שיניתי שם!!!!!!!!!

פבליטה

New member
שיניתי שם!!!!!!!!!

הלו פיפול! זו אני ליאור! כן...... כן............ שיניתי את השם! ועברתי מחולה על בנגי! לפבליטה! הבנתם......? פבליטה כמו פאבלו? לא יפה במיוחד, אבל הרבה יותר עדכני! לא כן? פשוט מקודם לא הצלחתי לשנות לשנות את השם, כי שכחתי את הסיסמ, אבל חברתי הטובה שירה באה והצילה את המצב (שהיא גם חברה בפורום) אז תשרשרו תגובות בקשר לשם החדש! כי פשוט השלמתי עם העובדה, שלא קוראים לו בנג´מין, אלא בנחמין, והשם נשמע מגעיל למדיי, אז רעננתי שרשרו תגובות!

ליאור?????!!!!!

מי רוא כל הזמן לפליפה לסבית???? את!!!!!!!! אז צר לי להודיע לך..... פבליטה!!!! זה שם של בת!!!!!! ופליפה זה שם של בן וחוץ מזה השם לא משהו תחלפי למה שאמרת לי לאם את לא זוכרת אני יזכיר לך

פבליטה

New member
מה הקשר ללסבית??????

הקשר הוא לפליפה כמובן, אבל איך זה מתקשר לשם? מושלמי הוא פאבלו- ואני בתור אישתו-פאבליטה!

ShaDowS GirL

New member
../images/Emo106.gifמקסים!!!!!../images/Emo106.gif

ליאור תתדחשי... הכינוי מ-ד-ה-י-ם!!! אני חומדת אותו!!! התרשי לי "לרשת" אותו במטוטה?! או שמא לשאובו מתוך רקטומך בפעולות מזוכיזם?! תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פבליטה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

לא שיערתי לעצמי שאתם כל כך שונאים אותי בפורום הזה! שבכלל לא תהיה לי התייחסות! אני זוכרת את זה! ונעלבתי מאוד! אפילו דנה, שפעם היה לי ריב גדול איתה ושכמעט לא כותבת יותר, כתבה מין התייחסות! ודסי במיוחד! גם בגלל שהיא משגעת לי את השכל באי סי קיו, וגם בגגל שהיא מתעצנת שאני קוראת לו בנג´מין! שגרך אגב! אני התרגלתי לקרוא לו בנג´י ולא בנחה, אז עכשיו תמיד יוצא לי בנחי! וזה כזה שם גועל!!!!! ולסיום! אני מאוד מאוד מאוד מאוד
ו-

Benja GiRl

New member
ליאור מתוקה,

תתחדשי על השם החדש, אני מודה שאני לא הגבתי כי השם יפפפפפפפפפהההההההההה וזה הרגיז אותי בדרך כלשהי.. אבל ממש שם מקורי ופצצתי... וסליחה "שאני משגעת לך את השכל.." את לא חייבת להיות כל כך נחמדה.. אני לא מתכוונת להציק לך... בקשר לבנג´מין, תקראי לו איך שאת רוצה, אני לא אתווכח איתך.. אם אני כל כך מציקה לך פשוט תתני לי את המספר של דניאל ואני אצא לך מהחיים...

פבליטה

New member
למה שתצאי לי מהחיים?

חס וחלילה! החיים לא הייתי מעליבה אותך! ומעומק ליבי אני מצטערת! מאוד מאוד מאוד שמחה שהשם יפה לדעתך! וקחי! 154018258 מרוצה???????????

פבליטה

New member
למה שתצאי לי מהחיים?

חס וחלילה! החיים לא הייתי מעליבה אותך! ומעומק ליבי אני מצטערת! מאוד מאוד מאוד שמחה שהשם יפה לדעתך! וקחי! 154018258 מרוצה???????????

למעלה