שיעור בספרדית

RoboCoc

New member
שיעור בספרדית ../images/Emo16.gif

היא החליקה את הכרטיס במהירות, פותחת את דלת החדר פורצת פנימה בחיפזון, זורקת את התיק הקטן לפינה וממהרת לשירותים, נכנסתי לאחריה סגרתי את הדלת, עמדתי ובחנתי את החדר, חושב מה לעשות, יצאתי אל המרפסת מביט בחוף הים של תל אביב, היכן ששכבנו על החול לפני מספר דקות, השמש הנמיכה והחלה לנשק את האופק, מתמזגת לאיטה עם הים. היא הצטרפה אלי במרפסת חובקת את גופי "Que bonito" אמרה והבטה אל השקיעה," בוא נתקלח, ואח"כ נעשה לך שיעור" אמרה במבטא ספרדי מתנגן, ושוב חיוך ממזרי התגנב לו על קצה שפתיה החושניות, זו הייתה תשובתה כל אחר הצהרים כאשר שאלתי אותה כיצד אומרים זה או זה בספרדית. היא כבר הייתה בפתח המקלחת מסירה את חולצה וכבר שמעתי את זרם המים, הצטרפתי אליה, נצמדתי אליה עם בגדי מנשק אותה ארוכות, היא הפשיטה את בגדי סיבנה את גופי, סיבנתי את גופה הצמדתי אותה אל הקיר נצמד אל אחוריה מתחכך להנאתי, "קדימה החוצה!" היא גרשה אותי, יצאתי ניגבתי את גופי והתעטפתי במגבת והשתרעתי לי על המיטה. לאחר מספר דקות היא יצאה, גופה הענוג נתון במגבת העוטפת את שדיה, חושפת את ירכיה ומגרה אותי שוב ושבו ושוב. היא הלכה אל התיק שלה הוציאה בנדנה אדומה וניגשה אלי, רוכנת על גופי היא אספה את ידי מעל לראשי קשרה אותם יחד אל ראש המיטה. "Frente", היא אמרה ונשקה קלות את המצח שלי. "Oreja" היא לחשה לאוזני ולקקה את התנוך מחדירה את לשונה פנימה. היא קמה לאיטה ניגשה אל הארון והוציאה עוד בנדנה הפעם כחולה. מהצד היא רכנה אל מול פני נשקה את עיניי ואמרה "Ojo" ומשם אל אפי-"Naris" ואני חזרתי אחריה בלחישה, היא רפרפה נשיקה על שפתי התחתונה ואמרה "Labio" ומיד נשיקה ארוכה ולשונה חדרה פנימה מתגוששת עם לשוני,"Boca" ואני חזרתי אחרי כמהופנט "Si, bueno" היא עודדה אותי. שוב היא עתה מעלה מנשקת בעדינות את עיניי וכיסתה אותם עם הבנדנה. הרגשתי את גופה נמרח על גופי כאשר היא עלתה עלי, מתחככת בי בהפגנתיות. שוב היא התיישבה והרגשתי את גופה נע כאשר היא פתחה את המגבת שלה ושוב נשכבה עלי, הרגשתי את שדיה נמעכות אל החזה שלי, דימיתי אך להרגיש את פטמותיה הזקורות, ותמהתי האם זה מחרמנות או מהקור של המזגן. היא החלה לנוע מטה על גופי נושקת לסנטרי צווארי וכתפיי ויחד עם זה פולטת את שמם "Barbilla", "Cuello", "Hombros", הרגשתי מגורה, ואת ניצני זקפה בטח כר הרגישה, עדיין באיטיות היא נעה ולקקה את החזה שלי מתמקדת בסיבובים סביב פטמותיי אשר כבר הרגשתי אותם זקורים כהר, עד אשר לשונה עברה ביעף על אחת מהן "teta" היא אמרה במהירות ועוד לפני שהספקתי לחזור על זה הרגשתי יניקה חזקה של הפטמה השנייה ומיד אח"כ נשיכה קלה וליקוק עם קצה הלשון, אנחת כאב ועונג נפלטה מבין שפתיי. הייתי כבר ממש מחורמן ומגורה, הזין שלי כבר התנפח, הרגשתי אותו לחץ מתחת לבטנה, ייחלתי לתנועתה אשר תגרום לחיכוך המגבת שלמותניי בזין. אולם היא ירדה מעלי ומיד אח"כ הרגשתי אותה ליד רגליי, היא נשקה את אצבעות רגליי והחלה לנשק דרכה מעלה, מפשקת את הרגליים שלי נשכבת בניהם, ידיה חדרו של מתחת למגבת מלטפות את ירכיי עולות מעלה כבר כעט שהרגשתי כיצד הם אוחזות באיברי אולם היא משכה אותם בחזרה, הרגשתי כיצד היא מסירה את המגבת ממני, הרמתי את הישבן שלי מאפשר לה להסיר אותה, הזין שלי נעמד במלא הדרו, שמח על הדור שניתן לו. הרגשתי שוב תנועות גופה בין רגליי, שערות ראשה נפלו על מבושיי, הרגשתי את חום נשימתה על זקפתי. אולם המגע