שיעור בשליטה

flame40

New member
שיעור בשליטה

זה בא לי כרעם ביום בהיר.
בעלי התקשר אליי וביקש שנפגש במקום נייטרלי מחוץ לבית בכדי לברר איתי משהו חשוב.
הלב שלי דפק בקצב מסחרר ומיד הרגשתי מין כזאת חולשה שהכבידה על תנועותיי.
ניסיתי לשחזר בראשי איזה מהלך או אולי שרשרת מהלכים עשיתי לאחרונה שיכולים היו לחשוף אותי ולמוטט ככה הכל.
התחלתי לעבוד על משפטים כמו "מה פתאום? לא היו דברים מעולם.."
או "זה לא מה שאתה חושב.." וכו...
הדרך לבית הקפה נראתה כנצח.
דידיתי בכבדות לעבר השולחן בו הוא ישב. הוא לא חייך. פניו היו חתומות. אני מכירה את ההבעה הזאת.
מכירה היטב וזה לא עושה לי טוב.
ניסיתי לשוות לפניי קלילות..נשקתי לו בזהירות על לחיו.. הוא לא חייך..

ואז פתח את פיו ואמר....

"תקשיבי טוב לכל מילה שאני אגיד עכשיו..." אמר בפנים חתומות
בראשי כבר הרצתי את כל האפשרויות לכך ששמע או יודע שאני מחזיקה מאהב כבר כמה חודשים. הבטחתי לעצמי לשתוק עד שאדע מה הוא יודע אך מילותיו וסגנונו הבוטה הפתאומי השאירו אותי פתאום מפוחדת וחסרת בטחון.
"כשהתחתנו – הכל התאים כמו פאזל" הוא המשיך ואמר. "כל חלק מצא את עצמו בתוך התמונה הגדולה, אך התמונה הזו היתה חד גוונית ולא יכולנו לראות שהצבע היחיד בה יום אחד ידהה וישעמם, כך קרה שבמהלך השנים גם חלקים רבים הלכו לאיבוד בפאזל הענק שלנו ומילאנו את אותם חללים בחלקי פאזל אחרים שלא התאימו בצבעים"....
בעלי מטאפורי...זה הפחיד אותי עוד יותר מצד אחד אך מצד שני גרם לי לאיבוד הסבלנות שלי שכל כך מאפיין אותי... מה הוא יודע, לעזאזל? למה הוא הולך סחור סחור?...
"עם המטאפוריות הוא שמר על ארשת פנים קשוחה ואסרטיבית וטון תקיף – כזה שאני לא מכירה...כניראה שהוא משתמש בו רק בחברה שהוא מנהל – מול כל העובדים והספקים.
הוא המשיך לדבר ואני הרגשתי איך הדם אוזל מפניי...כן – אני הולכת להפסיד הכל...הוא יודע – ותיכף תגיע שורת המחץ.
בנסיון להציל את כבודי ואמינותי...ניסיתי לומר משהו:
"תקשיב – אם יש לך מה להגיד – תגיד כבר! אני לא טובה במטאפורות – וסבלנות גם לא מי יודע מה יש לי..."ניסיתי להמשיך להגיד אך הוא רכן באחת על השולחן לכיווני, אחז בסנטרי ואמר בצורה שלא משתמעת לשתי פנים "עכשיו את שותקת, זה ברור??!"
הטון שדיבר בו והאגרסיביות הפיזית שנהג בה – הפליאו אותי. פתאום כל 15 השנים בהם היינו נשואים וערגתי בלילות לגבר שיהיה גבר – צפו ועלו בי. רציתי לצעוק עליו בחזרה אך חששתי שאסגיר את עצמי מצד אחד ומצד שני הוא מעולם לא היה כזה – ואולי עברתי כבר את הגבול האדום ובעצם הוא כל כך פגוע שהוא גם באמת עשוי לפגוע בי?...בחרתי לשתוק בפעם השניה בתיקווה לעמוד בכך.
