שיעור בחיים

שיעור בחיים

נמאס לי לשמוע שלפעמים יש שיעורים בחיים שצריך לעבור- ממתי גירושים הם שיעור, בתור אחת ששנאה את בית ספר. ועכשיו ברצינות אני חושבת שיום אחד אני אהיה מאוד גאה בעצמי על צורת ההתמודדות שלי עם הגירושים אבל לא בגלל שיעור שרציתי ללמוד אלא בגלל שאין ברירה- מה הברירה ליפול - ומי ידאג לבת שלי , חוץ מזה שאני מאוד אוהבת לחיות אז משתדלת לא להיות בדיכי יותר ממה שנחוץ
ושאף אחד לא יאמר לי שיש שיעורים שצריך לעבור - לא מסכימה עם האמירה הזו, לא צריך לעבור שום שיעור בשביל לחיות טוב, ואם כבר קרה אז באמת כדאי ללמוד מטעויות אבל לא בכח ("לא רוצים ללמוד רוצים להשתגע..")

בשביל לחיות טוב ולהצליח חייבת לעבור

דרך למידה ראשית ללמוד להכיר את עצמך ואת צרכייך ושנית ללמוד להתמקד במטרותייך ולפעול מתוך השלמה והאושר יגיע אל ידייך אם היינו נולדים עם החוכמה שנגיע במותנו אז אולי לא היינו צריכים לעבור כברת דרך להצלחה ולאושר אבל מי מאיתנו מרוצה ומסתפק במה שיש לו ומאושר בחלקו? מאחלת לך דרך קצרה אל האושר

שיעורים

זה לאלו שרוצים ללמוד על החיים...אישית מעדיף לגמרי לחיות אותם. לא עושה כלום בגלל,זה לא עובד ממילא.אנשים ממהרים לקחת לעצם שבחים,לדבר במושגים של השקעה,תמורה,ולקחים.אחר כך השקיע ממונם בקורסים ללמוד עצמי...יודע אני שזה מילים ללא שום כלום מאחור,את הכסף עדיף לגמרי לתת לי.כי מי שחי "נכון" לא רואה צורך לדבר על זה,כל היום.בטח שלא למכור זאת על החוף בחניון...להיות שלם זה לא קשה,וזה הרבה יותר לקחת מאשר אוהבים להודות.האדם חיה אגואיסטית למדי,בעצם חיה, מספיק ודי...

ע פ ר ל ה

New member
קריפטוגרמה

ומה בדבר שאיפות? הצלחה מקצועית? הצלחה כלכלית? הצלחה זוגית? ועוד מליון הצלחות אחרות....? מה איתן? ברור לך שמעבר לרצון הפנימי והצורך האישי של כל אדם,יש גם לחץ ומוסכמות חברתיות שדורשות מאיתנו,ולא שאני בעד כניעה ללחץ החברתי. אבל הלחץ קיים. ישנה ציפייה מהמשפחה,מהחברה ובכלל... או שמא נעבור להתגורר בגו'נגלים של אפריקה,נאכל בננות וקוקוס,נסתובב עירומים,והכל יהיה על הכיפאק!?

אני לא מתווכחת

פשוט התעצבנתי על חברים שלי שאמרו לי שאני עוברת את השיעור של החיים שלי הם לא הבינו על מה הכעס אז פרקתי אותו פה

למעלה