cheburasha
New member
שיעורי קוריאנית
לחברי הפורום שלום אני ותיקה בתפוז בפורומים אחרים וחובבת קולנוע קוריאני גדולה. ארט האוז של קים קי דוק, מתח וקומדיות... להכל יש קסם מיוחד בשבילי. אולי בגלל שחקני קולנוע הקוריאניים היפיפיים
או בגלל צליל רך של השפה הקוריאנית? פתאום נזכרתי שלכל נושא יש פורום בתפוז וכך הגעתי לכאן. נמעס לי מתרגומים צולעים של הסרטים, דיבובים מזעזעים ברוסית וכתוביות באנגלית שמתחלפות במהירות טיסה ואי אפשר להזיז מהן מבט לרגע כי לא ברור מה קורה
. החלטתי ללמוד שפה קוריאנית
כולם סביבי חושבים שאני משוגעת, אבל מה איכפת לי. למי איי פעם הזיק ידע של שפה נוספת? וחוץ מזה בשבילי קוריאנית תהיה מאוד שימושית, בהתחשב בכמות הסרטים הקוריאניים שאני רואה בשנים האחרונות. אז השאלה היא איפה? אני גרה בגולן. הסביבה הקרובה שלי זה כרמיאל, צפת, טבריה, קרית שמונה, חצור. אולי מישהו מכיר מישהו שמלמד קוריאנית. הייתי רוצה ללמוד בצורה מסודרת, קצת תרבות ורקע היסטורי, דקדוק, קרוא וכתוב ואוצר מילים תודה מראש לכל תגובה
לחברי הפורום שלום אני ותיקה בתפוז בפורומים אחרים וחובבת קולנוע קוריאני גדולה. ארט האוז של קים קי דוק, מתח וקומדיות... להכל יש קסם מיוחד בשבילי. אולי בגלל שחקני קולנוע הקוריאניים היפיפיים