שיעורי נהיגה תמורת מין

aaa123

Member
אני לא חושב שזה בסדר

אבל אם הטענה היא שזנות היא שירות,ומותר להחליף שירות אחד באחר איזו סיבה יש שרק צד אחד יוכל להציע?
מדוע האיסור על נשים להציע מין תמורת שיעור נהיגה,ומדוע רק בנושא נהיגה(יש הרי שירותים רבים שאנשים נותנים תמורת תשלום שאינם שיעור נהיגה).

אגב האם בטוח שזה חוקי רק בהולנד,ולא במדינות אחרות?
זה שלא הודיעו שזה מותר לא אומר שזה אסור מבחינה חוקית,וצריך חוק מפורש שממנו אפשר להבין שזה אסור.

מה המצב בישראל מבחינת החוק?
מה המצב מבחינה מעשית?
האם מורה לנהיגה או מורה בכלל עמד לדין על זה שהציע לתלמידה שלו מעל גיל 18 שיעור פרטי תמורת מין?
מה לגבי המקרה ההפוך?

אבהיר שבכל מקרה גם אם זה חוקי אני בעד החרמת מורה שמציע הצעות כאלו, כך שזה יעלה לו לא רק באובדן אותה תלמידה שאולי היתה מוכנה ללמוד אצלו תמורת תשלום כספי אלא גם באובדן תלמידים נוספים ותלמידות נוספות.

aaa123

Member
לגבי השאלה מה קורה מבחינה מעשית בישראל אז על עבירה חמורה

יותר שופטת לא הענישה בעבר במאסר בפועל
[URL]http://www.news1.co.il/Archive/001-D-152851-00.html[/URL]

לא יודע אם יש מקרה שמורה לנהיגה הואשם בפועל בהצעת שיעורי נהיגה תמורת מין(ולא בהצעה לעבור טסט תמורת מין שזאת עבירה הרבה יותר חמורה כי כאן מדובר בעבירה גם אם התמורה היא כספית)..

ga26

Member
אוי ואבוי! רק מדרדרים......

אגב אני אישית שמעתי על כמה מקרים של מורי נהיגה שפשוטו כמשמעו הטרידו מינית או כמעט ביקשו יחסים מתלמידות שלהן (שמעתי על מקרה אחד ממקור ראשון - מתלמידה).

catchet

New member
לא יודעת למה זה כל כך מזעזע אותך

בגלל שזה חוקי? הרי גם ככה עושים את זה בכל מקום, רק שבהולנד זה חוקי...

aaa123

Member
יותר גרוע מחוקי(חוקי רק בכיוון אחד)

מותר להציע שיעורי נהיגה תמורת מין אבל אסור להציע מין תמורת שיעורי נהיגה.
הטלת איסורים על נשים בלבד זה עוד יותר אנטי-פמיניסטי אם כי במחשבה שניה לא מדובר באיסורים על נשים בלבד ולאישה שמלמדת נהיגה מותר גם להציע לגבר שיעורי נהיגה תמורת מין כשההפך אסור אם אני מבין נכון את החוק.

catchet

New member
לא הבנתי

למה זה עובד רק לכיוון אחד? כלומר, למה שיעור תמורת מין אפשר ומין תמורת שיעור אסור? מה ההבדל?

aaa123

Member
זה מה שנכתב בכתבה בהודעה של גרינממבה

ציטוט מהכתבה:
מפלגת האיחוד הנוצרית מחתה על התופעה ומסרה לממשלה שמדובר ב"זנות בלתי חוקית".
בתגובה פנו שר המשפטים ארט ואן דר סטוייר ושרת התחבורה מלאני שולץ ואן הייגן לפרלמנט ואמרו כי המורה רשאי להציע לתלמידיו יחסי מין במקום קבלת תשלום על השיעור. זאת רק במקרה שהתלמיד מעל גיל 18. עם זאת לא יכול התלמיד להציע את התגמול למורה. "חשוב שהיוזמה תגיע מהמורה, אחרת זו זנות", כתבו השרים במכתב לפרלמנט שפורסם בטלגרף הבריטי."

catchet

New member
לא מבינה את הניואנסים של החוק ההולנדי.

מה ההבדל בין להציע מין תמורת שרות כלשהו שמקבלים, לבין להציע לקבל שרות מין כאפשרות תשלום? נגיד לצורך העניין שבחורה לא מציעה שרותי מין אלא עגבניות. נגיד יש לה ערוגת עגבניות בגינה והיא מציעה למורה עגבניות תמורת השיעור, האם הצעה כזו תהיה כשרה מבחינת החוק ההולנדי? או שזה יהיה בסדר רק במידה שהמורה נותן לה אפשרות לשלם לו באמצעות עגבניות?

GreenMamba

New member
זה רק מראה את האבסורד שבמיסוד של זנות

כשאתה ממסד זנות אתה בעצם אומר- כאמירה ערכית- זנות היא א. בסדר גמור ו-ב. מין הוא מטבע עובר לסוחר.
מעכשיו מורים לנהיגה יוכלו להציע לתלמידות בסוף השיעור- "טוב, זה 45 יורו, אבל את יכולה למצוץ לי במקום"- מאחר והחילופין האלו חוקיים- זו אפילו לא הטרדה מינית או הצעה מגונה. חוקי לגמרי.
בדיוק כמו הפקידה במשרד העבודה בגרמניה שהציעה לדורשת עבודה משרה בתור זונה. אם חוקי אז חוקי, לא?
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=170399
&nbsp
&nbsp
ואיך גובים מס על זה? על כל זיון שתקבל כמורה לנהיגה תצטרך לספק מציצה לפקיד השומה?

catchet

New member
עולות כל מני שאלות

אם נגיד השיעור עולה 45 יורו והבחורה גובה לפחות 100 עבור מציצה, מה היא תגיד למורה, אין בעיה אבל אתה חייב לי 55 יורו עודף?

aaa123

Member
כשיציעו בגרמניה לדורש עבודה משרה בתור זונה לפחות אדע

שאין אפליה בין גברים ונשים(לא שאני חושב שזה בסדר להציע לדורש עבודה משרה בתור זונה).
&nbsp
הבעיה שאני רואה היא לא רק האמירה שזנות היא בסדר גמור אלא שבפועל האמירה הזאת מופנית רק לנשים כדי שיעסקו בזנות ולא לגברים.

aaa123

Member
אני לא יודע אבל משער שאילו היו מציעים את זה גם לגברים

באותם תנאים(כלומר שהאלטרנטיבה לא לקבל דמי אבטלה) אז זה היה מתפרסם.

catchet

New member
אולי זה התפרסם ואתה פשוט לא ראית

אבל מה זה משנה, אם זנות היא דבר פסול אז זה פסול לשני המינים. השאלה אם זה באמת פסול ולמה. מה דעתך?

למעלה