שיעורי

שיעורי ../images/Emo82.gif

רק לי יש הרגשה שמנסים בכל הכיתות (גם של הגדולה) לסיים את כל החוברות לפני סוף השנה... מה זו כמות שיעורי הבית בימים האחרונים?

חני ב

New member
לא בכל המקומות. כותבת לך זאת מניסיון!

אם מורה מתכננת נכון את כל השנה, אין שום סיבה לרוץ בחומר בחודש האחרון.

mazy

New member
ייתכן מאד...

אצלנו אני די מרגישה את זה עם הפצפון, אבל אצלנו זה ניסיון להדביק את הפער שנוצר בתקופת המלחמה, אז אני מצליחה להבין את זה...

שרונית28

New member
גם אצלנו בחודש האחרון בלי הגזמה עומר מקבל

ערימות של שיעורים.
היום היו לו 5 דפים בהבנת הנקרא, ועוד 6 עמודים בחוברת חשבון. לכתוב ספור כמו.... - לכתוב ספר ע"ב של ספר קיים, לדוגמא לבד על המרבד- לכתוב באותו הסגנון אבל שהתוכן יהיה שונה. ועוד להביא את זה מחר לכיתה
. השעה 8 והוא עדין יושב ומכין שיעורים. פשוט מעצבן כל אחה"צ הוא ישב עד שהלך לחוג ג'ודו חזר מהחוג ישר התיישב לשולחן.

לא רק שיעורים - גם מבחנים. לגדולה שלי (כיתה ד

יש עכשיו די הרבה מבחנים. מורגשת תכונה של סוף שנה אבל מתישהוא לקראת אמצע יוני תהיה רגיעה כי אז התעודות בד"כ כבר כתובות.

אלינקה

New member
אין יותר מכרגיל

האמת הם בליטף סגול ושם צריך לכתוב הרבה סיפורים שאת זה הוא אוהב אתמול היה צריך לעשות דף אחד ועשה 2

נטלי22

New member
דווקא אצל תלמיד כיתה א' שלנו

היו לאחרונה פחות שיעורים מהרגיל. הם הכינו את טקס שבועות לכל ביה"ס והיו עסוקים בחזרות. אבל גם ביומיים האחרונים, שזה כבר אחרי הטקס (שנערך ביום שישי) לא קיבלו יותר שיעורים מהרגיל. אם כבר אז פחות. אצל תלמידת כיתה ד' שלנו אני באמת רואה בחלק מהמקצועות נסיון לשעוט בחומר ולגמור כמה שיותר חוברות.

חני ב

New member
גם אצלנו לומדים כבר בכתה א' על ימי הבריאה

וכתות א' עושות טקס שבועות וקבלת ספר תורה. בכתה ב' מתחילים מיד בסיפור גן עדן.

למעלה