שיעור נהיגה ראשון

DinDin44

New member
שיעור נהיגה ראשון

ביום שישי היה לי שיעור נהיגה ראשון .. היה בסך הכל נורא כיף.. בהתחלה רק השתמשתי בגז ובברקס ובהגה כמובן.. אחכ קצת קלאץ והילוכים... נסעתי על הכביש המהיררררר היה מאוד מאוד נחמד.. לחצתי יותר מידי על הגז והברקס חזק...(עדיין אין לי רגש) וקצת קשה לי לסובב את ההגה לפניות.. יש לכם טיפים בשביליייי? :)

Exhibit R

New member
שיעור שלם ועדיין אין לך רגש?!../images/Emo2.gif

[זה היה בציניות כמובן] דברים כמו רגש לוקחים זמן, עד שהם "נתפסים" לנו ברגליים, זה לא משהו שאפשר לקרוא בחוברת תיאוריה ולדעת איך לעשות. הרגישות של הדוושות גם משתנה מרכב לרכב. הטיפ היחיד - להיות סבלניים, כולה שיעור ראשון, את תלמדי את זה עם הזמן.

כן

אל תתרגשי מזה. אם הזמן תתרגלי לדוושת של הרכב וגם לגבי סיבובי ההגה אם יהייו בעיות אז המורה ילמד אותך איך לסובב את ההגה נכון כדי שלא יהייו לך בעית בפניות. בהצלחה!

זה מאוד נפוץ...

לי למשל לקח הרבה זמן ללמוד להשתמש בברקס בלי להעיף אותי ואת כל נוסעי הרכב לקיבינימאט. אל תדאגי עם הזמן תרגישי הרבה יותר נח להשתמש בכלים השונים של הרכב. הכל עניין של תירגול... בהצלחה!!!

רק הזמן יעשה את העבודה../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

גם לגבי הברקס והגז...וגם לגבי ההגה, מנסיון-לי לקחו כמה שיעורים עד שהצלחתי לסובב את ההגה בצורה נכונה בפניות...כולה שיעור ראשון
הכל ישתפר עם הזמן! בהצלחה בהמשך

אל תדאגי, שיעור הבא כבר תרגישי טוב

יותר. שיעור ראשון הכי קשה אחר כך עם הזמן זה ניהיה יותר טוב :)

למעלה