שיעור הגו נדחה

LeCagot

New member
שיעור גו ביום שבת, 24.6 בשעה 20:00

בחדר של הפורום ב- KGS (נמצא תחת חדרים -> חברתי -> החדר של תפוז). את השיעור יעביר איתן אהרוני דאן 4. בשיעור איתן יעבור על משחק ברמה של בערך 15 קיו, וייתן הערות והסברים. אם יש חבר בפורום שמעוניין שאיתן יעבור על המשחק שלו - לשלוח לי מסר. אם תהיה היענות, אני אנסה להביא עוד שחקנים ישראלים בכירים ללמד.

LeCagot

New member
שיעור גו- עדכון

עקב בקשה של חברי הפורום, השיעור יידחה מיום שבת ליום שני בבוקר או שלישי בערב. מי שרוצה להשתתף בשיעור, תרשמו לי פה בשירשור מתי אתם מעדיפים - שני בוקר או שלישי ערב ולפי זה נקבע את הזמן של השיעור.

LeCagot

New member
אף אחד לא רוצה?

סקירה של משחק ע"י שחקן חזק היא אחת הדרכים הטובות ביותר ללמוד ולהשתפר. אני עדיין מחכה לדעת אם מישהו רוצה סקירה למשחק שלו, ואם אנשים בכלל מעוניינים בשיעור

avisra

New member
שלישי בערב

שמע בחופש הגדול יש הרבה ילדים שעובדים בבוקר נראה לי הרוב ויש גם ילדים שעדיין בבית ספר שלומדים או בחטיבות יש כאלה חטיבות שלומדות עד ה30 בחודש עדיף שתעשה את זה ביום שלישי בערב או ראשון בערב

mythical

New member
מעדיף יום שלישי בערב

אה ואם זה אפשרי אני רוצה שהאיש יעבור על המשחק שלי

אוי לא...T_T ../images/Emo41.gif

בדיוק באותו יום אני נוסעת ללונה פארק...(זה לא בטוח) אבל אני רוצה שיסקרו לי ת'משחק...הלך עליי!!! T_T

יש לי הרגשה

שמשחק שלי- שאני ברמה יחסית נמוכה- לא ראוי לסקירה על ידי שחקן ברמה כה גבוהה... זאת ההרגשה שלי בכל מקרה...

בשמי ובשם כמה שחקני גו שביקשו ממני:

לצערי השיעור גו שיתקיים ב-KGS בשעה 8 לא מתאים מבחינת לי ולעוד כמה ילדים חשבתי אולי יהיה אפשר להעביר את השעה ל-5 או משו כי ב-8 יש איזה טורניר מאוד חשוב... תודה על ההבנה... ^_^

bladi skito

New member
שיעור הגו

מעביר השיעור איתן אהרוני הוא מורה של חבר שלי ופעם אחת הוא בא למועדון שלנו והוא ימשיך לבוא וחבר שלי שיחק נגדו והם היו בתיקו ויש לנו אתר של המועדון גו ומנהל הפורום הזה מפרסם את האתר שלנו

LeCagot

New member
שיעור הגו נדחה ../images/Emo10.gif

עקב בעיה עם KGS בהקצאת חשבון של מורה לאיתן, שיעור הגו יידחה עד שתיפתר הבעיה הזו (אמור לקרות בימים הקרובים). ברגע שהבעיה תיפתר אני אעלה הודעה עם תאריך חדש לשיעור.

bladi skito

New member
דווקה kgs אוף../images/Emo93.gif../images/Emo53.gif

kgs לא עובד במחשב שלי אפשר לעשות את השיעור במקום אחר?

LeCagot

New member
הסיבה שהשיעור הוא ב- KGS

היא שהממשק ב-KGS הוא הכי נוח ללימוד ברשת. אם לא עובד לך KGS, תבדוק שמותקן לך ג'אווה על המחשב, ואם לא מותקן אז תתקין - יש קישור באתר.

imdark

New member
יש גם תוכנה

יש תוכנת שרט ל KGS אפשר למצוא לינק באתר

למעלה