"מהיום את שלי!" פסק וחיכה לתגובתי שלא איחרה לבוא "אני שלך כבר 15 שנים אך לא עשית עם זה הרבה" סיננתי בפחד...
"מהיום אני אראה לך – מה זה להיות שלי" אמר
"את תשתקי ותקשיבי – אחרת תענשי על כך!" זה ברור לך? תקף אותי בחזרה...
היססתי והינהנתי.
"את ניכנסת עכשיו לרכב שלי ומחכה שאבוא – הייתי ברור?" אני מהנהנת...וגוררת את עצמי לג'יפ הגדול בחוסר רצון בזמן שהוא מזמין חשבון על הקפה שהזמין רק לעצמו.
לאן הוא רוצה לנסוע? מה עם הרכב שלי? למה הוא שם כבר את כל הקלפים על השולחן? למה הוא לא אומר מה הוא יודע? המחשבות רצו במוחי ללא הפוגה עד שהוא הגיע, פתח את דלת הג'יפ, נכנס, התיישב – הביט עליי, חייך חיוך שניראה לי מרושע והתניע.
לפני שהרכב החל לנוע – פתח את תא הכפפות והוציא שקית שחורה...הוא פרם את שרוך השקית ונתן לי כיסוי עיניים.
"תלבשי את זה" את לא צריכה לראות לאן אנו נוסעים אמר בתקיפות.
"אני לא! אתה מפחיד אותי ועד שלא ת...." הוא עצר אותי, שלח אצבעותיו בשערי המתולתל הארוך, אחז בו ספק בחוזקה ספק בעדינות ואמר:
"אם לא פגעתי בך עד עכשיו – אל תחששי" הייתי ברור?
דבר אחד אני יודעת בוודאות – איתן לא יפגע בי.
חבשתי את כיסוי העיניים – והתחלנו בנסיעה שניראתה נצח.
הייתי מתוחה מאוד אך לא העזתי לדבר...ניסיתי מידיי פעם להציץ – אך הוא הזכיר לי "שאסור"...
איתן שתמיד המילה האחרונה בבית היתה שלו אך כללה את צמד המילים "כן אישתי" היה חד כתער ולא איפשר לי להתמרד או להגיב. פחדתי מידיי מכך שהוא יודע...פחדתי שהוא יעזוב את הבית ויערער את כל הביטחון שהסב לי בעצם נכוחותו שלא לדבר על הנוחות הכלכלית.
הג'יפ החל להאט ולנסוע על דרך לא סלולה. הגענו למקום, הוא הזכיר לי שאני שותקת ולא מדברת ושאסמוך עליו כי אחרי הכל הוא בעלי כבר 15 שנים... פתאום ניזכרתי גם שעוד מס' ימים זה בכלל יום הנישואים שלנו – ואיזו דרך נוראית זה לסיים ככה מערכת כל כך ארוכה...
איתן פתח את דלת הג'יפ בצד שלי ועזר לי לרדת ממנו...עדיין לא ראיתי כלום.
הוא אחז בידי מבלי להגיד מילה והוביל אותי אל תוך מבנה. תיפופיי עקבי סיפרו לי שאנו צועדים על דק עשוי עץ. ניסיתי לשאול היכן אנחנו אך הוא שוב השתיק אותי. הפחד התחלף במבוכה ואז הציניות שכל כך מאפיינת אותי התחילה לבצבץ ועקצתי אותו... הוא מייד הסתובב אליי – התקרב כך שיכולתי להריח אותו ואמר "עכשיו את בשקט ושלי...איזה חלק לא הבנת?"
הרגשתי מושפלת אך שתקתי...מחכה לבאות.
ניכנסנו.
הריח שהיה במקום היה נעים – וניל פטוצ'ילי. היה משהו מאוד מרגיע בריח...זה ריח שאני מכירה..כן! זה הריח שצמיד יש על הסדינים באותו צימר שאני ואהובי ניפגשים בו...

