שיעול

אמינט

New member
שיעול../images/Emo4.gif

שלום, הכלב שלי משתעל. השיעולים באים בהתקפי שיעול (בהם נראה שכאילו תקוע לו משהו בגרון). התקשרתי לוטרינר והוא שאל אם הכלב היה בפנסיון לאחרונה (לא!!). בכל מקרה נלך לראות אותו היום בצהריים, אבל רציתי לקבל מידע גם מאנשים שזה קרה להם: זה עובר לבד? איך הוא קיבל את זה? ועוד דבר - ממה שנראה לי הוא לא שתה בשעות האחרונות (למרות שאכל) - יש מה לעשות? הוא לא רוצה לשתות. חוץ מהשיעול הוא נראה רגיל. תודה

big lul

New member
לנו הייתה שעלת

שטופלה באנטיביוטיקה ועברה. עד כה שאני יודעת המחלה עוברת לרוב גם ללא טיפול. אם הכלב צעיר מאוד, מבוגר או חולה, חייבים לטפל. השאר לשיקול דעתו של הוטרינר.

אמינט

New member
עדכון../images/Emo107.gif

אמנם השאלה שלי זכתה לתגובה אחת ויחידה (כנראה שרק מסירות או עיקורים/סירוסים מעוררים עניין) אבל חשתי צורך לעדכן במצבו של הכלב שלי, שעבורי הוא הדבר החשוב בעולם: יש לו שעלת (ברונכיט). הוא קיבל אנטיביוטיקה ועוד תרופה להקלה. בנוסף הרופא נתן לו זריקה. אנחנו גם עושים לו אמבטיות אדים - ממלאים אמבטיה במים רותחים ונותנים לו לשבת בחדר עם האדים. הוא קצת תשוש - השיעולים מעייפים אותו, אבל הוא שותה ואוכל. להתראות לכם.

bafi22

New member
מצטערת שלא הגבתי קודם../images/Emo24.gif

אני באמת לא מבינה בזה כלום ולא רציתי להטעות... מחמם את הלב לראות את הטיפול המסור והדאגה שלכם...לכלבון יש הרבה מזל שיש לו אותכם ואני בטוחה שהוא יבריא במהרה...

אמינט

New member
תודה../images/Emo9.gif

הוא איתנו חמש וחצי שנים, מאס.או.אס. (והוא כנראה בן 7). יש לנו עוד כלב, בן 13. אני בד"כ משתתפת סמוייה בפורום ונהנית לקרוא את ההודעות שלכם. רק חבל שלפעמים אתם רבים... להית'

א ו צ ה

New member
אני ראיתי את ההודעה רק עכשיו

אבל סתם לידיעה, גם לכלבה שלי לפני איזה חודש היתה שעלת שזו נחשבת למחלה מאוד מדבקת ןמספיק שהכלבה יריח אזור השתנה של כלב שחולה בזב כדי שהוא ידבק... בכל אופן היא טופלה באנטיביוטיקה ואחרי יומיים-שלושה זה עבר לה. רפואה שלמה.

כיסוף

New member
הסרט הזה מוכר

וטוב שביקרת במרפאה אני חוץ מ
אנטיביוטיקה הוספתי סירופ נגד שיעול וזה מה שהקל על המצב. וזה לא חייב להיות בגלל שהות בפנסיון אלא גם משהו ויראלי שעובר בסביבת המגורים של הכלבים בשכונה.

למעלה