שיעור יתר-שאלה

editmy

New member
שיעור יתר-שאלה

בשנתיים האחרונות התחיל אצלי שיעור יתר על המידה באיזורי הסנטר השפם הידיים והחזה נטלתי במשך שנה מתוך השנתיים גלולות דיאנה ובערך חצי שנה אחרי התחיל השיעור הפסקתי עם הגלולות האם יש קשר? כמו כן אני סובלת קשות בעת המחזור ביום הראשון אני מתמכרת למשככי כאבים בצורה כרונית אני לא מתפקדת באותו היום בעקבות כאבי המחזור הבלתי יאמנו האם יש קשר? מה עלי לעשות?

לדעתי אין קשר

שלום לך, לדעתי אין קשר בין תחילת הגלולה להופעת השיעור יתר. אם לא היית מתחילה את הגלולה אני מניחה שזה היה מתחיל גם, אולי מוקדם יותר ובעוצמה חזקה יותר. דווקא גלולות יכולות להיות מענה טוב לכאבים. עברת בירור בקשר לכאבים האלה? אין לך אנדומטריוזיס? רעיון משכחי הכאבים לאורך זמן לא מוצלח, ראיתי מקרים של פגיעה משמעותית בתפקודי כליה בשל כך.

editmy

New member
תודה על התגובה המהירה

אנדומטריוזיס? סביר היה שאם היה לי הייתי יודעת ויותר בקיאה בשם... בכל אופן הבדיקה האחרונה שהייתי אצל הגניקולוג הוא אמר שיש 2 אפשריות לכאבי מחזור או שצוואר הרחם מתכווץ או שהרחם עצמו הוא אמר לי שיש לי את שתיהם אני לא יודעת אם זו תשובה מספקת לא נראה לי תשובה מספיק טובה הלכתי במשך שנים כל שלושה חודשים בממוצע לגיקולוג ובכל פעם נתנו לי גלולה חדשה ש"הרגע יצאה לשוק" מה שכן הכאביפ פחתו אחרי חודש או חודשיים אבל מצבי הרוח שלי הוקצנו והחלטתי שאני וגלולות נפרדים יפה אני לוקחת משכחי כאבים בכמויות גדולות כי אני לא מצליחה לתפקד ואני מאוד מתוסכלת בערך 8-12 כדורי רוקל שזה הכדור היחידי שעוזר לי לאורך כל אותם יומיים של מחזור שיש לציין שהוא קצר נמשך 2-3 ימים האם יש איזושהיא בדיקה שאני יכולה לעשות?

האם עשית בדיקות דם?

אצלי היו כאבי מחזור קשים במשך שנה והאנדוקרינולוג אמר שבגלל הבעיות עם בלוטת התריס אז יש כאבים.. לדעתי תיגשי לרופא המשפחה לבקש בדיקות דם כלליות.

בנושא כאבי המחזור

אני ממש לא מומחית. אנדומטריוזיס מתגלה אני מניחה בבדיקת אולטרא-סאונד. כדי לא להתמכר למשכחי כאבים אולי באמת תנסי שיטות אלטרנטיביות.

למעלה