הקשיבו הקשיבו יש לי הסברים.
טוב אז כמו שקומי אמרה, יש בעיה עם אלבומי התמונות שאני לא מוכנה לוותר עליהם ובגלל גודל הקבצים המותרים זה לא ממש הסתדר, גם מה שאני בטוחה שביצירת פורום יש יותר חופש, אבל מאחר והנהלת תפוז לא רצתה בנו, ואנו אומרת זאת ברבים כי באמת מצאתי קהל רחב שאוהב סריגה ויש לו מש להגיד בנושא אם רק יהיה מקום, אני מוכנה לקחת על עצמי פורום כזה ולהיות יד ימין של כל הסורגות והלומדות, אבל שוב צריך לפנות להנהלה שוב, בכל מקרה, הכניסה לאתר שלי רק דורשת מילוי הפרטים הראשוניים עם הפספורט לכל כתובת אי מייל שיש לא צריך לפתוח דווקא הוטמייל, רק למאלות עם מה שיש וכמו שאמרה קומי שם תקבלו שטח איכסון באתר עצמו לעלות תמונות שלכן ולהוסיף אלבומים (שיתקבלו בשימחה). הפורום שפתחתי שם הוא קצת בעייתי, הוא לא קורא עיברית מכל מחשב, אבל אני מעלה שם בפורום כל מיני הוראות סריגה להמון דברים קלים שיוצאים מדהים, סלחו לי על אי הנוחות באמת, אני ממש מתנצלת אבל תאמינו לי שניסיתי פעמיים לבקש מתפוז פורום שאנו ראויות לו, ולמען הסריגה נאלצים אנו לסבול מעט. בכל מקרה אני מחפשת תחליף לפורום... בטוחה שאמצא משהו בקרוב!!! אוהבת את כולכן, רוצה לשמוע איך הולך לכן עם השיעור הראשון של הסריגה, אני כבר עובדת על השני אל דאגה!!! ביי בינתיים תודה קומי על ההסברים והעזרה והתמיכה!!!!! תודה לכולכן!!!