שיעורי סריגה....

KOMY

New member
הדואל שאת רושמת שם חייב להיות שלהם

זאת אומרת, של הוטמייל. באותו זמן את מקבלת גם "פספורט" לאתרי MSN, ולהיפך. זה הרי הכל תחת המונופול הזה של מייקרוסופט (לא ארחיב בזה
). אני עשיתי זאת כך וזה עבד וכעת אין לי בעיה. התיבה היא רק 2M והיא חינמית. את יכולה לשמור אותה רק לאתר הזה ולא תהיה לך בעיה של מקום (רק למנוע ג'אנק מייל לפעמים...). ותודה לבעלת האתר ששוב קיבלה אותי בשמי החדש. נ.ב.: בהתקנת דואל הוטמייל מומלץ ביותר להתקין לפני זה אנטיוירוס! מומלץ AVG שהוא חינמי וידידותי למשתמש (www.grisoft.com). סליחה על האריכות והמפורטיות אבל זה יכול לעזור גם לאנשים נוספים, לדעתי. בהצלחה!

../images/Emo4.gifגם אני לא מצליחה להיכנס

ואני מתה ללמוד לסרוג במסרגה אחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי תא של הוטמייל, ונרשמתי, ועדיים הוא לא נותן לניכנס. ושאלה בסיסית: האם השיעור הראשון הוא תחת "פורום סריגה" או תחת "לסרוג קרושה"? וכל הכבוד על היוזמה
והנחישות
מקווה ורוצה ללמוד את התחום שחזר ובגדול!!

מ ש כ י ת

New member
וגמני לא הצלחתי, וממליצה בחום

לפתוח קומונה כאן ב
ולחסוך לכולנו את כל הבאלגן...

KOMY

New member
הכניסה לשם "מותרת" אך ורק כשיש

הוטמייל+פספורט וכניסה לאתר באותו שם, עם המתנה לאישור ה"הנהלה". (זה חלק מה"מונופוליזם" לכאורה המוכר של מייקרוסופט). מוכנה לעזור במסרים למי שלא הצליחה, כי אני הצלחתי אחרי פתיחת תיבה חדשה (שם נוסף KOMY830) בהוטמייל ופ0ספורט וגם להטריח את המנהלת ששוב נאלצה לבדוק את השתתפותי ולקבלה (תודה!). אני מוכנה לעזור לכל מי שרוצה ולא מצליחה להיכנס לפורום הזה. לצערינו, הנהלת תפוז ההעריכה שפורום כזה אינו נחוץ ("להם", לדעתי לא יודעים שמפסידים...). אולי אם נפעיל "לחץ מתון" על הנהלת הפורומים, הם יאפשרו זאת? הרי יבואו אנשים לא רק מאיתנו - בלי לעזוב, כמובן, אלא בנוסף - גם מחתונות, ארועים, ילדים, סבים וסבתות, בריתות, עבודות מיוחדות, ועוד, ועוד... הרי אין אף אחד שנשאר בלעדית אך ורק בפורום אחד ויחיד לאורך זמן... ואת זה הם שכחו, כנראה. חלאס, KOMY, תפסיקי לנג'ס.... OK!... חומר למחשבה. תודה רבה שקראתם עד כאן וליל מנוחה לכולם!

מ ש כ י ת

New member
בשביל לפתוח קומונה לא צריך אישור

וזה מתפקד כמעט כמו פורום רגיל עם כל האפשרויות למנהל, מאמרים, קישורים, תמונות וכו'.

l l i a t

New member
היא כתבה

כאן שהיא ניסתה לפתוח קומונה, אבל יש הגבלה של גודל קובץ. בפורומים עצמם יש אותה הגבלה על גודל קובץ, כך שזה בעצם לא כל כך עקרוני אם היה נפתח פורום או קומונה. יש אפשרויות להוריד עוד יותר ממשקל התמונה, אולי זה הפיתרון. (לדעתי, 250KB זה מספיק בהחלט.)

estyzu

New member
גם אני תומכת בהקמת פורום או קומונה

לסריגה פה בתפוז. הכי טוב ''בבית''. לא מזמן כמעט זרקתי ערימות של ז'ורנלים מימי ''צמר החסידה'' ''ויטלגו'' ו''פולגת''. טוב שזה רק היה כמעט. ממש מעודד לשמוע שזה חזר. בנות, אולי גם בנים, החורף מתקרב, קדימה.....ובהזדמנות זו, שנה טובה ל..כ...ו...ל...ם.

