שינינו טיפה את האתר

dindude34

New member
שינינו טיפה את האתר

אני גם מהקבוצה. שמי דין. הכנו אתר חדש אבל הוא עדיין לא גמור אז תקלו עלינו עם התגובות הקשות. אנחנו צריכים ביקורת בונה, גם על התרגילים, אז תודה. www.geocities.com/dinguy34

DEJ

New member
לפי האתר של הליגה שלכם

אתם 1-5. נראה לי שאתם יותר זקוקים לתרגולים, מאשר לאתר...

Yo-man

New member
אהבתי את הפורמט החדש

חסר לכם לינק לפרופיל השחקנים, והתיאורים נעלמו לחלוטין. זה במכוון ? ורק הערה קטנטנה - כשיש קישור לדף חיצוני לאתר (האתר של AFI) רצוי לפתוח אותו בדף נפרד, כך שלא תעלים את האתר שלך בקליק אחד. חוץ מזה הטקסט המתרוצץ חביב מאוד אין פרסומות, יש קו נקי ונעים להיכנס לאתר. Well done

omrili77

New member
אין ליין בכלל?!

כי רוב הזמן נראה שהסנטר הוא הרסיבר המיועד... חוצמזה הפייק רברס-->רברס הזה (קראתם לזה HOT DOG) נראה לי נורא נורא ארוך (לוקח המון זמן) יחסית להנד-אוף ולא מטעה במיוחד. אולי אם בסוף הסיפור הייתה מסירה ולא ריצה היה על מה לדבר. בקשר לאתר עצמו, הפוטבולים המקפצים יכולים לשגע פילים, שלא לדבר על זה שיש בעיות ברקע (יש לו רקע מלבני ושחור, זה נראה מוזר כשהכדור עובר על פני רקע בהיר). תנסו לעשות לו רקע שקוף בפוטושופ, או שתוותרו לגמרי על הכדורים המזוויעים האלה. בעיות הרקע חוזרות על עצמן בדף הפרופילים, קשה מאוד לקרוא על רקע הציור.

roei90210

New member
נוסטלגיה

וואי, עניין הסנטר שהוא גם רסיבר מזכיר לי איך פעם שיחקתי 2 על 2 בנהריה. היה לנו מזל אם היה 3 על 3.. כשחייבים אז חייבים. בנוגע לפייק רברס, הוא דווקא נורא קצר, כי זה רק סוויפ לצד ימין. הבעיה האמיתית היא שלא יהיה לזה שמקבל את הכדור זמן לעשות את הפייק כי הם קרובים מדי. אבל מה שנכון נכון, הכדורים האלה דורשים שידרוג מיידי. הם עם רקע שחור וגם עם ריבועים לבנים, ובפרופילים, תקטין תמונת הרקע. בעניין התרגילים, מה דעתך לעשות את התרגילים בתוכנה כמו הצייר של חלונות? עניין של כמה דקות וזה יראה הרבה יותר טוב. עכשיו, לא יודע אם זה הכי מומלץ לפרסם באינטרנט את התרגילים של הקבוצה שלך. בכל אופן, יש במוחי הקודח המון תרגילים ל-2 על 2, אז אצלך זה בכלל יהיה חגיגה

omrili77

New member
אם זה רק סוויפ

אז איפה בדיוק ייכנס פה הפייק? הם מגיעים פחות או יותר ביחד, ואם זה עם דיליי אז זה כן הופך לרברס וזה כן לוקח יותר מדי זמן.

roei90210

New member
הנה המהלך

משום מה חשבתי ש-M עומד קרוב יותר לק"ב.. תראה, אני מניח שזה לא משורטט כ"כ טוב, או שככה זה לא מבוצע על המגרש כי G ו-M צריכים לרוץ במקביל. הפייק רברס יעבוד רק אם G יקבל toss שמאלה. ככה יהיה לו זמן להכין את הכדור לפייק. כמו שאמרתי, במצב הנוכחי זה רק סוויפ ימינה, של G. ואם זה סוויפ, יש לי רעיון יותר טוב.. אני הייתי מריץ את M באלכסון שמאלה ומעיף את המגן של G. ביחד עם הסנטר, זו אחלה הגנה עד ש-G יפתח מהירות קדימה. ואם אתה בכלל רוצה להתחכם, תעשה פייק ל-G ותן toss ל-M שמאלה, עם lead block של הסנטר או הק"ב..

Yo-man

New member
ועכשיו עם הפרופילים יש יותר הערות

1. הכדורים (שלא היו בבוקר כשאני הסתכלתי על האתר) באמת לא מוצלחים... 2. כשאתה נכנס ל"שחקנים" יש לינק ל-HOME. כשאתה לוחץ עליו אתה חוזר לדף הבית, אבל כשהדף נפתח הוא מוצמד לשמאל ולא ממורכז, כמו שהיה בפתיחת האתר. 3. הכיתוב הכחול (שמתחלף לאדום) בדף השחקנים כעור נורא. תוסיף הצללה אז יראו טוב יותר את הטקסט. עדיף גם לעבות קצת את הפונט ובכלל רצוי לשמור על אחידות. אם בכל האתר אתה משתמש בשחור ובלבן - שמור על זה. 4. נכנסתי לתאור של אורי. יש שם כותרת "אורי כהן", אח"כ כתוב "אורי כהן:" והתאור מתחיל ב: "אורי כהן הוא...". אם הכותרת היא "אורי כהן" לא צריך להכניס את השם עם נקודותיים, ובתחילת הטקט עצמו מספיק לכתוב את השם הפרטי: "אורי הוא הנשמה של הקבוצה" (או משהו חשוב אחר). 5. אין כפתור ניווט בדף השחקן. אתה חייב לחזור אחורה דרך הבראוזר. מקובל לשים לינק ל"HOME" או ל-"PLAYERS" או שניהם.6. אני אישית לא אוהב את הכפלת הלוגו בדף השחקנים, אבל זה ענין של טעם. ואני מתנצל אם הביקורות הקודמות היו אכזריות מעט. השעה היתה מאוחרת ואני הייתי במייטבי

dindude34

New member
אתה צודק

אתה צודק ברוב הדברים כי באמת האתר עדיין לא גמור. הרעיון עם הכדורים באמת היה די מפגר, סתם רציתי שיהיה משהו מגניב שלא היה באתר הקודם. אני אשנה את הדברים שציינת, תודה

omrili77

New member
דרך אגב

עדיין כתוב לכם בפרופילים "enemy" במקום "opponent". זה נראה מגוחך, בלשון המעטה.

dindude34

New member
הסיבה

הכנסנו את התרגילים גם כי הדבר שאנחנו הכי גרועים בו זה הארגון אז אנחנו צריכים עצות בתרגילים. וגם לא חשבנו שמישהו מהליגה ייכנס לאתר

למעלה