שיעור גו מחר

LeCagot

New member
שיעור גו מחר ../images/Emo13.gif

מחר, יום ג', 14.11.06 בשעה 19:00 אורי גלובוס יעביר שיעור ב- KGS בחדר של תפוז. כולם מוזמנים

imdark

New member
נצל"ש

גו הוא משחק הלוח העתיק ביותר בעולם בין יותר מ4000 שנה התבססו אליו המוני משחקים מערביים חדשים ביניהם גם שח ואותאלו החוקים של המשחק הם פשוטים יחסית אבל אחרי שלמדת את החוקים אתה מגלה שהעומק של המשחק הוא עצום בגלל שמספר האפשרויות שבו ענק משחקים על לוח עם רבועים למרות שלא מתייחסים לריבועים כריבועים אלא כחיבורים במלים פשוטת זהו לוח של 19*19 חיבורים 18*18 ריבועים שזה באצם אומר 361 נקודות לשחק בהם מספר גדול בהרבה מזה של שח (לוח של 8*8) ולכן כל מהלך ומהלך צריך להיות שווה יותר ויותר ומנקודת המבט הזו המשחק הולך וגדל כיוון ובנוסף לאכילה הוא מבוסס גם על בנייה וגדילה צמיחה וחשיב על צמיחה בעתיד ברמה שלי אני צריך לקחת בחשבון את היכולות של היריב ושלי להגדיר את הכוח והשטח על הלוח רק כדי לבצע מהלך אחד רק כדי להראות לך עד כמה שהמשחק יכול להיות מעניין בשח משחקים בדרך כלל שעתיים(לפעמים 4) כאשר בגו משחק של מקצוען הוא 4 או5 שעות ומשחקי אליפות מתקיימים כ8 שעות גו עוזר לחשיבה ולהגיון ובונה לך יכולות ניתוח ברמה מעוד גבוהה הוא גם יותר כבוד אצמי והדדי עם הזמן כיוון ואתה חייב ברמה הגבוהות יותר להבין את היכולות של היריב שלך אתה גם תגיע לנקודה שאתה מכבד אותו חוץ מזה שלפעמים התוצעה של המשחק והמשחק אצמו יכול מעניין בפני אצמו אני גאה בכמות גדולה מהמשחקים שלי בגלל שהם קרובים מספיק כדי להראות את הכוח האמיתי שלי ושלו אני גם מודה לו על כך שהייתי חייב להוצא את הכוח הזה ואני גם מכבד את היריב שלי ומנסה לתת לו טיפים בסוף המשחק בדרך כלל אנחנו עוזרים אחד לשני

למעלה