שיניתי חתימה! שלום!! שיניתי חתימה!!! נ.ב. רציתי להזכיר לכם שאיי.ג'יי מושלם!
B BSBהדר New member 24/8/04 #1 שיניתי חתימה!../images/Emo6.gif שלום!! שיניתי חתימה!!! נ.ב. רציתי להזכיר לכם שאיי.ג'יי מושלם!
B B s B G i R l New member 24/8/04 #2 איזה יפההההה.!! שלי זה על אלכס, בריאן, וקוו.. השלישייה המושלמת שלי !! אבל בינינו, אין כמו אלכסנדר ג'יימס מקלין!
איזה יפההההה.!! שלי זה על אלכס, בריאן, וקוו.. השלישייה המושלמת שלי !! אבל בינינו, אין כמו אלכסנדר ג'יימס מקלין!
א אלינור עסיס New member 24/8/04 #3 יום ראשון יש את טקס פרסי ה- vma... באקסטריט יהיהו בטקס? משהו יודע?
B B s B G i R l New member 24/8/04 #4 לגבי זה יש לי שאלה.. משדרים את הטקס באיזה ערוץ מוזיקה? או בסטאר וורולד? סלחו לי אני לא מעודכנת כל כך..אבל רציתי לשאול ושכחתי.. מי שיענה, תודה אגב, לגבי השאלה שלך מצטערת, אין לי מושג ! ופליז, תענו לי??
לגבי זה יש לי שאלה.. משדרים את הטקס באיזה ערוץ מוזיקה? או בסטאר וורולד? סלחו לי אני לא מעודכנת כל כך..אבל רציתי לשאול ושכחתי.. מי שיענה, תודה אגב, לגבי השאלה שלך מצטערת, אין לי מושג ! ופליז, תענו לי??
A airgirl New member 24/8/04 #8 תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif החתימה שילי זה ציטוט משיר.. אולי אני אשנה אותה יש לי אותה כבר מלא זמן...
תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif החתימה שילי זה ציטוט משיר.. אולי אני אשנה אותה יש לי אותה כבר מלא זמן...
B BShenB New member 24/8/04 #9 הדר ואורית../images/Emo70.gif../images/Emo23.gifתתחדשו שתיכן../images/Emo23.gif אהבתי את החתימות שלכן איזה יפות הם
הדר ואורית../images/Emo70.gif../images/Emo23.gifתתחדשו שתיכן../images/Emo23.gif אהבתי את החתימות שלכן איזה יפות הם
B B s B G i R l New member 24/8/04 #10 תודה ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif אהבתי את שלך ../images/Emo13.gif
B BShenB New member 24/8/04 #11 ../images/Emo13.gifתודה../images/Emo51.gifמותק../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif
../images/Emo13.gifתודה../images/Emo51.gifמותק../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif
B BShenB New member 24/8/04 #14 תודה מותק../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
תודה מותק../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
B B s B G i R l New member 24/8/04 #16 תודה !! ../images/Emo13.gif ולגבי הדר והשאלה שלך.. אולי הבויז יהיו שם.. זה מה שאלינור ניראה לי שאלה מההתחלה, אם מישהו יודע אם הם יהיו שם
תודה !! ../images/Emo13.gif ולגבי הדר והשאלה שלך.. אולי הבויז יהיו שם.. זה מה שאלינור ניראה לי שאלה מההתחלה, אם מישהו יודע אם הם יהיו שם