שינית את חיי

שינית את חיי

שינית את חיי לקחת אז את ידי בידך והכנסת אותי אל תוך הגן פקחת את עיניי הרשית לי לעמוד לצידך ולראות את הקולות מכאן שינית את חיי המצאת אותי הוצאת אותי לאור וציירת לי בית מרחוק פקחת את עיניי הראית לי איך אפשר לעבור כשספרת את הדמעות בצחוק הזמנים השתנו ואנחנו איתם אבל לעולם לא אשכח איך נגעת בליבי ורוח חדשה נתת בקירבי ביום ההוא לפני שהמאה חלפה וחוצמזה את יפה וחוצמזה את יפה שינית את חיי הפכת את האסור למותר כשהלב היה כל כך שבריר פקחת את עיניי הראית לי בגלוי מה נסתר ולימדת את גופי לשיר שינית את חיי המצאת אותי הוצאת אותי לאור וציירת לי בית מרחוק פקחת את עיניי הראית לי איך אפשר לעבור כשספרת את הדמעות בצחוק הזמנים השתנו ואנחנו איתם אבל לעולם לא אשכח איך נגעת בליבי ורוח חדשה נתת בקירבי ביום ההוא לפני שהמאה חלפה וחוצמזה את יפה וחוצמזה את יפה יש לי מידע קטנטן והוא שם הזמר בועז שרעבי

אבקש שוב:

מילים של שירים עם שם המשורר ורצוי גם המלחין! שינית את חיי -מילים: אהוד מנור, לחן: בעז (בלי ו´) שרעבי

אודי11

New member
קרדיט גם ליוצר הריקוד

בהזדמנות זאת מן הראוי לתת קרדיט גם ליוצר הריקוד יענקל´ה זיו הרי בפורום ריקודי עם אנו נמצאים ומילות השיר מתפרסמות כאן בהקשר זה.

א י י ב י

New member
הלואי

בזמנו לאחר שיענקלה זיו חיבר את הריקוד, גדי ביטון פירגן ליענקלה ובשני ערבים אמר שהלוואי והוא היה מחבר כזה ריקוד יפה.

מרמלדה יקרה

את ואחרים העושים מאמץ גדול לרשום את המילים תוך כדי האזנה, עשו בבקשה עוד מאמץ קטן ומיצאו את שמו של המשורר. שם זה הוא חלק בלתי נפרד מהמילים ולכן אין להעלות לפורום את המילים ללא שם המחבר. תודה

סתם שתדעי......

השיר נכתב ע"י אהוד מנור לרבקה מיכאלי.... בועז לקח את המילים והלחין......

אחד הרקודים היפים שיצאו לאויר../images/Emo79.gif

קלעת למטרה בילבי באמת רקוד מקסים ושימו לב למילות השיר כמה שהן מציאותיות ונוגעות ללב יבורך יענקל´ה זיו

9 בסולם מירי

ליבנאי ! הוצאתי את הסולם מהבוידם ומתחתי אותו. כי לרקוד כה יפה חייבים למתוח את הסולם לכל אורכו. הריקוד עדין ויפה ומשלב קצב מצויין של צעדים עם שיר מעולה של בעז שרעבי. אין ספק שריקוד זה הוא גולת הכותרת של יענקל´ה זיו הידוע והמוכר יותר כמרקיד חייכני וחביב ופחות כמחבר/יוצר ריקודים. לסיכום : חבל על הזמן - "9 בסולם מירי" יום טוב. מירי.

למעלה