שיעור יתר - מיואשת!

שונמים

New member
שיעור יתר - מיואשת!

שלום, אני בת 18 וסובלת מבעיית שיעור המון שנים. הבעיה שזה הולך ומחמיר. לפני מספר שנים התחלתי טיפולי לייזר בידיים רגליים ופנים. ברגליים קצת עזר אבל לא בירכיים, בידיים יש שיפור קל רק בחצי יד תחתונה ובפנים מחמיר.... לפני כחצי שנה ילדתי והכל השתבש במהלך ההריון - בידיים צמחו לי מלא שערות, הפנים שלי התמלאו שיער שחור וכל הגוף בכלל. אחרי הלידה לא לקחתי גלולות והרגשתי שיפור ניכר. כאשר התחלתי עם גלולות אחרי 3 חודשים הרגשתי החמרה (מרסילון). הפסקתי עם הגלולה הזו ולמשך חודש לא לקחתי גלולות ואז שוב הרגשתי שיפור. אחרי החודש הזה התחלתי עם דיאנה ואני לא סגורה לגבי השיפור. עדין צומחות לי שיערות בפנים (אני מורידה באפילציה). עשיתי בדיקות של TSH , TESTOSTERONE DHEA-S בהמלצת רופא הנשים והכל יצא תקין ואפילו מתחת לממוצע. אז איך זה יתכן? אין לי בעיות הורמונליות ואני לא מצליחה להיפטר מהשיער. יש לציין כי לפני ההריון לקחתי דיאנה במשך כ- 10 שנים וכ- 4 שנים טיפולי לייזר ועדיין צומחות לי שיערות. אני ממש מיואשת. האם יש עוד מה לבדוק? מה לעשות?

תלכי לאנדוקרינולוג/ית

מאד מוזר שבמהלך ההריון המצב החמיר. הריון הוא בד"כ תקופה מצויינת לתופעות האלה. הבדיקות שעברת הן רק חלק קטן ממה שניתן לעשות כדי לברר את העיניין. אני מציעה לך לפנות לאנדוקרינולוג/ית להמשך בירור וטיפול.

למעלה