שיעור מס'2

שיעור מס'2

בשדה תעופה=הארודרומיו קלימרה נאווה=בוקר טוב נאווה קלוס אוריסס=ברוכים הבאים אפופו ארכיסה?=מאיפו את באה? אירס'ה מטו הארופלנו אפו טין איטליה=באתי מהמטוס מאיטליה פוס טה פרסס?=איך היה? פנדסטיקה=פנטסטי כ אסי פרימניס טיס וליצ'צ?=גם את מחכה למזוודות? נה... פרימנו טריס קוקינס ויליצצ=כן אני מחכה ל3 מזוודות אדומות שיעור 1 שיעור שני רודדי: קלימרה מקורית=בוקר טוב מקורית מקורית: יאסו רודדי=שלום רודדי מקורית: טי קאניס?=מה שלומך? רודדי:מיה ח'רה=שימחה אחת רודדי:אסי=ואת? מקורית :קלה אפחריסטו=טוב תודה מקורית:פו מניס רודדי?= איפו אתה גר? רודדי:מנו סטין אסינה=גר באתונה רודדי:אסי?=ואת? מקורית:מנו סטין פלקה=אני גרה בפלקה רודדי:פרימניס כאסי טו הארופלנו אפו טין איטליה? =גם את מחכה למטוס לאיטליה? מקורית:נה פרימנו...טין נאווה=כן אני מחכה לנאווה נאווה:מקורית מקורית..יאסו אידו אימה=שלום אני פה מקורית:יאסו נאווה מו=שלום נאווה שלי מקורית קלוס אוריסס=ברוכה הבאה מקורית: פוס איסה=איך את? נאווה:סז'מה מקורית מו=ניפלא מקורית שלי נאווה : אימה סטין אלדה= אני ביוון מקורית:איסה אטימי נפיגומה?=את מוכנה ללכת נאווה: נה פמה סטו ספיטי=כן בואי נלך לבית טקסי טקסי... סטין פלקה פרקלו=טקסי טקסי לפלקה בבקשה

שימו../images/Emo23.gif

יהיו מבחני פתע!!!!! מי שלא ידע לענות אמא ענת תעניש בחומרה היא תושיב את העצלנים בפינת החדר לשחק דוקים.... שלכם גרב......

ל-גרב ורודה, איך אומרים ביוונית,

הוא גדול,הוא גדול,הוא גדול, הוא גדול,הוא גדול,הוא גדול, הוא גדול,הוא גדול,הוא גדול...תודה................................................ ח'לאס אני נוסע ליוון....

Nava5

New member
גרב, מחר שביתה בבתי הספר בחיפה

פאדי פטור מלבוא ללימודים?

Nava5

New member
מישהו יכול להכין אילן-יוחסין?|בבקשה

אני דיסלקטית, ולא מצליחה לעקוב אחרי ה"קירבות" המשפחתיות.

rodedy

New member
גרב אתה 10!!!!!../images/Emo150.gif

עקב(י) כמו שצריכה כל גרב הבאת לפןרום את מה שהיה חסר לו!!!! המשך כך לטובת כולנו

rodedy

New member
הצעה!!../images/Emo91.gif

אם לא קשה לך באנגלו יוונית נקרא ונבטא מדויק יותר נספח התרבות של יוון ימליץ עליך לפרס של שר החינוך היווני

גרב , אתה תותחן

מדהים!!! לצערי אני עסוק מאז יום שישי בבוקר בתחקור של המשלוח שקיבלתי מהגרב. פשוט טובע בים של מוזיקה מופלאה. ועכשיו יוונית???

ארק../images/Emo51.gif

ארק... יקר כמו שראית גם לך יש חלק בסיפור עוד השבוע שימך יעלה לכותרות תמשיך להינות מהמוזיקה המישלוח הבא .. כמעט מוכן שלך באהבה רבה גרב...

לבקשתם השיעור באנגלו יוונית

a arodromio kalimera nava kalos orises apopo arcise ? airse mato a aroplano apo tin italy pos ta prases pendestika k asi perimenis tis vlichech na parimeno tris kokins vilichech second leasson rodedy : kalimera mekorit mekorit : yaso rodedy , ti kanis? rodedy : mia hara rodedy: asi? mekorit : kala apharisto mekorit : pu menis rodedy? rodedy : meno stin asina rodedy : asi? mekorit : meno stin palaka rodedy : perimenis ke esi to aroplano apo tin italy? mekorit : na perimeno tin nava. nava : mekorit!! yasoo edo ime mekorit : yasoo nava mou mekort : pos eise? nava : sazma mekorit mou nava : eime stin elada mekorit : eise etimi nefigome? nava : na pame sto spiti taxi...taxi..stin palaka parakalo. שלכם גרב :)

GLGGM

New member
המפקח :KOKKINOS TSOLIAS../images/Emo66.gif

מתקן: Sto aerodromio Kalimera Nava Kalos orises Apo pou erhese? Irtha me to aeroplano apo tin Italia Pos ta perases? Fantastika Kai esi perimenis tis valitses? Nai perimeno tris kokines valitses Second lesson Rodedy: Kalimera Mekorit Mekorit: Giasou Rodedy, ti kanis? Rodedy: Mia hara(ידגש בהברה האחרונה כדי למנוע אי הבנות...!) Rodedy: Esi? Mekorit: Kala efharisto Mekorit: Poy menis Rodedy? Rodedy:Meno stin Athina Mekorit: Esi? Rodedy: Meno stin Plaka Mekorit: Perimeis kai esi to aeroplano apo tin Italia? Mekorit: Nai, perimeno tin Nava Nava: Mekorit!!! Giasou, efthasa Mekorit: Giasou Nava mou Mekorit:: Pos eise? Nava: Thavma Mekorit mou Mekorit:: Eisai etimi na figoume? Nava Nai, pame sto spiti Taxi! Taxi, stin Plaka parakalo

GLGGM

New member
המפקח KOKKINOS TSOLIAS../images/Emo66.gif

מודיע: על מנת לבטא חנונה את הגוי האותיות הנה רשימה לימדו בשקידה, החופש הגדול עומד לפני השער...

GLGGM

New member
המפקח הדסלקטי RED TSOLIAS../images/Emo66.gif

מתקן את עצמו: לא חנונה אלא נכונה עמכך הסליחה

Kurupt

New member
אלוף הארק, דיייי, למה לצערך?

תגיד: "עוד לא הספקתי להתאושש מהמשלוח העצום..."

למעלה