שיעור יתר של גבר

yannir

New member
שיעור יתר של גבר

בעלי נחשב לשעיר ולא מזמן התברר לנו כי יש לו בעיה באשכים בכך שאינו מייצר מספיק זרע ואיכותי (אנו בטיפול) כן, הוא מאוד פורה מבחינת הורמונים ומכאן אף עלו על הבעיה. שאלתי היא האם הסרת שיער בלייזר הינה פתרון או עקב בעייתו גופו ימשיך לייצר הורמונים וכך אפקטיביות הטיפול תהיה שולית אודה על תשובתך

ש[גבר שעיר

שלום לך, אין לבעלך שום הפרעה. כל מה שיצא מהבדיקות הוא, שבניגוד לבעיה ביצור תאי זרע תקינים ובכמות הרצויה, אין לו כל בעיה ברמה ההורמונלית. השיעור זה משהו גנטי. קונסטיטוציונלי. אני יודעת שנורא באופנה גברים חלקים, ושרבים (במיוחד דוגמנים ושחקנים, אני אישית לא מכירה גבר שבאמת עושה אפילציה) פונים למכונים להסרת שיער. היות ואני לא מטפלת בהם מבחינה אנדוקרינית (ולא בכדי, אין להם בעיה(, אני לא יכולה להגיד לך מה התוצאות. מנשים שעוברות את הטיפולים האלה, על כמויות הרבה יותר קטנות של שיער, אני יודעת שהבעיה לא פשוטה וכי למשך תקופות ארוכות יש נטיה לשיער לצמוח בחזרה, במיוחד אם קיימת רמה מוגברת של הורמונים זכריים. אצל גבר כמובן רמה זו היא דבר של הטבע ואנחנו בוודאי לא רוצים לפגוע בהורמונים האלה. כך שאני מניחה שהצמיחה המחודשת לאחר הרחקה בלייזר, היא עוד יותר "בעיה" אצל גברים. אבל זה כמובן הכל תיאורטי, כי כאמור, עוד לא פגשתי גבר שעובר טיפולים כאלה. בהצלחה בכל המאמצים שלכם. גם את מעוניינת שהוא יעשה אפילציה?

רו8

New member
יחי הגברים השעירים!

ומספיק עם האופנות הטיפשיות האלה. (ואני אומרת את זה בתור אישה.)

למעלה