flame40

New member
המשך

תהיתי אם אני נימצאת בצימר אך איתן הוא לא טיפוס של צימרים. אני בכלל בספק שהוא יודע שיש צימרים כאלו אליהם מגיעים כל אותם נשואים מתוסכלים יחד עם נשים נשואות שלא מוצאות עצמן בפאזל חיי הנישואים שלהן...אין מצב, איתן הוא "לפלף"...עם זאת – ההתנהגות שלו עד עכשיו מאז הגעתי לבית הקפה – ניפצה את רוב מה שחשבתי עליו כל השנים האחרונות.
הוא סגר את דלת המבנה ושמעתי את מתג התאורה. לא הצלחתי להבין אם הוא כיבה או הדליק אותה אך עמדתי שם במקום כלשהו, עיוורת מחכה שיורה לי להוריד את כיסוי העיניים.
"תתפשטי"
"מה??" הרמתי את קולי כלא מאמינה... שולחת את ידיי לעבר כיסוי העיניים להורידו, אך איתן מקדים אותי, אוחז בידיי ומצמיד את שפתיו לשפתיי לנשיקה ארוכה. בהתחלה אני מתנגדת אך אט אט נכנעת לו ומורידה את ידיי ומשחררת את שריריי...
"עכשיו תתפשטי" הוא אומר ברול תקיף אך באותה המידה רך...
אני עומדת במקומי קפואה – לא מבינה...ומנסה לחשוב אם הסיטואציה מדליקה אותי או שאני בכלל רוצה לברוח...
"את רוצה להתפשט לבד או שאני אפשיט אותך"? הוא מציע בתקיפות... צורת הדיבור שלו מזכירה לי את צורת הדיבור לילדינו כאשר הם מסרבים לאכול..."תאכל לבד? או שאתה מעדיף שאני אאכיל אותך?...בדר"כ התשובה שבאה מהזאטוטים היא "אני כבר גדול ויכול לבד"...
באותו הרגע הפכתי להיות זאטוטה...לא צריכה עזרה. אני אתפשט לבד...אני אומרת...
פרמתי את כפתורי החולצה הלבנה שלי והשלתי אותה מעל כתפיי חושפת את שדיי שעטופים בחזיה הלבנה החדשה שדני קנה לי בנסיעתו האחרונה לוינה. דני תמיד ידע איך להפתיע אותי במתנות סקסיות – בכל נסיעה הביא עימו מתנה שקשורה לסקסיות – בין אם זה סט תחרה או צעצועי מין. הוא תמיד נהג להגיד לי שאם משעמם לי ובא לי עליו והוא לא נימצא – עצם השימוש בצעצועים האלו יזכירו לי כמה אני רוצה אותו בתוכי...
חיפשתי את רוכסן החצאית שלי כדי להסירה אך הוא ניתקע ואיתן כבר עמד מאחוריי , שלח את ידיו ופתח אותו לאט... החליק את החצאית על ירכיי תוך שהוא מעביר אצבעותיו בין ישבניי... אני חושבת שהרטבתי רק מפחד וחוסר הבנה של המצב...האם הוא הולך לסיים את זה בצורה טראגית??
לא...זה לא איתן – איתן רך ואוהב ורגיש – כמעט כמו בחורה...אני האגרסיבית, אני הדומיננטית ואני התוקפנית...אבל ניטרפה עליו דעתו? הפחד כמעט שיתק אותי והוא ראה...הוא התרומם ונשף על עורפי ולחש: "מה שלא יהיה – אני לא אפגע בך, שמעת?"
הנהנתי...
"ועכשיו הושיטי את ידייך לאחור – אני הולך לקשור אותך.."
"מה???" צעקתי והסתובבתי אליו.
הוא תפס אותי בכתפיי ונישק את שפתיי ארוכות. "אני לא אפגע בך!" אבל את שלי!" אמר...
משהו בדברים שאמר, בצורה שאמר, בנשיקה שלו – גרמו לי להרפות..להסתובב אליו ולתת לו לקשור את ידיי...
איתן באותם רגעים היה ההיפך הגמור מהתדמית שבנה לו בפניי במהלך כל שנות הכרותינו – אותה תדמית שגרמה לי לצאת ולמצוא מאהב – חזק שארגיש אשה לידו – נשלטת אך עדיין מוגנת...
נישארתי כך עומדת באמצע חדר כלשהו שאינני יודעת היכן הוא נימצא ערומה לחלוטין – חשופה – נתונה לחסדיו או רחמיו (באותם רגעים לא ידעתי להצביע על מה) בידיים כבולות מאחורי גבי, עיניים מכוסות וירכוני תחרה בלבד...
