שיעול וליחה

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
שיעול וליחה

איפה הכי כדאי ומומלץ להתמקד כשסובלים משיעול יבש וליחה והתרופות לא עוזרות?

harduf9

New member
בריפוי

התרופות שקיבלת לא עוזרות כי הפעם הגוף שלך לא מוכן לוותר ולהעלים את הסימפטום. גשי למטפל הוליסטי לבדוק מה הסיבה לשיעול. מה תקוע לך ברגש ולא יוצא או שאת לא משחררת. בריאות שלמה גיא הרדוף

harduf9

New member
פרטים רבותי פרטים

אגב אתם מאותה משפחה ??? L CA ו V CA
בכל מקרה התשובה נתנה כיוון. בריאות שלמה גיא הרדוף

csh018

New member
אני הייתי מתמקד בתנועה החוצה

והייתי עובר על שאר המערכות שקשורת בהוצאת ..... לפעמים הקושי הוא פיסי וההייתי עובד על סרעפת , שרירי גב וצוואר. ולפעמים כמו שאמר הרדוף הקושי לא פיסי. בהצלחה שלומי

2blikeangel

New member
נקודות נוספות למחשבה

הטיפול הרפלקסולוגי (עבודה על מערכות נשימה, מערכות פינוי מהגוף... ) יהיה יעיל יותר בעיני אם ילווה אף בעבודת מודעות עצמית מצד המטופל: לשאול את המטופל שאלות, שיעוררו בו מחשבות. לבדוק איתו האם אותו אדם מתקשה להביע את עצמו, את הקול האמיתי שלו, האם הוא אדם שמהסס לפני שמדבר? ביישן? מתבייש להביע את דעותיו האמיתיות- הוא יכול להיות חברותי מאוד ואהוב בחברה אך עם חשש סמוי שלא יקבלו את דעותיו. אולי הוא יכול להיות אדם פשרן, שלא אוהב לנקוט עמדה ברורה בתחומים בולטים. אני רואה ליחה כהגנה, כהגנה בין האדם עצמו שזה כולל את הגוף שלו, העולם הפנימי שלו (מחשבות, רגשות, פגיעות...) לבין מה שמחוץ לגוף האדם- העולם החיצוני, השפעות חיצוניות של אנשים אחרים. כי אם נשימה דרך הריאות משמעה אמון=אמון שאפשר לנשוף בידיעה שיהיה לנו אוויר בשאיפה הבאה, ויש לו ליחה ושיעולים- אני משערת שיש פה צורך בהגנה עצמית, בלהמנע מלבוא במגע עם האוויר החיצוני ולסכך אותו עם ליחה פנימית. אפשרות נוספת- לבדוק תזונה- להמנע ממוצרי חלב פרה ומזונות מעוררי ליחה ולראות אם חל שיפור. ענת.

למעלה