שיעור לשון עם הדג נחש

° w a v e °

New member
"למרות העובדה שאני כועס על השחיתות"

?

lioryifrah

New member
המטומטמת לא אמרה...

היא רק אמרה שלא אומרים "למרות ש"... אבל היא לא יודעת למה... היא יודעת רק מה שהיא אמורה ללמד... כי היא מורה...

lioryifrah

New member
במקרה שלי...

הן כבר לא מתפלאות... וגם הם... יותר נכון הוא... יש לי איזשהו מורה מפגר לאנגלית... ותמיד כשהו מדבר אליי אני לא שם עליו... (הוא מדבר אליי ואני ממשיך לעשות את מה שעשיתי ואני עושה כאילו שהוא לא קיים)

WuTang21

New member
חחחח..ככה צריך להיות

בסוף עוד נחנך אותם !! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אצלי כבר המורים יודעים שאני משחק בהם אז זה בסדר..

FunkyGiraffe

New member
והנה כתה שכבר עברה את העבודה הזו

וזו התוצאה... מתוך הופעה של הדג נחש בפסטיבל בשקל "פארק ברוכים הבאים" מעלות מאי 2003 עכשיו אני סופסוף מבין למה שאנן התכוון בהקדשה... תבלו

FunkyGiraffe

New member
אהאהאאהאהאההא! עליתי על זה!

אני מבין מאיפה הם הוציאו את הליריקס! מהאתר! רק שם כתוב התאריך בכותרת של מספרים וגם שם כתוב "הכי פופולרית בארץ" ולא "הכי ישראלית" אבל זה תמוה.. הספר שלי אצלי כבר מאוגוסט יאא - אז סלקום בקשר עם חברות להפצת ספרי לימוד בלשון?

Shani276

New member
בטח...זה במסגרת "סלקום hebrew"

זה יושק לקראת שנת הלימודים תשס"ו... ואז נזכה לראות פינות חדשות בנושא עברית ולשון סטייל אבשלום קור צצות כפטריות אחרי הגשם:)

parnar

New member
לא פלא הצלצול בבית ספר שלי

הוא של נוקיה, שומעים שהצלצול הוקלט מפלאפון של נוקיה :-|

טיפקסית

New member
ולא רק לשון-עכשיו גם חיבור

נותנים לנו נושאים לבחירה לכתיבת חיבורים לבגרות. קיצר לפני שבוע היה לנו מתכונת פתאום אני רואה נושא מחאה חברתית באומנות. מבחינתי מחאה ואומנות ישר זה הדג נחש משום מה העדפתי ספציפית לדבר על השיר "שביתה" [אחד המחאתיים לטעמי שיש לדגים] ,ויצא לי בסוף חיבור של שני עמודים וחצי. מי יודע אולי כמו שאמרו כאן לפניי בעזרת הדגים יצוצו כאן פינות עברית חדשות, כחלזונות אחרי הגשם. ועד אז-את העברית של הדג נחש אין לתקן! זהו כס הקודש זיכרו את המשפט "אבל אני היחיד שעושה את זה טוב בעברית [יש גם ערבית ואנגלית אל חשש שימו לב כי הדג נחש] או "האיש שהכניס את הקצב לעברית הדג נחש שאנן סטריט" כמה כיף שאנחנו יכולים להשפיע ונ.ב הציון בגרות שלי בלשון הוא 66 אז אל תתייעצו איתי בענייני עברית כי אני פשוט גרועה בזה ותודה לאל שפטרנו מעונש זה.

parnar

New member
באמת??

נראה לי את צריכה לכתוב יותר טקסטים מעכשיו, לכתוב נכון... ואז נראה ביבלוגרפיות בהודעות

טיפקסית

New member
עוד חודש בגרות בחיבור חכו לזה

ניתן לבוחנים איזה ארבעה עמודים יפים על הדג נחש,אני לא מרחמת על מי שהולך לבדוק לי את הבגרות בחיבור מחר מתכונת שנייה,נראה מה ייצא לי מזה הפעם. נ.ב איזה נושאים פלצניים נותנים בבגרויות חיבור זה פשוט נורא. אני שונאת לכתוב חיבור בזיקה לטקסט,כל כך שונאת. הכי מעניין זה לכתוב מהראש,ממה שאתה מרגיש. אפילו המשוררים והכותבים הכי גדולים אמרו כי כל עוד הכתיבה באה מהלב היא תעבור אל הקורא. מה שאתה מרגיש בבטן ועובר אל הדף עשוי לעורר תחושת הזדהות ו/או ריחוק מהטקסט הכתוב. אני אקח את עצמי בתור דוגמא אישית,אני לא מסוגלת לקרוא טקסטים שאני לא מרגישה חיבור אליהם, כיוון שהם פשוט לא מצליחים לעורר בי עניין. הרבה פעמים חיבור הכולל דעה בתוכו מעלה אצלי שאלות מהותיות,ולפעמים זהו כל היופי שבכתיבה. כשאתה כותב נכון ומהלב,הכתיבה מגיעה בצורה זורמת יותר. בוא נאמר שבעיקרון אצלי לא משנה איזה נושא ייתנו אני תמיד אצליח בסופו של עניין למצוא נקודה בתוכו להתחבר אליו. נושאים מופשטים ברובם של המקרים הם פחות ברורים לקורא,ולכן פחות משמעותיים לו. כל היופי הוא במורכבות של המילים,בזיקה שבין הכתוב לקורא. שבין הנמען לטקסט עצמוץ[ סליחה על המגילה,הייתי חייבת לומר זאת. ויסלחו לי כולם

WuTang21

New member
המורים של היום מצחיקים ברמות

וואי הספרי לימוד של היום הם כאלו אופנתיים !! חחחחחחחחחחחחח..!! איזה הזויים ספרי לשון ניהיו הרגתם אותייייייי.. ודבר אחרון.. אני סיימתי עם לשון..!!!!! עם 80 ומשהו.. כבר שכחתי..

למעלה