שיעול וחנק

טרבלסי

New member
שיעול וחנק

ש/לום יש לי שיעול כבר לפחות שבועיים וחצי, כשאני משתעל לפעמים אני נחנק אין לי אויר/ קשה לי לנשום. ניסיתי כבר כמה סוגי סירופ לשיעול וליחה ואפחד מהם לא ממש עזר. תוכלו לייעץ לי על משהו.? נימאס לי להחנק כל פעם זה מפחיד אותי

smady a

New member
סירופים?למה?אני לא בעד שתייה של כל

מיני סירופים שמונחים על המדף. קודם כל שיעול חזק עד כדי חנק??לגשת לרופא. בן כמה אתה? בכל מקרה יכול להצביע על כמה דברים. אני מציעה לגשת לרופא. האם אתה אלרגי לחתולים או.... האם היית חולה לאחרונה שפעת או משהו? שתייה חמה כמה פעמים ביום להרגעת הגרון בתוספת צמחים...כמו נענע,מרווה יעזור מאוד. לא לשהות בחדרים מחוממים ללא איורור.

טוטס

New member
תחמם כוס חלב בזהירות, ולאחר החימום

שים בתוכה חתיכת חמאה. חכה שהחלב מעט יתקרר ושים בפנים דבש. שתה את המשקה מספר פעמים ביום וזה יקל עליך.... החלמה מהירה

טרבלסי

New member
אני בצבא

ופה הרופא לא רואה אותי ממטר... , זה כמו לדבר לקיר ולחכות שמשהו יקרה ה ם רק מציעים לי את הכדורים המעפנים של הצבא- זבל אחד גדול ואני בנתיים מנסה משו מהבית מרקחת, כי אני צריך משו מיידי, החנק הזה מפחיד

אם אפשר הערה..

כבר יצא לי לנסות את החלב עם חתיכת חמאה כמו שמומלץ פה, אבל פרט חשוב- בד"כ כשמשתעלים הרבה, יש נטיה לבחילות כאלה לא נעימות... ויש אנשים (אני ביניהם) שהחמאה גורמת להרגשת בחילה עוד יותר.. מעין שמנוניות חלקלקה בדרכי העיכול. כך שכדאי לשים לב.

טוטס

New member
לי, אישית, זה לא מחמיר דבר

אבל לצערי הוא לא ידע עד שלא ינסה

רינה17

New member
תנסה אדים

תנסה אדים עם שמן ארומטי אקליפטוס. אם יש לך מכשיר אדים, אז תפעיל אותו ומתחת לפיה שפולטת אדים תטפטף עשר, חמש עשרה טיפות שמן אקליפטוס (תקנה בבית טבע או בבית מרקחת, הטיפות צריכות להיות טהורות, לא מעורבבות בשמן אחר). אם אין לך מכשיר אדים, אז קח קערה גדולה, תרתיח מים שיגיעו עד חצי גובה הקערה, תטפטף לתוך הקערה עשר טיפות אקליפטוס ותנשום את האדים כשאתה רוכן מעל הקערה, שים מגבת על הראש ושתעטוף את שולי הקערה, כדי לרכז את האדים לתוך הנשימה. אני יודעת שזה עוזר.

מסכימה עם חפיפניקית ועם רינה

חלב וחמאה עלולים בהחלט לגרום לרפלוקסיה [רפלקס הקאה} במצב של שיעול חמור כפי שתואר פה. אדים זה הפיתרון הטוב ביותר,רק שהייתי ממליצה על ריוונסרה או אקליפטוס לימוני. בהצלחה

../images/Emo184.gifואני ממליצה ../images/Emo18.gif

בהדגשה רבה: להגיע הביתה ולראות רופא כולל בדיקה מקיפה ובדיקות דם לפני כחודשיים העליתי הודעה בפורום בנושא "שעלת" נשמע הזוי ? ובכן מסתבר שלא !!!!! ישנם מקרים רבים מאוד של שעלת ב"חורף הזה" ומסתבר שאני הייתי אחת מאותם מקרים. תיאור השיעול שלך, אורך הזמן בו אתה משתעל, התקפי החנק - מעלים בי את הסברה שאולי יש כאן משהו שהוא יותר מסתם שיעול. אם המפקדים לא דואגים - אני בטוחה שרופא בקצין העיר באישור מגוריך - ידאג גם ידאג !!!! מקווה שתצליח לראות את הודעתי זו. כל טוב.

למעלה