שיעורי בית באסמבלר

cronocommando

New member
שיעורי בית באסמבלר

אז ככה המורה שלי לאסמבלר החליטה לתת לנו לבנות תוכנית באסמבלר - עד פה טוב רק שהיא לא למדה אותנו שום דבר ולכן ואני מבקש עזרה איך בונים משחק שבו הנורות נדלקות באופן אקראי ואם המשתמש לוחץ על הנורה בזמן שנדלקה זה נותן לו ניקוד?

גם לי היה מרצה שכמעט כל הכיתה ...

טענה שהוא לא לימד כלום. בסוף הסתבר שהעניין הזה לא היה הכי נכון ומספיק אנשים שישבו וחשבו(!) על הבעיה, בנו אלגוריתם, וכתבו קוד, עם בעיות מזעריות שתוקנו בעזרתו האדיבה ידעו הרבה יותר ממה שחשבו וחשו שהם יודעים. תהיה יותר ספציפי עם השאלות שלך לגבי הבעיה. - אתה מבין מה אתה צריך לעשות? - אם היתה צריך לכתוב את זה בשפה אחרת היתה מצליח? עכשיו, - איפה נתקעת? - אילו פרוצדורות לא הצלחת לבצע? זה דרך קלה להגיד לא יודע, תגדיר את הבעיות והפתרונות האפשריים ואנחנו נעזור עם המכשולים הקטנים.

Amir33

New member
ראשית,

אסמבלר הוא הקומפיילר של האסמבלי לכן אתה צריך עזרה באסמבלי. וכעת לבעיה, לכל רכיב אסמבלי משלו (כולם מאוד זהים). עליך לדעת איזה רכיב אתה צריך לתכנת שכמובן יתאים לצרכי הפרוייקט. לאחר שבחרת רכיב(8051 ...)(לפי דעתי PIC 508\9 של MICROCHIP יספיק) קרא את ה DATA SHIT למד את פקודת האסמבלי של הרכיב הנבחר, וכל מה שנשאר זה לקודד דרך אגב בדרך כלל לפרוייקטון מעין זה הרכיבים לא מורכבים וכמות הפקודות הם מועטות(בערך 30 פקודות) אם תצתרך עזרה אני כאן

darkstar

New member
רמז

תעשה פרוצדורה של רנדום ואת הערכים שהיא נותנת תשלח לנוריות

למעלה