שיעור אגרוף חוייתי

Apocalyptica81

New member
שיעור אגרוף חוייתי

החוג הדו שבועי הזה הוא אחד הדברים היותר כיפיים שחוויתי. פאק זומבה, בלט קלאסי או אירובי לצלילי שאקירה, אגרוף מעורב זה ה-דבר. אני מגיעה לאימון בהתרגשות כמעט מינית, חובשת את הידיים בתחבושות המיוחדות, חובשת את הכפפות המרופדות ומכה עד אובדן חושים בפרטנר/ית האומללים.השילוב הזה של האדרנלין, הכאב, הדריכות והכח המתפרץ הוא הדבר הכי קרוב לסקס שיש, מבלי להסתכן.
אחרי כמה שיעורים אני כבר מוצאת לי פרטנרית קבועה, אישה גדולה וחזקה, אחת הוותיקות בחוג, שנותנת לי פייט ונלחמת בי כמו זאבה. ב"כחולים" הראשונים אני עדיין מתרצת במבוכה "נו, חוג חדש", אבל ככל שהזמן עובר אני מציגה אותם כמעט בגאווה. אלוהים עדי שהרווחתי אותם ביושר.
והפרטנרית שלי... ככל שהשיעורים מתקדמים אני כבר מחכה לריח הנקי של הזיעה שלה, לנהמות שלה כשהיא תוקפת, למבט החוש הזה ולפעמים גם לחיבוק בסוף האימון.
בסוף כל אימון אני מנצלת את המקלחת בחדר הכושר כדי למקסם את ניצול הזמן ולהגיע הביתה מקולחת ומאורגנת. הפרטנרית שלי מסתובבת בחדר ההלבשה כמו אמזונה- עירומה כביום הוולדה, מקועקעת ושרירית, עם צמות ארוכות בשיער ושיזוף של גולשת. הקרבה הפיזית שלנו אחרי כל המכות האלו מאפשרת לנו להסתובב די בנוחות האחת ליד השניה, כולל ענייני סגירת חזיה והערות על תספורת אינטימית חדשה. באחד הימים אני מרגישה שהיא בוחנת אותי יותר, כמו קולטת לעצמה את תווי גופי. אני מחייכת אליה והיא מתנערת ומחייכת כאילו כלום. אני יודעת שהיא רווקה לא צעירה, גרה לבד ועובדת במקצוע חופשי כלשהו. כנראה שלא מצאה את ה"אחד". בשיעור שלאחריו אנחנו מתקדמים לשלב של כמעט התגוששות מלאה. היא יושבת עלי בהבעת נצחון אחרי שהכניעה אותי, מצמידה את ידי לרצפה. אמנם אני מוכנעת, אבל הפטמות הזקורות שלי והכוס הרטוב שלי מעידים שהנה. שוב נדלקתי על עמיתה, הפעם בצורה הכי חייתית שיש. אני מדמיינת אותה תוך כדי סקס- מכניעה אותי, מפתה אותי וקצת מתביישת בפשטנות שלי. לא כל אישה שמדליקה אותי חייבת להכנס איתי למיטה. למה אני לא יכולה להיות פעם אחת כמו כולן ולפנטז בשקט?
בשיעור הבא אני כבר מכניעה אותה, מתאפקת שלא לשלוח ידיים ולחפון את החזה המוצק שלה ולבדוק האם היא רטובה כמוני. כשאני מחייכת אליה אני מבחינה בפטמות הקשות שלה כמעט מחוררות את הבד הדק של חזיית הספורט שלה, בסומק שמווריד את החזה שלה ומבינה שהיא חמה בדיוק כמוני כרגע.
במקלחת שאחרי אני לוקחת לעצמי את הזמן, נהנת מהמים החמים ובפרטיות יחסית בתא הרחוק ביותר של המקלחות, ומשום מה לא מופתעת כשהיא מצטרפת אלי ומסבנת לי את הגב. היא מנשקת לי את הצוואר וידיה חופנות אותי מאחור, משחקות בפטמותי. העירום שלה כל כך מוחשי ואני נסחפת ומסתובבת אליה לנשיקה רטובה ומסובנת, בקושי מתאפקת שלא לבדוק עד כמה באמת היא רטובה. כנראה שהשליטה העצמית שלה טובה משלי, כי היא צובטת אותי ואומרת שזה לא המקום אבל היא עוד תבדוק אותי הרבה יותר טוב.
אני פוצחת במקלחת קרה כדי להרגע, למרות שהכוס שלי בוער להרגיש אותה. אני אומרת לבעלי שהחבר'ה יוצאים לשתות משהו ושאגיע מאוחר יותר, והיא כבר ממתינה לי בחוץ, לבושה בשמלה לבנה ארוכה ושקופה למחצה. אני נוסעת אחריה לביתה, נכנסת בדלת ומוצאת את עצמי צמודה לקיר. "כמה זמן שאני חולמת לזיין אותך",היא לוחשת לי בין הנשיקות, וידיה כבר מפשיטות אותי במהירות מהג'ינס הקצר והגופיה שלי, ממששות אותי.
המגע שלה כמעט גברי, כוחני. היא אוחזת במותני ומובילה אותי על המיטה, משכיבה אותי ומלקקת אותי מצוואר ועד שוקיים, בלשון מיומנת וחזקה. האצבעות שלה נדחקות לתוכי כמעט מיד.
היא מזיינת אותי באצבעותיה ובלשונה בכל תנוחה אפשרית, משחקת בנקודת הג'י שלי כשאני מתפרקת על ידיה, נוטפת ומשפריצה, מיוזעת ונאנחת.
באיזשהו שלב היא מתפשטת ומתיישבת עלי, בדיוק באותה תנוחה שבה היינו כמה שעות קודם, חזה במרחק נגיעה משפתי, זיעתנו מתערבבת וריח חזק של סקס רטוב באוויר.
"ככה אני רוצה אותך. מתחתי", היא צוחקת אלי. אני שולחת ידיים ללטף את הגב המקועקע שלה, אבל היא מעיפה אותן "לא רוצה ליטופים, לא רוצה חיבוקים. פה אני השולטת", ולרגע היא נראת כמו האמזונה שהיא-פרועת צמות, בעלת קלסר שכמו נחצ בסלע, יורקת אש ולהבות.
באימון הבא אנחנו לא מפסיקות להתגושש, הדחף הזה להכניע הוא כבר חלק מהמשחק המקדים. המאמן משבח אותנו את המסירות וההתמדה, אילו רק ידע שאנחנו ממשיכות להתאמן גם אחרי השיעור...

giligil55

Member
י בטרוף

איזו חוויה עוצמתית

למעלה