שיעור מסריח :/

האגוש

New member
שיעור מסריח :/

מכירים את זה שאתם כבר מרגישים ממש בטוחים בנהיגה שלכם, ופתאום יש שיעור שהורס לכם את הכל? אז ככה היה לי היום..אני בשיעור 23, ופשוט, איך שהתחלתי אותו ראיתי איך הוא הולך להיות..נוראי פשוט עשיתי טעויות כאלה מפגרות, נלחצתי מכל שטות, וזרקתי את הקלאץ' כאילו אני בשיעור 6..סתם, פשוט סתם. אני מרגישה שהטסט רק מתרחק.. ואני אפילו לא יודעת למה כתבתי את ההודעה הזאת. אתם מבינים אותי, נכון?
אני לא היחידה בהרגשה הזאת?

אני בהחלט מבין אותך.

אני עשיתי כמעט 45 שיעורים אומנם עד שיעור 35 זה היה קבלנות אבל זה מבאס ועברתי בטסט שלישי קיבלתי תשובה רק היום ואפ בשיעור ליפני הטסט הזה עשיתי טעויות אבל בסוף עברתי אפ` שהוא בלם אותי ועצרתי אחרי הפס הלבן הכל משמיים.בהצלחה.

קורה לפעמים

היו לי כמה כאלו שיעורים גרועים, פשוט לפני שיעור הבא יושנים טוב, חושבים על הטעויות ומנסים לעשות כמו שצריך.

ahbarfilez

New member
*צק צק צק*

ישנים, לא יושנים.... .. העברית של הצעירים של היום.... זה נורא.

את ממש לא היחידה../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

גם לי זה קרה לא מזמן...היו לי 2 שיעורים בזה אחר זה שלא הלך מי יודע מה וממש התבאסתי! ופתאום שיעור אחרי זה, הכל השתפר! אל תדאגי! לכל אחד יש עליות וירידות בשיעורי הנהיגה. גם אני כתבתי כאן הודעה כזו לפני שבועיים בערך בפורום ואני מבינה אותך ומבינה למה כתבת את ההודעה הזו
, מותר לפרוק! יהיה בסדר! תהיי אופטימית! בואי לשיעור הבא שלך בהרגשה טובה ובבטחון גבוה שהיום יהיה שיעור מעולה!
בהצלחה

אמממ הכי מוכר בארץ...בדיוק אותו דבר

ביום חמישי עשיתי שיעור 23(חח בטעות אותו מספר שיעורים) ועשיתי את השיעור באתא...מקום זוועה...בתקווה שלא יהיה לי שם את הטסט וזה קריה עם מלא זינוקים בעלייה....ועד עכשיו הלך לי חלק הזינוקים...ולא יודע השיעור הזה פשוט לא הלך...מה לעשות קורה...ונכבה לי האוטו איזה 5 פעמים....וזה דיי לא נעים וזה דיי מאכזב אבל הכל תלוי באיך המורה גם מגיב כאילו אם הוא תומך וכאילו מנסה להסביר שוב...או שהוא מתייאש ממך וואלה אני מזה שמח שלקחתי את המורה הזה כי הוא לא נותן לך ליפול ומחזק אותך וזה.. בקיצור לכולם יש את זה אז תקחי את זה בקלילות והכי חשוב ללמוד מטעויות.. שבת שלום

למעלה