שיעורי נהיגה

מרווין 4

New member
שיעורי נהיגה

התחלתי ללמוד על קטנוע וזה יותר כף ממה שחשבתי. אבל... ביצעתי כבר 6 שיעורים ואני עדיין לא מרגיש מוכן למבחן השליטה להערכתי אני יזדקק לעוד כ 6 שיעורים, לא שזה מפריע לי באופן אישי, אבל מול כול עדיות השמיעה על החברה שמוצאים רשיון לאחר שיעור אחד, אני מתחיל לתהות האם הגיוני לבצע כ 10-15 שיעורים לפני מבחן או שפשוט אין לי את זה? דרך אגב אני נוהג על מכונית בערך 17 שנים, אני לא צעיר כך שאני לא לחוץ על מהירות הוצאת הרשיון, אני מרגיש שיפור מהותי משיעור לשיעור, אבל הדרך עדיין לפני.

קרמבו112

New member
מרווין בוקר טוב !!!

אם אתה שולט בשמיניות אבל ממש טוב במהירות האיטית הסבירה שצריך ולא מוריד רגל או יוצא מהפס הלבן לפי דעתי אתה מוכן. המבחן הוא שטויות במיץ עגבניות מה גם שאתה לא יוצא החוצה לכביש המבחן נעשה רק בפנים. לך למבחן שליטה אל תחשוש.

EVILI

New member
זה לא נורא

זה נכון שכולם אומרים שעושים שיעור אחד וטסט וזהו, יש הרבה אנשים שזה באמת ככה בשבילם. אני למדתי על 50 סמ"ק לפני כמה שנים (כבר אז לא הייתי בן 16) עשיתי כמה שיעורים, לא הרגשתי מוכן ונכשלתי בטסט. זה לא הפריע לי במיוחד בזמנו, אבל בדיעבד היה עדיף לעשות עוד שיעורים. צריך לבחון את המצב אחרי כל שיעור, אם יש התקדמות אז אתה כבר די קרוב- בסוף זה מגיע. (היום אני כבר רוכב על קטנוע 250 סמ"ק) בהצלחה

למעלה