שיניים

RainBird

New member
שיניים הבן של אחותי מתחיל לגדל שיניים, ואני עושה לו מוג´ו (קמיע וודו ) לגדילה חסרת כאבים אז איזה גביש להכניס לשם בנוסף? זה המקום להצעות.

stoneage

New member
לשיניים, מומלץ להוסיף לו פלורייט. אפשר גם להניח אבן פלורייט במים שהוא שותה, ולידו כאשר הוא ישן. וחוצמזה, יש נוזל מצויין "גליגם". לא זוכרת את שם היצרן (הום גליל ????) אבל ניתן להשיג בבתי מרקחת (לא בבתי טבע כי זה הומאופטי) . וזה בקופסא חומה מקראפט הכיתוב באדום אם אני זוכרת נכון. זה מצויין.

RainBird

New member
די ניחשתי שזו תהיה התשובה... תודה :) ואגב איזו אבן מומלצת למכשפות?

stoneage

New member
לסיכום הדיון בעניין המכשפות ..היות ואנחנו לא באותו ראש בקטע הזה, ולא כאן הפורום לדון בנושא בהרחבה ואין לי נסיון בכיוון שאתה מדבר עליו... הייתי מסכמת שאתה יכול לנסות את הנבולה שעובדת על שינויים, המולדוויט שהיא עוצמתית וסוגי קוורץ מסויימים: גנרטורים שהם עוצמתיים - באטלנטיס השתמשו בהם בכדי להשפיע על חייהם של אנשים אחרים (וזה, אגב, מה שגרם - כך אומרים - להיעלמות היבשת).

RainBird

New member
לא היו לנו חילוקי דעות כלכך../images/Emo54.gif האמת היא שאם הינו נכנסים לצ´ט הייתי מסביר לך ביותר פירוט את כ-ל המצב. ותודה אני אנסה להשיג את הנבולה (שלמרבה הפלא כשהמדריך נפתח באופן אקראי זה תמיד על הנבולה). ארדן

stoneage

New member
מעניין שתמיד נפתח על הנבולה... כנראה שהיא תתאים לך. ניתן להשיג בחנויות רציניות בלבד. אני אוכל להפנותך אם תרשום לי איפה אתה בארץ. אני יכולה גם לשלוח לך בדואר .

RainBird

New member
אני כבר מכין הזמנה שלמה. קווארץ פנטום ירוק + אדום טורמלין ירוק הנבולה המטאור הזכוכיתי שהצעת פשוט מקסים... כנראה שאני אטרך כמה אופלים שחורים. בקיצור, לא חסר ואגב השיטה העתיקה של לשים אמרלד מתחת ללשון לפני חיזוי לא השתנתה הרבה.

stoneage

New member
אופל שחור קצת קשה להשיג הן יקרות ונדירות. נדמה לי שיש לנו מעט קבושונים-דובלטים (אופל שחור טבעי שהוא לא דובלט עולה ה-מ-ו-ן).

RainBird

New member
זאת הפכה להיות האבן שלי ברגע שקיבלתי במתנה שרשרת פלטינה עם 4 אבני אופל שחור מהממות השאלה היא כמה עולה אופל שהיא קבושון- דובלט בגודל מומצע? אם זה לא חסוי לפרסם מחירים בפורום. ארדן

stoneage

New member
הי ארדן, אין לי בעיה לפרסם מחירים בפורום הבעיה היא שאני נכנסת לפורום בבית והאופלים לא ליידי... עכשיו אני גם לא מגיעה לחנות כי הזעטוטים בבית ואדם בחו"ל. אתה יכול להתקשר לחנות ולדבר עם איריס או טלי - תספר להן שאתה מהפורום ושאני הפנתי אותך והן תשקולנה לך אופל. אני לא בטוחה שהאיכות שיש לנו דומה למהממות שלך....

stoneage

New member
עוד משהו בעקרון, ממש לא חכם לבדוק מחירים של אבנים בטלפון או לצורך העניין בפורום. ישנם המון איכויות והאיכות משפיעה על מחיר. ייתכן שבמקום אחד תקבל מחיר מסויים לאבן ובמקום אחר מחיר כפול - זה לא בהכרח אומר שהמקום השני יקר יותר, ייתכן שהאיכות שלו הרבה יותר גבוהה ואולי האבן גם יותר גדולה כך שהוא בסופו של דבר דווקא זול יותר....בשביל רעיון כללי - אין בעיה אבל סתם שתדע...

למעלה