שיניתי את שמי..

blackbutterfly

New member
שיניתי את שמי.. ../images/Emo163.gif

טוב, קודם תודה לכולם!!! אז ככה, אני בקשר עם בחור שמבוגר ממני בעשרים שנה, שזאת כבר בעיה ע נ ק י ת ! ! ! ונוסף לכל הכרתי אותו בצ'אט, נפגשנו כבר, אבל אני חושבת שעצם העובדה שהכרנו כאן ואני יודעת שהוא מעוניין בי בלי קשר למראה החיצוני שלי. (אני יודעת שזה נשמע רע, אבל כבר פגעו בי בחורים שרצו אותי רק בגלל החיצוניות שלי!!! זה נורא מעליב!!!) הוא שחצן, יהיר ומעצבן ובכל זאת אני לא יכולה לוותר עליו, אני לא יודעת איך להסביר לכם את זה אני פשוט לא יכולה לוותר עליו, לא מצליחה, כבר ניתקנו קשר ליום יומיים ושוב הכל חזר, אני לא אוהבת אותו אבל יש לי רגשות מאוד חזקים כלפיו, אוףףףףףףףףף זה כל כך מורכב ומסובך, הלוואי ולא הייתי מכירה אותו מעולם, אחרת הכל היה הרבה יותר קל... יש לי המון רגשות מעורבבים, של סקרנות, פחד, תשוקה... הוא מדהים, אין לי דרך אחרת להגדיר אותו, אני עוד צעירה אבל בכל זאת, מעולם לא פגשתי בחור כמוהו, יש לו בחורות כרגע וגם לי יש מישהו... אוףף, אתם חושבים שיש לזה פתרון פשוט?!! אני בטוחה שלחלק היו חוויות דומות, בבקשה תעזרו לי, אני לא יודעת מה אני רוצה ממנו, או מעצמי!!

blackbutterfly

New member
ממש ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!

אתה ממש טועה!!!! אני יודעת שהריגוש שלי ממנו מוסיף המון אבל זה לא העיקר, וחוצמזה, על איזה פנטזיה בדיוק אתה מדבר?!! אני יודעת שזה לא בדיוק הקשר הכי בריא והכי טוב בעולם אבל אני יודעת שיש לי רגש מסוים כלפיו...

טאKילה

New member
פער של 20 שנים???השאלה..

בת כמה את,ובן כמה הבחור?? אם את קטינה הכל משתנה. בוגר מפתה או בועל קטינה הוא חלאה פדופיל. גם בהסכמתך,הוא עובר עבירה וצפוי לעונש מבחינת החוק.

את מוכנה להסביר לי משהו?

למה אנשים מתעקשים לרדוף דווקא אחרי מה שיעשה להם רע ומה שממרר להם את החיים ובמודע להעלים את כל האופציות האחרות? צאי מזה!! ושלא תגידי לי שאת לא יכולה או שטות כזאת, את רוצה לסבול? בבקשה, תמשיכי ככה, אבל לפחות תפסיקי להתלונן. את רוצה להנות? אז תתחילי!

blackbutterfly

New member
אתה טועה, ובגדול!!!

אני מעולם לא אמרתי שאני לא מסוגלת לקום וללכת, כי אף אחד לא קושר אותי אבל יש לי רגשות כלפיו!!! מה מכאן קשה לך להבין?? אני לא יודעת מה איתך אבל כשלי יש קושי מסוים במיוחד באהבה אני לא מוכנה לוותר בקלות גם אם הסיכוי שהקשר הזה יצליח הוא מאוד קטן!

את יודעת..

האמת שהתשובה שלי.. היא המפתח בשבילך. והיה לי דיון היום עם ידידה שלי לגבי הסוגיה הזאת שלך. נתתי לך את השורה התחתונה של הרבה דברים שיש להבין קודם. פשוט אין לי כוח כל כך להתחיל להסביר הכל.. תעשי עם זה מה שבא לך.

למעלה