המיוחל התעכב לו, כבר כמעט שניסיתי לתפוס את גופה עם רגליי בתקווה להצמידה אל איברי כאשר הרגשתי את אצבעותיה אוחזות את אשכי משחקות אתם קלות, מלטפות לוחצות מעט בחוזקה, ושוב מלטפות, מרימות אותן מעלה ומיד אח"כ לשונה החליקה עליהן, "אחחחחחחחחח" התענגתי על המגע היא שהחלה ללק אותם נמרצות עם כל לשונה היא שאבה אחת מהם פנימה אל בין שפתיה, העונג מכך פשוט הפתיע אותי. במקביל אצבעות ידי לטפו את העור שבין שק האשכים ופי הטבעת, צמרמורות נעימות ומגרות אחזו בי, היא אמרה משהו בלתי מובן בספרדית ומיד הרגשתי את קצה לשונה עולה ממבושיי מעלה לכל אורכו של הזין שלי, באיטיות, מעלה מעלה עד ש... שוב נעלם לו המגע, והזין שלי נפוח ומתוח מצפה למגעה. ושוב ליקק של אשכי ליטוף שלהם והלשון מגרה אותי במסעה מעלה ושוב האכזבה למגע לשונה עם עטרת זכרותי. היא רכנה שוב והפעם מהצד היא לקחה את הזין שלי בין שפתיה בבסיסו והחלה מוצצת אותו מעלה כאילו היה קרטיב, מילימטר אחר מילימטר היא לקקה אותו מעלה, מעלה עד........... "אהההה" נאנחתי כאשר היא לקחה את עטרת הזין בים שפתיה ושאבה אותו לתוכה מרטיבה את קצה הזין שלי עם קצה לשונה, חופ פיה העוטף אותו גרם לי לרעוד כעלה נידף ברוח. כיווצתי את שרירי עכוזי, מיד התחלתי להניע את אגני בתנועות זיון. היא אחזה בבסיס הזין שלי, והחלה ללטף אותו יחד עם זאת החלה לרד עם שפתיה בולעת את אברי בתוכה אט אט הרגשתי כיצד כולי בתוך פיה גרונה כך היא נשארה מספר שניות והחלה ללטף את אשכי, ומשם החדרה את כפות ידיה חופנת את פלחי עכוזי אשר הרימו את ישבני כלי פיה המענג. היא החלה להתרומם מלקק את הזין בדרכה מעלה, שוטת אותו מעט בקצות שיניה מוציאה ממני אנחה אחר אנחה. הייתי כשעווה נמסה תחת אמנות המציצה שלה, היא השאירה את עטרתי בתוכה שפתיה שוב מלקקת אותה סביב, סביב, והחלה בתנועות מציצה ארוכות ומהירות מעלה ומטה. ואני נע עם אגני מעלה ומטה מולה, מזיין אותה מנסה להחדיר את הזין שלי כמה שיותר פנימה. כפות ידיה אשר לטפו את ישבני החלו פשק אותם, ואצבעותיה נשלחו אל פי הטבעת שלי מלטפות אותה, הדבר גירה אותי מאוד, גורם לזיקפתי להתרומם מעלה אט, אט יחד עם תנועות המציצה שלה. היא החלה להחדיר את קצה אצבעה אל תוכי, אל ישבני, וההרגשה הייתה נפלאה. היא נעה בתוכי ואני נעתי בתוכה בקצב הרמוני, גלי עונג נשלחו אל כל גופי, אצבעותיה לטפו הכל את פי הטבעת את אשכי אל בסיס הזין שלי, ושפתיה הענוגות נצמדו אל זכרותי מענגות אותי כפי שאף אישה לא עשתה בעבר. היא פתחה את פיה הוציאה את הזין ממנו נשקה אל קצהו ושחררה כמות נדיבה של רוק עליו ומיד אצבעותיה אחזו בו משפשפות אותו ד אחת משפשפת את הזין שלי והשנייה מושכת את שק אשכי מטה לכיוון הנגדי גורמת לעור להימתח, יחד עם תנועות אילו היא שוב הוסיפה את שפתיה הבשרניות ושאבה אותו אל תוכה בקצב מתגבר. הרגשתי כיצד אשכי מתקשחים מתמלאים תשוקה גועשת, כיצד עם כל תנועה של שפתיה על הזין שלי הוא מתמלא כיצד הזרמה גואה וגואה עד אשר... כשר לא יכולתי להחזיק את הזרם וטיפה אחר טיפה גאו ויצאו החוצה ואז זרם אדיר פרץ הישר אל פיה. היא נאנקה קצת והמשיכה למצוץ את הזין ידיה החלו לסחוט כל טיפה ממנו מעלות אתן מעלה לעבר פיה אשר שאב את קצה הזין שלי אשר התמלא בנוזל התאווה החם שלי. גלי עונג אדירים שטפו את כל כולי, זרמי תאווה שמקורם בקצה הזין שלי התפשטו כחשמל בכל גופי...

מפ33יצה

New member
../images/Emo122.gif לא נורמלי

הרגת אותי.. אופ זה מחרמן , גררררררררררר וסלאשששששששששששש עליך

למעלה