"אני כבר חוזר" אמר ופתח את הדלת...עמדתי בשקט מנסה להבין אם הסיטואציה, ההתגרות שלו מחרמנת אותי או מעצבנת אותי... הייתי עצבנית אולם כבר הייתי מחורמנת מספיק כדי לשחק באש שהוא הדליק.
לאחר מספר רגעים שמעתי את צעדיו, לא הייתי בטוחה אם אלו רק צעדיו אך לא הייתי רגועה מספיק כדי לנסות ולחדד את חוש השמיעה שלי.
את השקט שהיה במקום היה אפשר לחתוך בסכין ואז הוא לפת את שדי השמאלי – היד הרגישה לי אחרת – אבל בשעתיים האחרונות איתן לא היה איתן – ולכן גם לא ייחסתי לזה חשיבות...
"אז אתה משחק איתי?" אמרתי וחייכתי חיוך קל...
"אני היחיד שמדבר כאן" שמעתי אותו אומר – אבל הקול לא הגיע מלפניי אלא מאחורי... נלחצתי וניסיתי להסתובב אל עבר קולו – אך מישהו עצר אותי.
"ששששש.... הוא לחש בעורפי"....
"אנחנו לבד?" אני שואלת... והוא עונה – אני מחליט מתי לספר מה – בדיוק כמוך! אמר בתקיפות אך עדיין ברכות.
"תשתי..." הוא אמר – ויד זרה הגישה אל פי כוס עם זכוכית דקה וריח יין עלה ממנה... לגמתי.
מיד לאחר מכן יתרת היין נשפכה על חזי ועורפי – והרגשתי כיצד לשון ארוכה, חמה...טרה אחרי הטיפות האדומות ומלקקת כל ס"מ בגופי שנירטב מהשארדונה.
תרדי על הברכיים – הורה לי איתן. צייתתי...מרגישה את הרטיבות הגואה בין רגליי.
ירדתי על בירכיי – והיה לי ברור מה השלב הבא – אולם לא התכוונתי להיות קלה להשגה. אם הוא רוצה לשחק – נשחק. הפעם לפי החוקים שלו.
ידיים ליטפו את שיערי ואז התרחקו ונישארתי כך, על הבירכיים...שקט מסביב... מקל כלשהו החל ללטף את גופי...בצידו הקשיח ואז בצידו שכולו רצועות...הרחתי את ריח העור – זה שוט...אני מכירה את זה... דני היה אהב את השוט שלו – הכרתי אותו מצויין...הוא היה שחור וארוך – וכל פעם שהוציא אותו מהתיק שלו – הוא גרם לי לאבד את סבלנותי ולרצות להתקדם במשחקי השליטה שלו...הוא פשוט שאב אותי אל תוך עולמו השטלתני...
דקות ארוכות לוטפתי ע"י אותו אביזר ואז הוא התחיל להצליף קלות... שתקתי...חייכתי קלות ממבוכה...כן, אני חרמנית – עם איתן...לא יאומן... היכן הוא למד את זה? חשבתי לעצמי...
אט אט ועם כל הצלפה קלה המהירות והחוזק עלו. אני מניחה שעורי התמלא בסימנים אדומים שלא הכאיבו אלא רק העלו את תשוקתי...
"תזיין אותי!" אמרתי.
השוט התרחק ואיתן התקרב אל פניי...ליקק את שפתיי ואמר: "אני אחליט מתי לזיין אותך"!
שתקתי...הרגשתי כבר את הרטיבות מחלחלת אל יריכיי...
"תפתחי את הפה" הוא אמר
עומדת על בירכיי מחכה שאיתן יעמוד מולי ויגיש לי את איברו... לא אהבתי למצוץ לו...זה תמיד היה שונה..מונוטוני ושקט...הפעם זה הרגיש לי אחרת...גם הגודל גם הטעם וגם הריח...אבל איתן כל כך שונה היום, ואני כל כך חרמנית שלא מסוגלת להבין.
בקצב הולך וגובר הוא זיין לי את הפה –דחף עמוק את הזין שלו, ואני עם ידיים קשורות כמעט ונחנקת אך למודת נסיון מקבלת זאת בהכנעה, בהנאה.
הרגשתי את נשימותיו – שמעתי אותו גונח כפי שלא שמעתי מעולם והרגשתי אותו משפריץ אל תוך פי את זרעו...
