שיעור מס'3!!!

שיעור מס'3!!!

שיעור מס' 3 סטו פריפטרו=בקיוסק מנדובלה:פרקלו מיה סוקולטה אינה פקטו צי'גרה כ אינה מוליבי = מנדובלה: בבקשה שוקולד אחת קופסא סיגריות ועיפרון אריק:אוריסטה סלטה טיפוטה אלו? = בבקשה אתם רוצים עוד משהו ? מנדובלה : אוחי , אנה לפטו, טי אורה אינה = לא , דקה אחת . מה השעה? אריק : דיו קמיסי יטי? = שתיים וחצי ולמה? מנדובלה: אינה אניחטו טו טאחידרומיו? = הדואר פתוח? אריק : סטיס דיו קה מיסי דן נומיז'ו = בשתיים וחצי אני לא חושב מנדובלה : פו , פו .. מיפוס אחטה גרמטוסימה = אולי יש לכם בולים? אריק בבאוס פו פייני טו גראמה = בטח לאן המכתב הולך? מנדובלה : סטין גרמניה = לגרמניה אריק : אוריסטה = בבקשה מנדובלה : פוסו קנון אולה = כמה זה עולה ? אריק: טסרה יורו קה 12 ( דודקה ) לפטה אולה מזי = ( טסרה ) 4 יורו ו12 אגורות הכל ביחד מנדובלה : אוריסטה 10 יורו = הנה 10 יורו (עברו=יורו) אריק : מיפוס אחטה פסילה = אולי יש לכם כסף קטן? מנדובלה = נה , אוריסטו ( פנדה) 5 יורו אפחריסטו קה אדיו = כן יש לי 5 יורו בבקשה תודה להתראות אריק : פו פיאנטה ?טה רסטה סאס , 88 לפטה. = לאן את הולכת? העודף שלך. 88 אגורות

למפקח../images/Emo101.gif|

תוכל לתקן ולרשום באנגלו יוונית בבקשה?? תודה מראש גרב... וכל יושבי החדר.....

GLGGM

New member
המפקח ../images/Emo66.gifKOKKINOS TSOLIAS

מבקש מהתלמידים הנכבדים ומוריהם להכין שיעורים בשלמותם ואבדוק אותם במידת הרחמים הראויה למתחילים בעלי מוטיבציה גבוהה ואתקן אותם..
. שלכם באהבה Sto periptero Mandubala: Mia sokolata, ena paketo tsigara kai ena molivi Arik: Parakalo, Oriste, Thelete tipote allo? Mandubala: Ohi, ena lepto, ti ora einai? Arik: Dio kai misi, giati? Mandubala: To tahidromio einai anihto? Arik: Stis dio kai misi? Den nomizo Mandubala: Po po!? Mipos ehete gramatosima? Arik: Veveos, Pou pigeni to gramma? Mandubala: Stin Germania Arik: Oriste Mandubala: Posos kanoun ola? Arik: Ola mazi tessera evro kai 12 lepta Mandubala: Oriste deka evro Arik: Mipos ehete psila? Mandubala: Nai, oriste pente evro, efharisto kai adio Arik: Pou pigenete? Ta resta sas, ogdonta okto (או ohto להבדיל אלף אלפי הבדלות!) lepta

GLGGM

New member
../images/Emo66.gif מודיע (נמאס לי לכתוב התואר)

ORISTE= לשרותך, לפקודתך PARAKALO=בבקשה מילולית ORISTE= קבעו, פקדו

F a d i

New member
קוקינו |איקון של פאדי מרים אצבע|

PARAKALW בא גם כפועל בעצמו שפירושו "לשאול,לבקש,להתחנן.." בהרבה שירים תשמע "SE PARAKALW" אז זה פירושו "מבקש/ת ממך" וכו'... וגם נראה לי ש-PARAKALW הוא יותר "רשמי" מ-ORISTE

GLGGM

New member
../images/Emo66.gif דברת ללא רשות

למרות שהרמת אצבע...אומנם נכון אמרת אבל יש משמעת בכיתה...
לאור זאת תעמוד בפינת הדוקים וכתוב אלף פעם את המילה Μαϊντανός=פטרוזיליה*** *** בדיחה פרטית שלי ושל פאדי ידידי האהוב

../images/Emo2.gifחחחחחחחחחח

אנ'גלו תראה איזה משמעת מאז שבאת יא וואלי רק שלא תפטר אותי (מתחנף אליך) אוהב אותך.... שלך גרב....

F a d i

New member
ד'ן אסי קוקינוס...אמא מאברוס!!../images/Emo8.gif

אפשר במקום העונש שנתת לעמוד בפינת הפטרוזיליה ולשחק דוקים?!

../images/Emo7.gif אה יש לך זמן לשחק דוקים אה???

במקום להיות עכשיו ב..... בדרך... חכה חכה אני אתפוס אותך:) בכל מקרה אני מתתתתתתתתתתתתת עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שלך גרב......

F a d i

New member
תין קרדיה מו פליגוסס ../images/Emo10.gif

נראה לך שאני יכול להגיע ובכל זאת לא בא?! מת להיות אתכם הלילה...אבל שוב ההזמנה באה די בהפתעה..וגם יש לי התחיבויות מחר... תודה בכל זאת שחשבת עלי מת עליך ועל כל הירושלמים.. ואנחנו עוד נפגש...

rodedy

New member
תן תרגום

פאדי מעבר לזה שכך מתחיל שיר של וויטאלי מה הפירוש ליבי..............?

רודדי...

כל מילה (כמעט) שאתה מבקש לה תרגום מיונית אתה יודע מה היא. אתה רק לא יודע את זה שאתה יודע...חחחה: איך אומרים רופא לב? ....קארדיולוג קארדיה= לב. הוראות הכנה: בקיצור, גלגל את המילה על הלשון, תטעם את טעמה וניחוחה, ותנסה תמיד לחשוב מה זה מזכיר לך... הרי רוב השפה הלועזית שלנו מקורה ביוונית ולאטינית

rodedy

New member
מקורית!!!!

קרדיה עובר אבל פליגוסה גילגלתי וגילגלתי עד שפצעתי את הלשון ולא יצא כלום

רק בשביל הבדיחה:

פלי'גוסס'...אני מקוה שאתה לא 'גוסס' אחרי הפציעה... אתה רואה...הכל מסתדר בסוף , לא משנה עם איזו מהשפות נשתמש: פצעת את ליבי והוא גוסס. "לא יצא כלום"...???

טין קרדימו לבומני פאדי../images/Emo14.gif

אבלללללללללללל אינשאללה בשימחה הבאה עם כל יושבי הפורום ויהיו עוד הרבה שמחות אינשאללה גרב... האוהב אותכם עד השמים בלי עננים:)

למעלה