שיניתי את השם סוף סוף לאחר שחשבתי והגעתי להחלטה שאני חייבת לשנות את השם של בני-עשיתי זאת!!!
ר רחל צברי New member 17/11/08 #1 שיניתי את השם סוף סוף לאחר שחשבתי והגעתי להחלטה שאני חייבת לשנות את השם של בני-עשיתי זאת!!!
ט טופי הפיה New member 17/11/08 #2 ../images/Emo45.gif כל הכבוד אני שמחה שעשית זאת, זה מראה על שחרור ויציאה מהסבל וכך עדיף ואני שמחה שזה בא ממך כי רציתי להמליץ לך מזמן לעשות את זה לטובתך.
../images/Emo45.gif כל הכבוד אני שמחה שעשית זאת, זה מראה על שחרור ויציאה מהסבל וכך עדיף ואני שמחה שזה בא ממך כי רציתי להמליץ לך מזמן לעשות את זה לטובתך.
ר רותי 11 New member 20/11/08 #4 מתוקה אני מאוד שמחה שלקחת החלטה כזאת, הגיע הזמן כל הכבוד תמשיכי לעשות את הצעדים לאט לאט זה יקל עלייך יותר. והחשוב הוא שאת יושה את הצעדים האלה.
מתוקה אני מאוד שמחה שלקחת החלטה כזאת, הגיע הזמן כל הכבוד תמשיכי לעשות את הצעדים לאט לאט זה יקל עלייך יותר. והחשוב הוא שאת יושה את הצעדים האלה.