שיעור מודרני

flashdance

New member
שיעור מודרני

אני מעוניינת לקחת שיעור מודרני ברמה בינונית פעם בשבוע בסטודיו B, משהו/משהי יכול להמליץ לי על מורה ספציפי?

maholnikit

New member
איריס נייס מעולה, יש גם את רועי

שאני אישית לא עשיתי איתו שיעור אבל אמרו לי הוא ממש טוב, ויש את שרון שהשיעורים שלה די קשים...

דריאנה

New member
איריס עזבה

איריס כבר לא מלמדת בסטודיו B, רועי מלמד במקומה, ורועי באמת נהדר. גם שרון, אבל כן, זה קשה. יש גם את טלי פרץ שהיא חמודה...

דריאנה

New member
כן...

כתוב במערכת החדשה בהצלחה לה עם זה שהיא עוזבת (משהו כזה), וחוץ מזה את יכולה לבדוק את זה, אין לה יותר שיעורים...

maholnikit

New member
כן ראיתי שאין יותר שיעורים שלה...

באיזה מערכת??באינטרנט אין... אמממ את יודעת אולי לאיפה היא הולכת?? כאילו איפה תלמד או משהו??

OfrikiG

New member
לפי מה שאני הבנתי

היא עוזבת רק לתקופה... היא עוזבת לתמיד את סטודיו B???

גם בשביל מישהי שלא רקדה שנה?../images/Emo122.gif

אני רקדתי הרבה מודרני אבל אני די חלודה כיון שלא יצא לי איזה שנה לרקוד... זה יתאים לי? אני צריכה מישהו לא מפחיד ברמה בינונית

OfrikiG

New member
בסטודיו B יש שיעורים כידוע ברמות...

שונות. לפי מיטב ידיעתי ונסיוני האישי, השיעורים של טלי פרץ הם יחסית רגועים יותר ולא ברמה מאוד גבוהה. למרות שלא הייתי בשיעור שלה בסטודיו B אלא בסטודיו של אלמה פרנקפורט.

תודה על האינפורמציה ../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

אני רקדתי בכל מיני מקומות: מרינה שיינפלד ועד ביכורי העיתים בסטודיו בי גם וכו'... פשוט לאחרונה לצעתרי מתוקף היותי סטודנטית קצת הזנחתי את התחום וזה התחום שאני הכי אוהבת בעולם!!!! אז אם יש לך עוד מקומות מדליקים לספר עליהם אני פתוחה להצעות. תודה כבר על העזרה

למעלה