שיעורי נהיגה- כנסו!!

stio

New member
שיעורי נהיגה- כנסו!!

היו לי 2 שיעורי נהיגה עד עכשיו. בשיעור הראשון המורה לימד אותי על כל השעונים שיש באוטו ונהגתי בעיר בסביבות 40 קמ"ש ללא נגיעה בהילוכים. בשיעור השני כבר יצאתי מחוץ לעיר והגעתי עד 80 קמ"ש והחלפתי הילוכים מ- 1 עד 4 וגם נהגתי קצת בעיר. לא היו טעויות בשיעורים, המורה כמעט לא מעיר לי חוץ מזה שאני נדבק לשוליים אז המורה אומר לי לנסוע באמצע הנתיב. האוטו לא התכבה אף פעם. המורה אומר שאני נוהג טוב מאוד והוא אפילו חשב שהתאמנתי מקודם לפני שהגעתי ללמוד נהיגה אבל לא נהגתי בחיים לפני השני שיעורי נהיגה האלו. מה דעתכם? גם אתם בשיעור 2 כבר החלפתם הילוכים ונסעתם בבין עירוני במהירות 80 קמ"ש? גם לכם לא היו טעויות? תודה לכל המגיבים!

ApA1800

New member
אממממ

אני עשיתי בין עירוני בשיעור השלישי, והאמת שזה דוקא תלוי במורה. כאילו לכל מורה יש בעיקרון תוכנית כללית, ולפיה הוא פועל עם כל התלמידים. בקשר לטעויות - יפה מאוד, ויש עוד הרבה דברים שאתה צריך ללמוד, ככה שאם גם בהם לא תעשה טעויות סבבה. אם לא אז לא. האמת שאני לא חושב שמישהו נוהג 28 שיעורים בלי אף טעות, ובסה"כ הוא יגיד לך מה טעית ופעם הבאה תשתדל לא לעשות את זה. בסה"כ כביש מהיר יותר קל לדעתי כי זה יותר לתפוס נתיב וליסוע, ואין את כל התמרורים וזכויות קדימה וענינים כמו בעיר. בהצלחה בהמשך. :) ותראה, יכול מאוד להיות שתנהג טוב, ותוך 28 שיעורים תעשה טסט. שלא תבין לא נכון. אם הוא אומר שאתה מצוין אז אתה מצוין. פשוט יש עוד דברים ללמוד.

Holy Cookie

New member
בשיעור הראשון

כבר החלפתי הילוכים ראשון ושני, בשיעור השני הוא לקח אותי לכביש מהיר (הייתי גם על הילוך חמישי)...

למעלה