שינקין בשיפוצים

lirano10

New member
שינקין בשיפוצים

הפרויקט בניהול חברת אחוזת החוף העירונית.

lirano10

New member
לכיוון מזרח

שימו לב לצד ימין, שפת המדרכה הוצבה בחלק מהמקומות כבר יצרו הכנה לתאורה שתקום. המדרכה הורחבה ונראה שהיא סופסוף תוכל להכיל את כמות הצועדים ברחוב זה.

ailag

New member
רגע אבל

אם קודם היה שם נתיב אחד לפעמים ושניים לפעמים (היה שניים נכון? אני חושבת יותר על האזור של גינת שינקין) ולא היה מקום על המדרכות, ועכשיו מרחיבים את המדרכות, על חשבון מה זה?

lirano10

New member
תמונה נוספת

שמישהו כבר יעיף את דוכני הפיס מהמדרכות! מכוער ומיותר לגמרי.

tomerze

New member
אכן ! דוכני הפיס המכוערים נמאסו כבר !

אפשר להעביר את הפעילות לפיצוציות.. אין טעם להשאיר את הדוכנים המזעזעים האלו

ailag

New member
נכון

ושיעיף גם מהמדינה, מדובר בניצול של כספים של אנשים שאין להם, והם לא יודעים עד כמה המתמטיקה פה לרעתם.

LRa

New member
נו אז? אנשים לא ממלאים לוטו רק כי הם מאמינים

שאוטוטו הם זוכים. חלק מהסיפוק שבלמלא לוטו נובע מההרגשה שיש סיכוי לזכות בסכום כסף, בפנטזיה שקיימת באפשרות לזכות.
למלא לוטו זה לא החלטה ראציוניאלית.

ailag

New member
הסכומים שזה גורם להם להוציא לא רציונליים

יחסית לכמה שיש להם. ומכיוון שאלו הימורים ואלו הרבה פעמים אנשים בלי השכלה מספקת (אני השתמשתי במורה פרטי כדי להשלים 5 יחידות, בהן איכשהו נגענו בזה. והם? אם להכליל לפי סטריאוטיפים ולפי האנשים שראיתי ניגשים לדוכנים כאלה, לא. ואני מדברת על היכולת לשלם למורה או אפילו לחרוש מספיק, לא על היכולת ללמוד ולהבין)

זה וסיגריות תמיד מפליא אותי. לבנאדם אין כסף לגמור את החודש אבל הוא ישלם כמה מאות או אפילו מעל לאלף לחודש על סיגריה, ועוד יותר - מדי פעם יודה שהוא רוצה להגמל. בשני המקרים זה יכול להיות התמכרות.. אבל עדיין..

lirano10

New member
אחרונה ודי

מה נאמר? הקבלן כנראה הכי מהיר שעבד בתל אביב בעשור האחרון, קצב מדהים בעבודה מסביב לשעון. שימו לב לצד שמאל- כל שפת המדרכה הונחה ויותר מכך. הרחוב אמור לשמש כמדרחוב בימי שישי ובחגים והביקור שם היום רק עשה לי חשק לבקר שוב. תהנו!

Deanb

New member
נראה מעולה! עכשיו רק חסר שיפוץ כל הבניינים

לאורך הרחוב כדי באמת להפוך את הרחוב לרציני ויפה יותר

עלה13

New member
תודה, נראה כי הרחוב...

בגרסה החדשה הולך להיות מעניין וידידותי, למרות הגעגוע לאבנים האדומות, הערוגות ועמודה התאורה, אם כי הרחוב לא פעל היטב מעל לשני עשורים, התחושה שלי שהפרויקט יטיב עם הרחוב, עם העיר ויהווה ציר חשוב במערך שבילי האופניים, הכביש במרוצף אבנים יתרום לרחוב, התאורה היתה יכולה להיות יצירתית יותר, אבל בגדול עוד פרויקט טוב, אני מאוד מקווה שהוא ימשיך עד יהודה הלוי ולא ישתיים בשד' רוטשילד.

למעלה