שיעורי נהיגה-

שיעורי נהיגה-

אני סתם רוצה לדעת בעיקרון איך זה הולך אצל אחרים הלימודים נהיגה והתשלומים הנלווים לשיעורים. אצלי למשל ההורים משלמים את שיעורי הנהיגה +כל מה שנלווה אליו(טסטים וכו'). אבל הרשו לי בעיקרון שיעור בשבוע(אני כבר בסוף..) ועכשיו שאני בסוף ואני מריצה שיעורים אז אחד בשבוע על חשבונם ואחד על חשבוני(היה כפעמיים שלוש על חשבוני). ההורים משלמים כחלק מהסכם שנערך עם אבא שאם אני לא עושה רישיון לאופנוע הוא משלמם לי הכל+ אוטו קטן (יש לנו אוטו של 8 מקומות ואני גם לא מצפה שיקנו ישר אוטו קטן..). אז, איך זה אצלכם? האם הילד משלם? האם אתם (ההורים) משלמים? חצי חצי? סבא וסבתא משלמים לו\לה כמתנה?

חני ב

New member
הוא רק בן 16 (בעוד כשבוע)

אבל כשהוא יתחיל ללמוד נהיגה, אני משערת שאנו נשלם על הכל. אולי אם הוא יעבוד בחופשים ויהיה לו כסף, נעשה איתו איזה הסכם. הורי שילמו לי על הכל, אני מקוה שאוכל לשלם גם על הילדים שלי.

אנו ממנו לשני הילדים

את רשיונות הנהיגה
קורס ברמנים כל אחד כמתנת יומולדת 18
לימודי השכלה גבוהה......
וגם.........
וגם........
וגם........ גם הורי ממנו לי בגיל 18 רשיון נהיגה
אבא אמר שהוא מקצה לי 2000 לירות .
בשנת
1976 (כן לירות.... לא שקלים)
סיימתי הכל: 15 שעורים, טסט אחד, תאוריה אחת ב 1200 לירות וצחקנו לא אחת על העובדה שהוא עוד חייב לי 800 לירות.
נסיעה זהירה. בהצלחה

אמתתתתתתתת

כן יקרה.15 שעורים במושב נהגנו על טרקטור מגיל 8-10 והיתה לנו פרקטיקה של נהיגה פשוט כך אחי עוד עשה 12 שעורים וטסט פעם לא היה מינימום..............

../images/Emo73.gifלמה אינך נוהגת?

איך את מסתדרת? אני לא יכולה בלי רכב............ נתתי את הרכב. לבן שלי לשבוע הבא לצפון לשלושה ימים כבר אני באבל........

מסתדרת בקלי קלות

גרה במקום מרכזי ונגיש, מעולם לא נזקקתי לרכב ובמקרה שכן - נעזרתי במונית. לא מכירה חיים עם רכב צמוד ולכן סיגלתי את עצמי לחיים בלי רכב צמוד. כל מה שאני צריכה - נמצא בהישג יד, אני הולכת הרבה ברגל שזה גם בריא וגם ידידותי לסביבה.

בעניין הפחד-

יש אפשרות לעשות שיעורי רענון נהיגה. אני מכירה הרבה אנשים שעשו והרבה מורים שעושים שיעורים כאלו. זה בונה ביטחון על הכביש.

b o t t e n

New member
ברח לי באמצע... איך אני יודעת??

כי הסיפור המשפחתי הוא, שבשנת 75' סבא וסבתא שלי חסכו מספיק כסף לשטיח - 500 ל"י אבל בסוף קנו חבילת לידה - לי

ליתלית

New member
למה שלא תשלמי על עצמך?

אני שילמתי את כל הוצאות לימודי הנהיגה + טסט פנימי + 2 טסטים + תאוריה + אגרה. זה נראה לי טריוויאלי שההורים שלי לא יוציאו אגורה על הרשיון שלי. ממש נחמד מצדך שהסכמת לוותר על רשיון לאופנוע. מעניין אם ההורים שלך מחפשים עוד עובדים למשרה זו, זה נשמע לי משתלם ביותר. במקום להתחשב בהם שהם דואגים לך ולא רוצים שתסכני את חייך, את סוחטת אותם כלכלית + אוטו קטן (מזל שאת נותנת להם הארכה לקניית הרכב, ולא ישר עם סיום לימודייך) במילה אחת: מ פ ו נ ק ת בשתי מילים: מפונקת רצח תתחדשי על האוטו.

מפונקת? את מכירה אותי בכלל?

איפה קראת לכל הרוחות שאני סחטתי את ההורים שלי שישלמו לי על הרישיון< אני בגיל 16 רציתי להוציא אופנוע ואבא אמר לי "חכי עוד חצי שנה תתחילי אוטו ובע"ה נקנה גם אוטו יותר קטן שיהיה לבית" וזהו פה נגמר הדיון. וד"א ההורים שלי ממנים לי את השיעורים מהסיבה הפשוטה שיש להם יכולת לשלם לי על הכל ואמא שלי אומרת שאם יש לה יכולת לשלם לי אז היא משלמת ואיפה קראת שאני לא משקיעה? שיעורים על חשובני זה לא נחשב? (200 שקל כל פעם ואני עושה דיי הרבה.) ורק לידע כללי עם האוטו הקטן-יש לנו אוטו של 8 מקומות בבית וגם ככה רוצים עוד אוטו לבית שיהיה לאמא אז אבא פשוט מחכה שאני אסיים ת'רישיון מה רע?

למעלה