3תיתי

New member
כן כן! לא מוצא חן בעיני

הפספורט הזה. קומונה ויהיה כיף!

88hentai88

New member
הקשיבו הקשיבו יש לי הסברים.

טוב אז כמו שקומי אמרה, יש בעיה עם אלבומי התמונות שאני לא מוכנה לוותר עליהם ובגלל גודל הקבצים המותרים זה לא ממש הסתדר, גם מה שאני בטוחה שביצירת פורום יש יותר חופש, אבל מאחר והנהלת תפוז לא רצתה בנו, ואנו אומרת זאת ברבים כי באמת מצאתי קהל רחב שאוהב סריגה ויש לו מש להגיד בנושא אם רק יהיה מקום, אני מוכנה לקחת על עצמי פורום כזה ולהיות יד ימין של כל הסורגות והלומדות, אבל שוב צריך לפנות להנהלה שוב, בכל מקרה, הכניסה לאתר שלי רק דורשת מילוי הפרטים הראשוניים עם הפספורט לכל כתובת אי מייל שיש לא צריך לפתוח דווקא הוטמייל, רק למאלות עם מה שיש וכמו שאמרה קומי שם תקבלו שטח איכסון באתר עצמו לעלות תמונות שלכן ולהוסיף אלבומים (שיתקבלו בשימחה). הפורום שפתחתי שם הוא קצת בעייתי, הוא לא קורא עיברית מכל מחשב, אבל אני מעלה שם בפורום כל מיני הוראות סריגה להמון דברים קלים שיוצאים מדהים, סלחו לי על אי הנוחות באמת, אני ממש מתנצלת אבל תאמינו לי שניסיתי פעמיים לבקש מתפוז פורום שאנו ראויות לו, ולמען הסריגה נאלצים אנו לסבול מעט. בכל מקרה אני מחפשת תחליף לפורום... בטוחה שאמצא משהו בקרוב!!! אוהבת את כולכן, רוצה לשמוע איך הולך לכן עם השיעור הראשון של הסריגה, אני כבר עובדת על השני אל דאגה!!! ביי בינתיים תודה קומי על ההסברים והעזרה והתמיכה!!!!! תודה לכולכן!!!

מ ש כ י ת

New member
אפשר להקטין את משקל התמונה

בלי להקטין את התמונה עצמה. וזה ש
אמרו שאין מספיק מתעניינים, הם התכוונו שאין מאות, יש בודדים וזה לא מספיק בשביל פורום אבל קוןמונה אפשר בכיף ולו רק בגלל הממשק המעולה של
בכל מקרה לשם אני לא אכנס כי אני לא רוצה כל מיני קוקיס של מסנג'ר וכאלו אצלי במחשב.

88hentai88

New member
אז יש קומונה לסריגה!!!!

טוב בנות מה אומר לכן, ניכנעתי ופתחתי קומונה לסריגה!!! שמה, , אבל את שיעורי הסריגה אמשיך להעלות באתר שלי ישמש אתר חופשי לתמונות ומסמכים, כאן ננהל את הפורום!!! טוב אז הינה קל ופשוט נראה אותכן ממלאות כאן דפים!!!! ביי =)

88hentai88

New member
וכאן הקישור...

הקישור לקומונה http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=4518

88hentai88

New member
מבעס נורא....

שפתחתי פורום כמו שכל הסורגות רצו נורא ועכשיו אני שם לבד ואף אחת לא ניכנסה אפילו... עצוב... =(

למעלה