שיעול או תשומת לב?
שלום רב
שאלה לגבי בן ה 6 שלי
זה כשבועים בערך הוא משתעל השיעול הוא בעיקר ביום בלילה לא כל כך
לא שיעול עם ליחה וגם לא סטרידו.אין חום.
מין שיעול כזה כאילו הוא רוצה להוציא משהו שמפריע לו או מגרה אותו בגרון.
הייתי אצל הרופאה היא ראתה אודם בגרון אמרה שנראה באמת קצת דלקת בגרון אדום לא משהו חריף
נתנה מוקוליט הילד מסרב לקחת מוקוליט אומר שזה מאוד מגעיל
קניתי הרבליס מהמלצות של אמהות וגם את זה הוא לא רצה. לא היה טעים לו.
קניתי לבסוף תכשיר בשם סטודל נתתי לו היום כף שלוש פעמים מהלתי בקצת מיים
מקוה שזה יעזור. נתתי לו גם אתמול ושלשום אבל זה היה מהול בפטל ואני חוששת שזה פגע באפקטיביות.
יש נקודה אחרת הילד עולה לכיתה א אני חוששת שאולי השיעול הזה במידה מסוימת קשור ללחץ נפשי שלו לקראת עליה לכיתה א. הוא הביע בפני חששות מפני עליה לא ודיברנו על כך די הרבה ואני מעריכה שהצלחתי להרגיע אותו אנחנו מאוד קרובים. יש לי ילד נוסף בן שנתיים
למרות שהוא מאוד פתוח איתנו הוא מספר הכל אנחנו לא לוחצים הוא מאוד חברותי אהוד ילד רגיל לגמריי
אבל יש לי הרגשה שאולי יש פה מימד לא פיזי לשיעול הזה ואני לא יודעת אם אני צודקת כי מצד שני הרופאה ראתה אודם.
הילד אומר לי שיש לו משהו שמפריע בגרון לא יודע להסביר יותר
עכשו גוף זר זה חלילה בוודאי שלא כי אני מדברת על שבועים בערך
אז מה ניתן לעשות ? בראשון אני שוב אצל הרופאה אבל אני מתחילה לדאוג
התדירות היום של השיעול היתה נמוכה יותר אבל אני רוצה שיעלם לגמרי. אני בינתים בגלל השיעול הזה לא יכולה לקחת אותו בחופש לים ולבריכה והוא די מתוסכל מזה אבל מצד שני לא יודעת מה ניתן לעשות כרגע .י
אשמח לעצות. אני אוסיף שאני אמא מאוד קפדנית על כל דבר קטן רצה לרופא ולא מסתדר לי שהילד משתעל שבועים כמעט בתדירות כזו או אחרת ואנו לא מצליחים לטפל
אשמח לעצות
שלום רב
שאלה לגבי בן ה 6 שלי
זה כשבועים בערך הוא משתעל השיעול הוא בעיקר ביום בלילה לא כל כך
לא שיעול עם ליחה וגם לא סטרידו.אין חום.
מין שיעול כזה כאילו הוא רוצה להוציא משהו שמפריע לו או מגרה אותו בגרון.
הייתי אצל הרופאה היא ראתה אודם בגרון אמרה שנראה באמת קצת דלקת בגרון אדום לא משהו חריף
נתנה מוקוליט הילד מסרב לקחת מוקוליט אומר שזה מאוד מגעיל
קניתי הרבליס מהמלצות של אמהות וגם את זה הוא לא רצה. לא היה טעים לו.
קניתי לבסוף תכשיר בשם סטודל נתתי לו היום כף שלוש פעמים מהלתי בקצת מיים
מקוה שזה יעזור. נתתי לו גם אתמול ושלשום אבל זה היה מהול בפטל ואני חוששת שזה פגע באפקטיביות.
יש נקודה אחרת הילד עולה לכיתה א אני חוששת שאולי השיעול הזה במידה מסוימת קשור ללחץ נפשי שלו לקראת עליה לכיתה א. הוא הביע בפני חששות מפני עליה לא ודיברנו על כך די הרבה ואני מעריכה שהצלחתי להרגיע אותו אנחנו מאוד קרובים. יש לי ילד נוסף בן שנתיים
למרות שהוא מאוד פתוח איתנו הוא מספר הכל אנחנו לא לוחצים הוא מאוד חברותי אהוד ילד רגיל לגמריי
אבל יש לי הרגשה שאולי יש פה מימד לא פיזי לשיעול הזה ואני לא יודעת אם אני צודקת כי מצד שני הרופאה ראתה אודם.
הילד אומר לי שיש לו משהו שמפריע בגרון לא יודע להסביר יותר
עכשו גוף זר זה חלילה בוודאי שלא כי אני מדברת על שבועים בערך
אז מה ניתן לעשות ? בראשון אני שוב אצל הרופאה אבל אני מתחילה לדאוג
התדירות היום של השיעול היתה נמוכה יותר אבל אני רוצה שיעלם לגמרי. אני בינתים בגלל השיעול הזה לא יכולה לקחת אותו בחופש לים ולבריכה והוא די מתוסכל מזה אבל מצד שני לא יודעת מה ניתן לעשות כרגע .י
אשמח לעצות. אני אוסיף שאני אמא מאוד קפדנית על כל דבר קטן רצה לרופא ולא מסתדר לי שהילד משתעל שבועים כמעט בתדירות כזו או אחרת ואנו לא מצליחים לטפל
אשמח לעצות