שיעורים פרטיים

Pet Shop Joe

New member
שיעורים פרטיים

שלום לכולם. הסטטיסטיקה אומרת שכל תלמיד שלישי בישראל נעזר בשיעורים פרטיים במהלך 12 שנות לימודי חובה. אני, שכבר סיימתי לימודים אלו לפני מספר שנים, מעוניין להתחיל לתת שיעורים פרטיים לתלמידים מכיתות שונות. לצורך כך הייתי שמח אם הייתם יכולים לענות לי על כמה שאלות, ע"מ שאוכל לכוון את מאמציי בכיוונים הנכונים: 1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? אני מודה מראש לכל מי שייענה ולו רק לחלק מהשאלות. מי יודע, אולי בסופו של דבר זה ישתלם לחלק מכם.

רק כי הודת מראש...

סתם. 1.אין לי השנה מורים פרטיים אבל בעבר לקחתי למתמטיקה ואני מכירה הרבה שלקחו בלשון ואנגלית 2.בעיקרון זה רץ מפה לאוזן...תלמידים נמשכים למורים קשובים ושכיף ללמוד איתם את החומר 3. עזרה בשיעורי בית, אני לקחתי כי רציתי להתקדם בחומר ולהשלים חומר שלא הבנתי 4. כל אחד ששולט בחומר ושיש לו סבלנות להסביר אותו כמו שצריך 5. 60-85 6. אצלי 7. שיהיו תוצאות 8. אני חושבת שנחמד מצידך לערוך סקר כזה זה מעיד עליך לטובה. בהצלחה.

DIANAAA

New member
בבקשה..

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? אנגלית!!! ודחוף!! 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? חברים.. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? על החומר הנלמד בכיתה ועזרה בש.ב וגם משהו מעצמו.... 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? אני האמת לא משנה לי.. כל עוד הוא מבין על מה הוא מדבר ושאני גם מבינה אותו.. 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? אין לי עדיין... 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בבית של המורה 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? אין לי מושג.. 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים?

דללה

New member
מממ....

1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? אולי קצת בערבית.. 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? חברים או מורה 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? לחזור על הנלמד בכיתה ולהבין אותו לשם שינוי
4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? סטודנט מספיק 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? בין 70 ל130 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? בבית שלי 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? שיביא לתוצאות טובות 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים? שלא יהיו משעממים

אפ7ת

New member
אממ...

1. מתמטיקה ודחוף!! 2. חברים, זה עובר מפה לאוזן או שמבקשים מהמורה 3. עזרה בשיעורי בית ושיעבור איתי על החומר שלא הבנתי בכיתה 4. מעדיפה מורה מקצועי 5. 80- 90 6. בבית של המורה 7. שיצליח להביא אותי להשגים 8. שיידע להעביר את החומר ושלא יהיה חסר סבלנות וירוץ עם החומר

odeleya

New member
עונה..

1. מתמטיקה... 2. מחפשת אצל חברים 3. הציפיות שלי הם שיעזור לי להבין מה שנלמד בכיתה, שיעורי בית אם לא הצלחתי ואם כן אלה לא צריך אז להתקדם בחומר. 4. בעיקרון מורה מקצועי אבל אם הוא לא והוא מלמד טוב אז סבב... 5. נראה לי שהיא לוקחת 75 לשעה.. לא בטוחה... 6.אם היה לי מקום טוב ללמוד בבית אצלי אבל היות ואין לי אז אצלה.. 7. להורים שלי חשוב.. לא יודעת שאניא בין את החומר... 8. לכל תלמיד יש סוגי חשיבה שונה אז לא בטוח שמה שאני כתבתי רלוונטי לגבי כולם...

למרות שסימתי י"ב יענה...

הסטטיסטיקה אומרת שכל תלמיד שלישי בישראל נעזר בשיעורים פרטיים במהלך 12 שנות לימודי חובה. אני, שכבר סיימתי לימודים אלו לפני מספר שנים, מעוניין להתחיל לתת שיעורים פרטיים לתלמידים מכיתות שונות. לצורך כך הייתי שמח אם הייתם יכולים לענות לי על כמה שאלות, ע"מ שאוכל לכוון את מאמציי בכיוונים הנכונים: 1. באילו מקצועות אתם זקוקים למורים פרטיים? נעזרתי לשון מתמטיקה ואנגלית 2. איפה אתם מחפשים מורים פרטיים? מורה? מחנכת? אינטרנט? מודעות ברחוב? חברים? מממ שכנה שלי.. 3. מה הציפיות שלכם משיעור פרטי? רק לחזור ביחד על החומר שנלמד בכיתה ועזרה בשיעורי בית? או מערך שיעורים עצמאי שהמורה מכין בעצמו? לחזור ולהבין להתכונן למבחנים ובגרויות 4. לאיזה הכשרה אתם מצפים מהמורה הפרטי שלכם? בוגר תיכון? רק בוגר תיכון עם תעודת בגרות מעולה? סטודנט? מורה מקצועי? מורה מיקצועי סטודנט אשר מתמצא בתחום 5. כמה אתם משלמים בעבור שיעור פרטי? בדיחה לקחה לי 50 שח לשיעור 6. האם אתם מעדיפים שהשיעור יהיה בביתכם או בביתו של המורה? אצלי בבית 7. מה חשוב להורים שלכם למצוא במורה פרטי? איכות הוראה 8. האם יש עוד דברים שלא ציינתי כאן וחשוב לכם במורים פרטיים?ניסיון כמות תרגול במבחנים סבלנות..

למעלה