שיעורי בית... %#%@^&$#

SimpleMe

New member
שיעורי בית... %#%@^&$#

יש פה מישהו שמספיק ללמוד את כל המילים, לעשות את כל השיעורים, לעשות חזרות על מה שלמדתם, ולקרוא 45 דק' ביום באנגלית? אם כן, תסבירו לי איך אתם עושים את זה בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף!!! אני מספיקה ללמוד ממש טוב 90 אחוז מהמילים, לעשות 90 אחוז משיעורי הבית, לקרוא 25 דק', ולא לעשות חזרות בכלל
הצילווווו

yehuda18

New member
לא תמיד

אבל בתכל'ס זה כי רוב האנשים מתעצלים. או עובדים... אני אישית מספיק את הרוב ומעבר באוצר מילים ואנגלית..

כן יש פה אנשים כאלה

אבל אי אפשר לעשות הכל ביום אחד. לא את כל מה שציינת לפחות. אני למשל קמה ב9 בבוקר קוראת 40 דקות ספר באנגלית, עוד שעה חזרה על מילים בעברית או אנגלית, ואז הפסקה אח"כ אני יושבת לעשות שיעורים. אני לא חושבת שזה אפשרי לעשות את כל השיעורים ביום אחד, ואם יש לך יותר מיום להכין את השיעורים אז אני מציעה שתפצל את השיעורים שקיבלת ליומיים או שלושה. ככה יהיה עלייך פחות לחץ. זה לפחות מה שאני עושה ואני ממש מסתדרת עם זה טוב, ומספיקה לסיים את כל השיעורים עד השיעור הבא.

ליטן א

New member
יהיה בסדר...

תזכרי שהשיטה היא כוללנית. נתנו איזה נוסחה מסויימת, שאם תעבדי על פיה, הסיכוי שלך להצלחה גבוה. אבל יכול להיות שאת צריכה לתגבר נושא מסויים (ולעבוד יותר זמן ממה שאמרו), ויכול להיות שכמות הזמן שאת משקיעה הוא הרבה מעבר למה שצריך, ומתישהו את מרגישה שאת טוחנת מים. יש כאלה שצריכים לקרוא אפילו שעה ביום בשביל לשפר את האנגלית שלהם, ויש כאלה שצריכים לא יותר מ-20 דקות ביום. לפי דעתי, את החלק של האנגלית - תעשי לפי עמודים, ולא לפי זמן. תקראי כל יום כמות מסויימת של עמודים (את יודעת את הכמות. זה יכול להיות 10 עמודים, זה יכול להיות 40 עמודים) לימוד מילים - לא להשקיע יותר מחצי שעה ביום, אבל לדאוג שבאמת יהיה לזה חצי שעה ביום. ידידה שלי אמרה לי משהו יפה: ללמוד מילים זה כמו לבדוק בשמים בקניון. אם מריחים יותר מדי בשמים, מתישהו הריחות מתערבבים. אותו דבר עם המילים. השיעורי בית לא אמורים לקחת יותר משעה. אני לא יודע איך מסבירים לכם לעשות את השיעורים, אבל בכל נושא שמתחילים (בכמותי, וגם בחלק מהמילולי), בערך רבע או שליש מהתרגילים צריך לפתור בלי סטופר וממש לעבוד על השאלה, כאילו היא הייתה שיעורי בית בבי"ס. את השאר להתחיל לפתור עם סטופר. בסופו של דבר רק את יודעת אם את במצב טוב כרגע - או שאת צריכה לעבוד עוד. זמן ההשקעה הוא לא פונקציה.

למעלה