנסיים. היא ליטפה את הזין שלי דרך התחתונים והרגשתי כבר שאני חייב להרגיש אותה. היא העלתה את שמלתה למעלה ומייד ראיתי שהיא ללא תחתונים, היא התרוממה לעבר המושב שלי והתיישבה עליי עם הפנים מולי, הפשלתי את התחתונים ולא חיכיתי הרבה ופשוט תקעתי אותו בתוכה, הצעקה שלה הייתה מחרמנת לא פחות, התחלתי מעלה ומוריד אותה על הזקפה הענקית שהייתה לי ובמקביל פותח את חולצתה, החזה הזקור שלה ביצבץ לו מחזיית תחרה שחורה, הוצאתי את עופריה מבעד לחזיה והצמדתי אותם לפי, היא החלה גונחת ומתנועעת לפי הקצב של החדירה והמציצה שלי. בשתיי ידיי התחלתי ללוש את שני ישבניה עד שאצבעותיי הגיעו לפי הטבעת שלה, לא המתנתי ובאצבע רטובה ( מהכוס שלה אומהזיעה שלה?) החדרתי אותה לתוך התחת שלה, הרגשתי איך היא משתוללת עליי והרגשתי איך היא על סף פיצוץ. תפסתי אותה והצמדתי אותה אליי בחוזקה וגמרתי בכוח בתוכה. הרגשתי איך הכוס שלה סוגר עלי בחוזק. נשארנו כמה דקות כך ללא תזוזה וללא מילים עד שיצאה ממני, הפשילה את שמלתה ואמרה: "טוב, רשיון כבר מזמן יש לי ברזומה, עכשיו גם זיון עם מורה נהיגה" וחייכה כשהיא מכניסה לרוורס...

למעלה