שיניים--דחוף!!

19חגה

New member
שיניים--דחוף!!

שלום... התחלתי טיפול אורטודנטי בגלל בעיה של שיניים עקומות.. עשיתי צילום פנורמי..והרופא ראה בצילום שן כלואה בחניכיים התחתונות וכתב בדף הטיפול לעקור את אותה שן..ובלי קשר לאותה שן הייתי צריכה לעקור גם שן למעלה בשביל יישור השיניים. אך לצערי הרב התגלה שאותו אורטודנט כתב לעקור 2 שיניים בלסת התחתונה..2 שיניים צמודות במקום 1!! ואת אותה שן למעלה הוא פשוט לא רשם שיש לעקור! כלומר נעקרה לי שן טובה שלא הייתי אמורה לעקור מלכתחילה אלא זו הייתה טעות של האורטודנט בכתיבה!!!! באותו רגע הייתי בהלם מהמקרה שגרם לי ממש לעוגמת נפש! השאלה האם אני צריכה לתבוע את אותו אורטודנט??...ומה אני אמורה לעשות..??? תודה!!

עקירת שן מיותרת

הנזק שנגרם לך הנו עקירת שן מיותרת בלסת התחתונה: מה מספרה של השן שנעקרה בטעות? זה חשוב לי לדעת, כדי לענות לך.

19חגה

New member
שן שנעקרה בטעות...

עקרו לי את 45 ו 46 במקום רק אחת מהן.... נראה לי את 46...(השן לפני אחרונה....)....אין לי עדיין שיני בינה. תודה על ההתייחסות לשאלה...

19חגה

New member
אני אשמח לתשובה......

עקרו לי את 45 ו 46 במקום רק אחת מהן.... נראה לי את 46...(השן לפני אחרונה....)....אין לי עדיין שיני בינה.

השאלה היא...

כדי לאמוד את הנזק שנגרם צריך לבדוק אם 47 נמצאת בפה, מה מצב הרווחים בפה, ולאילו טיפולי שיניים הנך זקוק כעת (ובעתיד!). בשלב ראשון, פנה למרפאת שיניים כלשהיא (עדיף לרופא מומחה בשיקום) ובקש הצעת מחיר לתיקון פיך - הדגש שהנך מעוניין בהצעת מחיר לתיקון פיך בגין השן המיותרת שנעקרה. יש לקחת בחשבון כי יש צורך להוון עלות שיקום זו,בגין החלפה פעם ב- 10 שנים (מצטערת אם סיבכתי קצת את העניין- אבל זה המצב). לאחר קבלת הצעת המחיר, פנה לעורך דין בעל נסיון בתחום עם כל המסמכים על מנת שיוכל להעריך סיכויי התביעה וסיכוניה.בנוסף, קח בחשבון שאם יש סיכוי לתביעה - קרוב לוודאי שתצטרך להשקיע כמה אלפי שקלים בחוות דעת רפואית.

למעלה