קולו של איתן פקד עליי – תבלעי!
מס' שניות ניתן לי לנוח ולנשום ואז שוב הוגשה כוס היין אל פי ולגמתי לגימות גדולות. טעם היין ביחד עם טעם הזרע התערבב בפי וסיחרר את ראשי.
ליטוף על שערי –בשתי ידיים ואז הורמתי על רגליי והובלתי אל המיטה.
איתן השכיב אותי על גבי ופיסק את רגליי והשאיר אותי כך – כבולה, מכוסת עיניים, מצפה לחלק הבא במשחק.
זמזום של וויברטור נשמע באוויר ואז הרגשתי אותו בין רגליי...איתן משתמש בוויברטור – גדול – כזה שמיועד לדגדגן...זרמים עברו בגופי וכבר לא יכולתי לשלוט בעצמי....רוצה לגמור...תן לי לגמור – אני אומרת לו...אך הוא עוצר את הוויברטור ומזכיר לי "אני מחליט"...
אצבעותיו מלטפות את שדיי ויורדות אט אל בין רגליי מחפשות את החריץ בו הרטיבות גואה...אצבע אחת, אצבע שניה נדחפות אל הכוס שלי משחקות בי וחוקרות אותי במהירות... אני מרגישה את החמימות העוטפת אותי...את הרעד שעובר בגופי בזמן ששוב קורה לי מה שלא קרה מעולם עם איתן – אני שופכת...שפיכה נשית...האם איתן בכלל יודע שזה קורה לי???
פיו מתקרב אל גבעת העונג שלי ואני מרגישה את נשימותיו על איברי...לשונו הולכת במעגלים אין סופיים ומביאה אותי שוב לאותו שיא שאני מתמכרת אליו כל פעם מחדש.
באותו רגע ממש, כאשר ראשי שמוט בקצה המיטה לאחור – ופי פתוח בכדי שאוכל לנשום...ואנחות עונג בוקעות ממני – נידחף אליי זין לפה.... אני רוצה להגיד משהו – אך לא יכולה...
יד אחת מזיינת אותי בכוס – וזין מזיין אותי בפה... זה לא רק איתן כאן...
אני רוצה לצעוק עליו כיצד הוא יכול לעשות לי דבר כזה – הרי הוא הבטיח שהוא לא יפגע בי – אך פי מלא באיבר גדול שלא מאפשר לי לדבר, ידיי כבולות, עיניי מכוסות – וכל מה שנותר לי הוא להיכנע... אט אט אני מרפה... ומתמסרת לפחות לעונג... יש כאן שניים. אחד אני יודעת מי הוא – בעלי מזה 15 שנה – השני? אין לי מושג...אבל אני אוהבת את זה.
האצבעות שמילו אותי לפני דקה יוצאות מתוכי – רטובות...
"טעים...ומריח ניפלא" אני שומעת את איתן לוחש...
"תפסקי" הוא אומר – וחודר אלי במהירות – הוא מזיין אותי חזק כל כך שאני גומרת פעם אחרי פעם...
הזין השני שנימצא אצלי בפה יוצא, איתן נשכב עליי – מנשק את פי ומגלגל אותי איתו על המיטה כך שאני מעליו והוא בתוכי. זוג ידיים נוספות מלטפות את גבי, מסיטות את שערי מעורפי ומנשקות.
נוזל חמים נשפך בין ישבני והוא מעסה את אחוריי...לאט לאט הוא נצמד אלי

giligil55

Member
מתבקש המשך ...

flame40

New member
ההמשך....(שנישכח)

...לאט לאט הוא נצמד אליי...וחודר – כמו שרק דני ידע לחדור אליי... אני רוצה לשאול – אך איתן דואג שפי יהיה מלא בלשונו כך שלא אוכל לדבר...
ידו של איתן נשלחת אל איברי – אצבעותיו מחפשות את הדגדגן ובתנועות סיבוביות עדינות הוא מביא אותי לשיא שלא חוויתי בחיי...בטח לא איתו...
הגבר מאחוריי מזיין אותי אנאלי... גורם לי לגמור שוב ושוב... וגומר בעצמו...
שקט...דממה...
"תישארי לשכב" אומר איתן.
אני שומעת ליחשושים – את הדלת נפתחת.
ואז איתן אומר "תודה על השיעור"
ואת קולו של דני אומר "היה לי לעונג"....

למעלה