שיעורי נהיגה

orkika

New member
שיעורי נהיגה

שלום לכולם... יש לי ידיד שלומד נהיגה כחודש. הוא בשיעור ה- 14 שלו והוא מרגיש שהוא לא מתקדם בשיעורים. הוא יודע שהוא נוהג טוב אך המורה שלו כנראה חושב אחרת ולא מתקדם איתו. הוא לא מעוניין לעבור ללמוד אצל מורה אחר גם כי יש לו בעיה כספית וגם מכל מיני סיבות אחרות. אשמח אם תעלו לי עצות ליעץ לו. תודה ויומטוב!

רן88

New member
למה הוא מרגיש שהוא לא מתקדם?

כי הוא לא לומד דברים חדשים יותר?

orkika

New member
מרגיש שהוא לא מתקדם יותר כי...

כן הוא לא לומד יותר דברים חדשים והוא חושב שהוא מסוגל ליותר. ונכון שהוא באמת לא האדם האובייקטיבי לשפוט ולהחליט אם הוא צריך להתקדם או לא אבל בכל זאת הוא לא רואה סיבה "להתקע" כל הזמן באותם הדברים. בעיקרון הוא סיים ללמוד הכל (חוץ מחניה ורוורס) כבר בשיעור ה- 8. אז משיעור 8 עד 14 רק תרגול? גם לי לא נשמע הגיוני. והוא לא יכול להחליף מורה..

Chris Redfield

New member
טוב שהוא לא מגזים

גם לי היו המון "שיעורי תרגול" יעני שיעורים שלא למדתי בהם שום דבר חדש, חניה למדתי אחרי שיעור 20 אז מה הוא לחוץ? שיהיה רגוע.

orkika

New member
אבל...

זה למעשה תלוי באיך שהוא נוהג נכון? אבל מוזר לי כי הוא אמר לי שהמורה אמר לו שהוא היה יכול ללמוד כבר רוורס כי הוא נוהג טוב אבל הוא עדיין "רוקד" קצת על הכביש. זה סיבה לא ללמוד דברים חדשים?

רן88

New member
בשביל מה קיים מלווה?

לא כדי לתרגל וללמוד מעצות של נהגים מנוסים יותר? האם זה הגיוני ששלושה חודשים (כן, שלושה חודשים שלמים) יצטרך מישהו לנסוע ליד מלווה? כן, זה הגיוני מאוד. שישה שיעורים של תרגול זה ממש לא הרבה, והעולם לא ימות אם הוא ילמד לחנות ברוורס רק בשיעור 20. בקיצור, אם רוורס זה הדבר החדש היחיד שנשאר לו ללמוד אז מצבו בסדר גמור וכדאי שישים לב להערות המורה ולאיך שהוא נוהג וינסה להשתפר.

orkika

New member
צודק...

דוגרי אתה צודק! אני אגיד לו שיתרכז יותר וינסה לשפר ת'צמו... תודה!

be_roo

New member
אם הוא כבר סיים ללמוד הכל לאן יש לו

להתקדם? ממילא הוא צריך לעשות מינימום 28 שיעורים, אז בתור יורשו של שומאכר שינהג אותם.

orkika

New member
זה העניין

שהוא לא עשה הכל.. הוא צריך לעשות רוורס וחניה ואז נסיעה של שיעור כפול שבה בעצם מיישמים את כל מה שהוא למד. אז יש לו עוד דברים לעשות ולתרגל...

be_roo

New member
ונניח שבשיעור הבא הוא ילמד רוורס

וחניה. אז ישארו לו עוד 13 שיעורים לתרגל את הכל. אז הוא יהיה מרוצה?

orkika

New member
אני מניחה שכן

אבל בכל זאת אני אציע לו לקחת את העניינים בקלות אחרי הכל שיעור 14 זה בסדר גמור...

be_roo

New member
אם הוא לא סומך על המורה שלו

שיחליף מורה. אם הוא כן סומך עליו, אולי רצוי לחשוב שממרומי 14 שעות הנסיון שיש לו מאחורי ההגה הוא לא בדיוק האדם האובייקטיבי ביותר לשפוט.

פרטנר

New member
14 שעות, גם זה לא.

14 שעורים בקושי והנער כבר חסר סבלנות. מה כבר יש לי ללמוד, כולה נהיגה, סתם לבזבז כסף על תרגול מיותר? תנו כבר רשיון לתת בגז! מייגע כל הסחבת הזו של הוצאת רשיון נהיגה....

רן88

New member
כדאי להוסיף

הכותב "פרטנר" הוא מורה נהיגה והודעתו נכתבה בציניות, אם לא הבנת.

orkika

New member
נו

זה ברור שזה בציניות... איזה מורה לנהיגה היה אומר דבר כזה ברצינות? אבל באמת שזה מייגע...

למעלה